kaatjaa napisal/-a:Jz sm pa brez tabletov ostalakao zarad pritiska, sam ga nimam to je sam strah pred ginekologom.
a to je ginekolog na pregledu ugotovu al kaj?
choco.cat napisal/-a:Naj ti osebni zdravnik npiše potrdilo, da je vse ok in ga nesi ginekologu in ti bo mogoče predpisal spet KT.kaatjaa napisal/-a:Ja pol sm sla pa k osebnmu zdravniku pa mi je use pregledala pa nč.
tinchy18 napisal/-a:jaz bi se že potrudila pa ga spomnila vsak dan... samo da jih meni ne bi bilo treba jemat![]()
drugače me pa zanima, če se zaščita kaj zmanjša, če jih ne jemlješ vsak dan ob istem času... ker jaz jih kdaj ob 10ih zjutraj kdaj pa ob 17ih popoldan...ubistvu takrat ko se spomnim...
Ja škoda. Škoda predvsem da jih zdaj ne ješ, pa jih boš mogoče čez 1 mesec spet začela, skratka cela zmeda. Jaz vem zase, da bi mi čisto zmedlo cel organizem, če bi mogla zdaj kr nehat in pol mogoče spet začet in sem in tja.kaatjaa napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Naj ti osebni zdravnik npiše potrdilo, da je vse ok in ga nesi ginekologu in ti bo mogoče predpisal spet KT.kaatjaa napisal/-a:Ja pol sm sla pa k osebnmu zdravniku pa mi je use pregledala pa nč.
Ja sj točno to zdj razmišlam, da morem nekak nazaj dobit tablete. Samo mam pa še en problem, da mam neki s srcem in grem na preiskave, tko da morem prašat kardiologa, če to kej vpliva. Uglavnem kr nekigoza je da sm brez tablet! Škoda k ne obstajajo tabletke za moške
chiqqa napisal/-a:tinchy18 napisal/-a:Ja fajn bi bilo da bi obstajale KT za moške... bi ženske dosti tegob si prihranile...
sej obstaja oz. obstajajo inekcije k nej bi si jih ubrizgal enkrt na mesc.![]()
sam da ni tok razširjen ker pač 'kr nej ženske trpijo'