Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
adelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj za par let...

Neprebrana objava Napisal/-a adelina »

oj!

js bom danes začela z Yasminelle, do zdaj sem pa mela dobro leto Diane35.
Sem pa šla G. in mi je napisala recept za Yasminelle, plačala pa sem za eno škatlico točno 8,73 evra.

Sporočim učinke čez 1 mesec :)

Lp
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

g00fy_qa napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:Jaz imam pa eno vprašanje. Pač mi je ginekologinja rekla, da naj se po Yarini ali Yasminelle ne bi zredile (ker po drugih KT naj bi telo zadrževalo več vode), da pa so samoplačniške.

Se ne strinjam da vse druge zadržujejo vodo in povzročajo da se zrediš. :roll: To je odvisno od tvojega telesa kak reagira na tabletke. Jaz mam Logest, ne plačujem nič, pa tudi zredila se v dobrem letu nisem popolnoma nič.

To je res, ampak po enem letu sem bila tudi jaz ok, sele cez cas se je naredil celulit in so sle tudi kile gor... Ne morem v popolnosti kriviti kt, ker tudi sama nisem pocela nic takega, da bi se temu lahko obranila, ampak nekaj je zagotovo tudi posledica kt...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

evo, dons sm šla po nov recept za tabletke diane 35 in mi ni blo treba nč plačat :) (na metelkovi to)
poison_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: with .. bubii:D **

Neprebrana objava Napisal/-a poison_ »

mene zanima naslednje:

nekaj mesecev jemljem logest.. in ta teden imam premor..

mam še vneto uho in zdravnica mi je predpisala antibiotike amoksiklav.

v nedeljo morem odpret novo škatlico. pa me zanima za kolko procentov antibiotiki zmanjsajo zaščito. ali je boljse da jih neham jemat prej ( antibiotike )..
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Mislm da je v tvojem primeru najbolši recept, da do konca poješ antibiotike in vključno en tedn po prenehanju jemanja antibiotikov uporabljata zraven še kondome.

Ni natančnga procenta kok se zmanjša zaščita. Lahko se ne dovolj, lahko se pa dovolj, da se kaj zgodi... Tko da mal previdnosti ni odveč :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Antibiotike vsekakor moraš pojesti do konca!
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

kr.ena napisal/-a:Antibiotike vsekakor moraš pojesti do konca!

Ja to je res. Ker drgač se vnetje loh ponovi ker ne bodo opravl do konca svojga ˝dela˝.
poison_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: with .. bubii:D **

Neprebrana objava Napisal/-a poison_ »

uff. tnx.. kj pa s prekinitvijo .? ki pri naju dveh vedno prekine tudi če jemljem tabletke..

ja sej me se wedno boli uho tko da bom kr do konca pojedla. sam ki majo tak slab okuss.. bljakaa:S
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

poison_ napisal/-a:uff. tnx.. kj pa s prekinitvijo .? ki pri naju dveh vedno prekine tudi če jemljem tabletke..

ja sej me se wedno boli uho tko da bom kr do konca pojedla. sam ki majo tak slab okuss.. bljakaa:S

Jst bi na tvojem mestu res prvi tedn uporablala še kondom, tko si pol usaj pomirjena pa ne bo nobene panike.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

adelina napisal/-a:oj!

js bom danes začela z Yasminelle, do zdaj sem pa mela dobro leto Diane35.
Sem pa šla G. in mi je napisala recept za Yasminelle, plačala pa sem za eno škatlico točno 8,73 evra.

Sporočim učinke čez 1 mesec :)

Lp

Hvala za info! So pa kar drage :(
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

g00fy_qa napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:Jaz imam pa eno vprašanje. Pač mi je ginekologinja rekla, da naj se po Yarini ali Yasminelle ne bi zredile (ker po drugih KT naj bi telo zadrževalo več vode), da pa so samoplačniške.

Se ne strinjam da vse druge zadržujejo vodo in povzročajo da se zrediš. :roll: To je odvisno od tvojega telesa kak reagira na tabletke. Jaz mam Logest, ne plačujem nič, pa tudi zredila se v dobrem letu nisem popolnoma nič.

Sem samo lepo vprašala, tako da ne rabiš zavijat z očmi. če ti pa kaj ne paše, pa ne odgovorjaj na vprašanja.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

metuljčica* napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:

Sem samo lepo vprašala, tako da ne rabiš zavijat z očmi. če ti pa kaj ne paše, pa ne odgovorjaj na vprašanja.

Z očmi zavijam zaradi mnenja ginekologinje ne zaradi tega kaj ti misliš. Sicer pa sem samo tebi htela dobro s tem ko sem povedala da se po drugih tabletah ne boš nujno zredila...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

poison_ napisal/-a:mene zanima naslednje:

nekaj mesecev jemljem logest.. in ta teden imam premor..

mam še vneto uho in zdravnica mi je predpisala antibiotike amoksiklav.

v nedeljo morem odpret novo škatlico. pa me zanima za kolko procentov antibiotiki zmanjsajo zaščito. ali je boljse da jih neham jemat prej ( antibiotike )..

jz sm jemala hiconcil 14 dni zarad unetga ušesa in ja sm jih do konca mogla pojest.. bala sm se glede tega kok so pol KT zaneslijive.. ja no mi2 nisva dodatne zaščite uporablala pa je blo ql :P
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

jaz sem zdej glih z novim letom -končno-nehala jemati in počutim se odlično,je pa res da imam menstro dlje časa kot pri tabletkah.
če bova z zaročencom hotela imeti otroke sem preventivno prenehala jemati.
menda je mičken odstotek za neplodnost,ampak zame je to velik odstotek če ne moreš zanositi. :?
life is very fun,only if we wont to!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz sem jo tudi imela kar nekaj dni dalje...sedaj po pol leta se je vse skupaj skrajšalo...imam pa jo točno na toliko dni kot sem jo imela pred kt...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Zaklenjeno