*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Jz sm čist nehala spremljat in si skos govorim, da bom enkrat pogledala use za nazaj (mam kartico) pa se nikakor ne morm spravt do tega. Sm bla pa zdele čist šokirana k sm zvedla, da sta ElTyeb pa Mateja nominirana. Sm pa skor zihr, da bo šou ElTyeb vn, ker se je pomoje zadnje čase usm k gledajo ful zameru k skos neki opravlja pa že od začetka ga tok skrbi kaj si usi zuni misljo. Ah ja bomo vidl, tole bo še zanimiv, u petek bom zihr gledala
.
ryu10kyu napisal/-a:ela85 napisal/-a::lach: ti me prav nasmeješ...
ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje...
A upaš staviti da bo Sandi zmagal? ...jaz imam 1/6 šans da zmagam![]()
ela85 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:ela85 napisal/-a::lach: ti me prav nasmeješ...
ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje...
A upaš staviti da bo Sandi zmagal? ...jaz imam 1/6 šans da zmagam![]()
![]()
ne, ne bi stavla na nobenega, ker so mi letos vsi mimo. moji "favoriti" so šli ven že davno, pa še za te nisem bla ziher, da je to to. všeč mi je edino še mateja, ampak ne vem kako bo, ker vsaj 14 dni nisem spremljala.
sem pa gledala včeraj. in sem se pošteno nasmejala, ko so bili v tistih škatlah.
ela85 napisal/-a:dvomim, da bi spremenila mnenje. sploh pa ne zato, ker ti praviš, da je tečna, dosadna... mi je že od vsega začetka všeč.
glede tega, da je tečna, arogantna... vsak si njihova dejanja predstavlja po svoje. in v realnem življenju dvomim, da obstaja oseba, ki nikoli ni tečna, ampak vedno dobre volje. taga ni in tudi v hiši bi zgledalo fejkano, če bi se nenehno smejali, prilizovali drug drugemu, da jih nič ne bi zmotilo, utrudilo, ... torej, ostajam pri njej.
dejstvo je, da noben ni popoln. ne znotraj hiše, niti zunaj. in niti vsa matejina dejanja se mi ne zdijo pravilna, ampak me ne motijo v tolikšni meri, da ji ne bi privoščila zmage.vsak naredi/reče kaj totalno bednega, ampak če bi gledali na vsako besedo, potem je bolje, da so vsi tiho in nič ne delajo.