Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Kak sem se zdaj nasmejala :rofl: Zdaj imajo nalogo izavajanje kamasutrinih polozajev :D In pravi Nejc:" Ne me jebat", medtem ko "jeb*" Marcela, Marcelo pa se zdere izpod oddeje, s katero je pokrit da ga Nejc ne vidi:" Saj te ne... ti mene!" :lach:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Jz sm čist nehala spremljat in si skos govorim, da bom enkrat pogledala use za nazaj (mam kartico) pa se nikakor ne morm spravt do tega. Sm bla pa zdele čist šokirana k sm zvedla, da sta ElTyeb pa Mateja nominirana :eek: . Sm pa skor zihr, da bo šou ElTyeb vn, ker se je pomoje zadnje čase usm k gledajo ful zameru k skos neki opravlja pa že od začetka ga tok skrbi kaj si usi zuni misljo. Ah ja bomo vidl, tole bo še zanimiv, u petek bom zihr gledala :D .

Močno upam da bo šel Tybe ven... to bo ena najboljših potez v BB :jump: ceprov težk verjamem, glede na to da je tip, pa da je od zacetka notri.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

jaz bi raje da gre tajb, ne mateja
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Glasujmo vsi za tyba da gre vn hehe :D :twisted:
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

to bi bla pomojm mateja fuuul presenečena, pa vrjetn vsi stanovalci... :lol:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Peony napisal/-a:Kaj je Naskeju res tako ime ali je to kakšen vzdevek?

Hehe - kaj mislš? Naske-ju je drgač ime Meho - pa še to je krajše za ne-vem- točn-kero-ime; Je čistokruni "bosanc" :D Pa da me ne bi kera napadla zdej - ne mislim čist nč žaljivega kle :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Naske je Naske..Vzdevk Meho pa prihaja iz priimka Mehić :D

Drgač pa ja..jst mislm,da če bi šla mateja vn,da bi znau prostovolno zapustit bajto Tajb ;) Men je useen kdo gre vn,sam da gre en..da bo mal bl zanimivo..ne samo čenčanje not :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Sm dns gledla po TV-ju in so mi bli prou smešni z unmi škatlami :). Zdej pa Kamasutra :lach:. Ful fajn, da Mateja in Tyeb nista skupej, bo bolj zanimivo :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

ul fajn, da Mateja in Tyeb nista skupej, bo bolj zanimivo wink.

Pa še res je :lach:

P.S. Bejba - nasledn tedn maš da maš cajt za kofe :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ryu10kyu napisal/-a:
ela85 napisal/-a::lach: ti me prav nasmeješ...

ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje... :?

A upaš staviti da bo Sandi zmagal? ...jaz imam 1/6 šans da zmagam :wink: :P

:D :D ne, ne bi stavla na nobenega, ker so mi letos vsi mimo. moji "favoriti" so šli ven že davno, pa še za te nisem bla ziher, da je to to. všeč mi je edino še mateja, ampak ne vem kako bo, ker vsaj 14 dni nisem spremljala.

sem pa gledala včeraj. in sem se pošteno nasmejala, ko so bili v tistih škatlah. :D
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

ela85 napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:
ela85 napisal/-a::lach: ti me prav nasmeješ...

ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje... :?

A upaš staviti da bo Sandi zmagal? ...jaz imam 1/6 šans da zmagam :wink: :P

:D :D ne, ne bi stavla na nobenega, ker so mi letos vsi mimo. moji "favoriti" so šli ven že davno, pa še za te nisem bla ziher, da je to to. všeč mi je edino še mateja, ampak ne vem kako bo, ker vsaj 14 dni nisem spremljala.

sem pa gledala včeraj. in sem se pošteno nasmejala, ko so bili v tistih škatlah. :D

Če bi spremljala ti Mateja ne bi bila več všeč....ker je totalno dosadna, tečna, arogantna....šus od ženske!Pa tudi pamet njena se je včeri pokazala........zgleda da je Sara bolj brihtna od nje, pa čeprav se vsi ob njo spotikate!
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

dvomim, da bi spremenila mnenje. sploh pa ne zato, ker ti praviš, da je tečna, dosadna... mi je že od vsega začetka všeč.

glede tega, da je tečna, arogantna... vsak si njihova dejanja predstavlja po svoje. in v realnem življenju dvomim, da obstaja oseba, ki nikoli ni tečna, ampak vedno dobre volje. taga ni in tudi v hiši bi zgledalo fejkano, če bi se nenehno smejali, prilizovali drug drugemu, da jih nič ne bi zmotilo, utrudilo, ... torej, ostajam pri njej.

dejstvo je, da noben ni popoln. ne znotraj hiše, niti zunaj. in niti vsa matejina dejanja se mi ne zdijo pravilna, ampak me ne motijo v tolikšni meri, da ji ne bi privoščila zmage. :P vsak naredi/reče kaj totalno bednega, ampak če bi gledali na vsako besedo, potem je bolje, da so vsi tiho in nič ne delajo. :D
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

ela85 napisal/-a:dvomim, da bi spremenila mnenje. sploh pa ne zato, ker ti praviš, da je tečna, dosadna... mi je že od vsega začetka všeč.

glede tega, da je tečna, arogantna... vsak si njihova dejanja predstavlja po svoje. in v realnem življenju dvomim, da obstaja oseba, ki nikoli ni tečna, ampak vedno dobre volje. taga ni in tudi v hiši bi zgledalo fejkano, če bi se nenehno smejali, prilizovali drug drugemu, da jih nič ne bi zmotilo, utrudilo, ... torej, ostajam pri njej.

dejstvo je, da noben ni popoln. ne znotraj hiše, niti zunaj. in niti vsa matejina dejanja se mi ne zdijo pravilna, ampak me ne motijo v tolikšni meri, da ji ne bi privoščila zmage. :P vsak naredi/reče kaj totalno bednega, ampak če bi gledali na vsako besedo, potem je bolje, da so vsi tiho in nič ne delajo. :D

jaz sem ena izmed tistih, ki skoraj nikoli ni tečna...(pa to ni samohvala, ampak mnenje ljudi ki me obkrožajo)....pa ne maram ljudi ki non stop vzihujejo in jamrajo in jim čisto nič ne paše.....in Mateja je ena izmed njih!!!
Meni se zdi, da Sara kljub temu da je doooolgo v hiši ni tečna.....
Ja tko je, ponavad smo ognjena znamenja tisti, ki folk pokonc držimo in se ne pritožujemo nad vsako stvarjo.....
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

:lach: :lach: :lach:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj komaj čaka, da se eden od teh 2h izseli, ker sta že tko bedna in patetična. Jz upam, da bo zmagal Sandi, ker je tipičen Slovenec - kmet. :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori