Delala sem maturo iz zgodovine plus študiram jo, tako da menda že približno vem o čem govorim

prosim če mi ga pošlete na: donco917@gmail.com

FemmeFatal napisal/-a:Jaz sem matudo opravljala kot 21-letnik. Sicer sem bila vpisana v MT, ampak na zgodovino prakticno nisem hodila. Imela sem dve knjigi Zgodovina na maturi, ampak sem se na koncu ucila samo iz ene od njih. Predmet sem na koncu opravila s petico. Evo, iz prve roke informacija, da je samo ena knjiga za maturo cisto dovolj.
Pa tudi tebi Anjeske! 
claire napisal/-a:NUJNO potrebujem nek link do kakih poceni prevajalcev člankov. mam dva strokovna članka (ang, nem) in nikakor ne najdem nekih uporabnih strani na googlu. 450€ pa ne dam za 10- 15 strani no. any ideas?
Preden takemu daš za prevajat, mu pa obvezno zahtevaj naj ti pošlje vsaj dva originalna članka in dva prevoda, ki ju je opravil, da preveriš, če je na nivoju. Izkušen in kakovosten prevajalec ne bo imel nikakršnega problema ti ugodit in poslat dva daljša prevoda, v katerih ti nikakor ne boš mogla zasledit napak.
Se kdo spomni naslova filma? Je pa iz leta 2010 ali 2011.

*mala* napisal/-a:Tamara Drewe mogoče?
purple rain, ti maš pa dober spomin, da si se spomnila, da se je že iskalo ta film 

babushka napisal/-a:Saj se grem, a sem mislila, če je tukaj gor kdo, ki bo letos opravljal zgodovino na maturi in če obstaja knjiga, ki zajema vse potrebno v eni sami. Najbrž bo poleg Zgodovine na maturi 2012 treba delati še po drugih knjigah. Se bom pa ta teden tako ali tako pozanimala v šoli, ko grem tja urejati formalnosti. Ne obiskujem namreč tečaja ali kakršnih koli priprav v sklopu šole.