~NIA~ napisal/-a:christianna cruz napisal/-a:meni je samo nekaj tko res prau smešno
na primer če rečemo da je fant 28 punca pa 23 je vse lepo in prau, noben nič ne pojamra ! ...
sam pol pa če pogledaš isti par neki let prej recimo punca 16 , fant pa 21 bi se pa kdo spet oglasu ...pa sta u bistvu še vedno isti par z isto razliko v letih !!!
ja a res al kaj?

pomojm sta si mišljenja pr 23 in 28 bolj podobna in imata kot človeka več skupnih točk, sta oba že zreli osebnosti, kot pa dva ki sta stara 21 in 16, ko je ženska še v pubrteti..! pomisl mal no.
sej tud če je 10 letna razlika, da je ženska stara 25 in tip 35 to ni nč tazga, a ti je isto če je punca stara 13 in tip 23?
mislem kere boune maš.
Nia prav maš.mela sm 15 let,moj takrat kao tip(nekej sva bluzla9je mel 19 in se ni obneslo...jaz sm bla premlada,pa nit on ni mel dost vglavi.Prvi resn tip je bil od mene starejši 6 let.jaz sm mela 17,on 23 in je tud po enem letu zveza počila.jaz sm bla "mlada"in sm morala še nekej doživet,on pa je dal to fazo čez.morala sm se znoret.sam pol se je pokazalo,da sm jaz čustveno dozorela,on pa zdaj pri 30ih natepava eno 16 letnco.budala!
normalno da je logočno,da je razlika v letih očitna,če je v igri nekdo,ki mora dat čez puberteto.,pozneje pa razlika v letih več ni tak očitna.
ajd saj obstajajo redki primeri,da se zveze obnesejo.sej sta tud moja dva 8 let razlike in sta začela hodit,ko je mela mati 16 let,fotr pa 24,čez eno leto sta se poročila.sam to je blo začetek 80-ih in takrat so ble tud malo razmere drugačne ter mati je bla prisiljena hitro odrast.sam pa itak ni blo vse z rožicah postlano...
kolegica je hodila z 10 let starejšim.mela je 16,on pa 26 in ni šlo.bli so hudi spori in nesoglasja,ker je bil tip "preveč resen.pa sta končala.lani sta pa obnovila zvezo.zdaj ko ma ona 24,on 34 se pa odlično ujemata in dopolnjujeta.pač je dala čez fazo,ki jo je morala in našla svoj mir in srečo.
ampak kje lahk od pubertetnikov pričakuješ resnos..
v končni fazi pa se itak šteje za pedofilijo,če je tip ful starejši od punce(če je mladoletna).
ne vem od kod folku take,da ni očitne razlike med 15letnico in 25 letnico.