Delala sem maturo iz zgodovine plus študiram jo, tako da menda že približno vem o čem govorim

FemmeFatal napisal/-a:Jaz sem matudo opravljala kot 21-letnik. Sicer sem bila vpisana v MT, ampak na zgodovino prakticno nisem hodila. Imela sem dve knjigi Zgodovina na maturi, ampak sem se na koncu ucila samo iz ene od njih. Predmet sem na koncu opravila s petico. Evo, iz prve roke informacija, da je samo ena knjiga za maturo cisto dovolj.
claire napisal/-a:NUJNO potrebujem nek link do kakih poceni prevajalcev člankov. mam dva strokovna članka (ang, nem) in nikakor ne najdem nekih uporabnih strani na googlu. 450€ pa ne dam za 10- 15 strani no. any ideas?
*mala* napisal/-a:Tamara Drewe mogoče?
babushka napisal/-a:Saj se grem, a sem mislila, če je tukaj gor kdo, ki bo letos opravljal zgodovino na maturi in če obstaja knjiga, ki zajema vse potrebno v eni sami. Najbrž bo poleg Zgodovine na maturi 2012 treba delati še po drugih knjigah. Se bom pa ta teden tako ali tako pozanimala v šoli, ko grem tja urejati formalnosti. Ne obiskujem namreč tečaja ali kakršnih koli priprav v sklopu šole.