Kontracepcijske tabletke
zdaj ko sem pustla logest so menstre ful močnejše, vložke mi premoči, hlače so krvave.. samo s tem sem se sprijaznila, rajš mam daljšo menstro kot pa prej 2-3 dni čisto šibko, vsaj toliko da se telo mali ščisti.
kondome je pa tk smotano uporabljat, pa pazit pa vse..
kondome je pa tk smotano uporabljat, pa pazit pa vse..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Js mela 1 leto pa pol Logest. Ko sem jih jemala, nism opazla nobenih stranskih učinkov. Ko sm brala, da se po tabletkih zlo zmanjša libido, sm si misla de je to en larifari. Zdj ko sm jih pa nehala, sm pa opazla zelo velko spremembo. Prej sploh nism mela nobene želje po seksu, nč se mi ni dal, glih tuk de sva mal. Zdj bi pa kr skos, večkrat na dan. Tko de neki že more bit na tem. Šla bi nazaj na tabletke (seveda ne na Logest), sam se bojim teh stranskih učinkov. Pa tut te ta nove (Yasminelle) so samoplačniške in ker sem še dijakinja bi bil to velik strošek. Kondomi mi pa niso glih kul, dostkrat se strgajo, zato tut bol zaupam v tabletke. Ampk te stranski učinki mi tut niso najbl ušeč...zdj pa res ne vem kaj naj naredim 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uf zdaj pa je še mene začelo skrbeti da mogoče kaj name deluje pa ne čutim.
Željo po seksu mam normalno bi rekla..
Me pa vseeno zanima če bi se kaj spremenilo če bi nehala jest Logest?
A ni tko da mladim puncam svetujejo da nekje dve leti po začetku jemanja tabletk to nekoliko prekineš.... Da se pol kasneje ne zgodi da ne moreš zanositi?

A ni tko da mladim puncam svetujejo da nekje dve leti po začetku jemanja tabletk to nekoliko prekineš.... Da se pol kasneje ne zgodi da ne moreš zanositi?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
freaky napisal/-a:Js mela 1 leto pa pol Logest. Ko sem jih jemala, nism opazla nobenih stranskih učinkov. Ko sm brala, da se po tabletkih zlo zmanjša libido, sm si misla de je to en larifari. Zdj ko sm jih pa nehala, sm pa opazla zelo velko spremembo. Prej sploh nism mela nobene želje po seksu, nč se mi ni dal, glih tuk de sva mal. Zdj bi pa kr skos, večkrat na dan. Tko de neki že more bit na tem. Šla bi nazaj na tabletke (seveda ne na Logest), sam se bojim teh stranskih učinkov. Pa tut te ta nove (Yasminelle) so samoplačniške in ker sem še dijakinja bi bil to velik strošek. Kondomi mi pa niso glih kul, dostkrat se strgajo, zato tut bol zaupam v tabletke. Ampk te stranski učinki mi tut niso najbl ušeč...zdj pa res ne vem kaj naj naredim
No, pri meni je isto ... le da sem opazila stranske učinke. To plus en kup drugih ... in sem raje brez tablet, kot pa vse to sranje.

Ne, tablet še nisem menjala, ker isto nevem kaj lahko pričakujem od drugih ... za samoplačniške pa se tudi ne morem samo tako odločiti, ker še ne služim. Na žalost.
Očitno se bomo posluževali druge zaščite, kakorkoli, da je tečna.
Tako, da sem zdaj v veselm pričakovanju pozitivnih rešitev, hehe.

wannabe napisal/-a:freaky napisal/-a:Prej sploh nism mela nobene želje po seksu, nč se mi ni dal.
Uf, js mam pa tabletke pa lih zdej čutim večjo željo po sexu!
sej piše u navodilih, da lah se ti zveča al pa zmanjša želja po seksu...
Mene pa zanima, če je katera od vas kadilka in jemlje KT...:?:
Kr eni celo paniko zaganjajo zarad tega (js bom začela zdej tabletke in kadim), moja sestra recimo jih pa jemlje, pa tud kadi, pa nima nobenih problemov... Sm pa brala nekje da lah povzroči ta kombinacija trombozo...
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
muffin napisal/-a:Ja sam res ni dobr ful kadit pa jemat KT- mislm da lih zard teh strdkov pa tromboze. Sicr js tut kadim, ampak najbrž zanemarljivo mal u primerjavi s tistimi, k jih skrbi, da bi jim KT+cigareti škodval.
itak ni ful dobr kadit

sarci* napisal/-a:Mene pa nekej ful zanima..
iz 13. - 14. ponoci sem dobila M., pa se nisem vzela (prve) kontracepcijske tbl. Jo lahko jutri zjutraj vzamem? Bo vse kul?
To boš zdaj prvič začela z tabletkami, ne?
Mislim, da bo vse ok ... ker se mi zdi, da lahko vzameš tabletko tja do prvih 3 dni menstrucaije ...
- metuljčica*
- Cosmofrik
metuljčica* napisal/-a:Jaz imam pa eno vprašanje. Pač mi je ginekologinja rekla, da naj se po Yarini ali Yasminelle ne bi zredile (ker po drugih KT naj bi telo zadrževalo več vode), da pa so samoplačniške.
Se ne strinjam da vse druge zadržujejo vodo in povzročajo da se zrediš.

As the shadow follows the body,