Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

dodajam... trenutno sm nasveže zalublena v mojga srčka... stara sm 18 in on je 24... in se mava najlepš možn! tko da... :razz: sam priznam pa da dons po svetu hod kr precej tipov k sam išečjo bejbe k bi jim dale :? na začetku sladki pol pa sam še glupi :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

pika911 napisal/-a:oporekaaaaam!!! jst sm bla stara 16 pa sm bla s tipom k ni mislu na sex in me je fuuuuul spoštval in sva mela fuuuuuul lepo zvezo k je trajala mal mn k dve leti in sm se od njega naučila neki najlepših stvari za lajf... in je biu str 23... skratka bil je 7,5 let starejši od mene... in niti enkrat nisva sexala... prosm vs punce ne izenačvt barab z kul tipi! pa se jt neka posplošvanja... :? bo še kdo užaljen :razz:

Izjeme delajo pravilo ;)

Sicer pa mislim da je samo stvar karakterja fanta in ne starost.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

Sicer pa mislim da je samo stvar karakterja fanta in ne starost.

ful se strinjam :!:
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

bol star, bol nor :D
pač nek naravni zakon....mlajši majo rajš starejše (zkušene), starejši pa mlajše (seže, privlačn meso) :!: :)
Uporabniški avatar
Spety
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spety »

Meni se zdi da pri teh zadevi ni pravil vsak ima svoj okus enkrat za mlajše enkrat za starejše. Zase vem da sem že skot osem let s fantom in to od svojega 15 leta on je imel pa takrat 24 pa se imama še vedno fajn. Je res, da sedaj gledam veliko drugače kot pred 8 leti sam se mi pa ne zdi da bi bila tako naivna glede zveze. Res je da je moral takrat kar dolgo čakati, da je kaj dobil sam mi je vsaj dokazal, da mu ne gre le za sex.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

kaj najlažje je zapecat eno malo naivno,ki ti vrjame na vsako besedo in se postavlja v višave,se malo z njo poigraš in greš.Taki tipi nimajo nobenga spoštovanja do ženskega spola nit nč pameti v glavi.Itak je najlažje "zapecat"eno,zravn kere se lahk še malo muti okrog in nasede na vsak bedn izgovor.To je izkoriščanje...igranje stujimi čustvi,sam pol tud take v lajfu čaka pekel.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

bila sem že z 10 let in 14let starejšim, pa se ni v nobenem primeru končalo s seksom, ker mi enostavno ni bilo do tega, z mano pa sta oba ravnala lepše, kot vsi ostali zame "primerno" (po merilih družbe) stari fantje skupaj.
Make music, not war
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

meni je samo nekaj tko res prau smešno
na primer če rečemo da je fant 28 punca pa 23 je vse lepo in prau, noben nič ne pojamra ! ...
sam pol pa če pogledaš isti par neki let prej recimo punca 16 , fant pa 21 bi se pa kdo spet oglasu ...pa sta u bistvu še vedno isti par z isto razliko v letih !!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

maš.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

~NIA~ napisal/-a:ja a res al kaj? :roll: pomojm sta si mišljenja pr 23 in 28 bolj podobna in imata kot človeka več skupnih točk, sta oba že zreli osebnosti, kot pa dva ki sta stara 21 in 16, ko je ženska še v pubrteti..! pomisl mal no.

sej tud če je 10 letna razlika, da je ženska stara 25 in tip 35 to ni nč tazga, a ti je isto če je punca stara 13 in tip 23?

mislem kere boune maš.

sej mislim, da je ravno to hotela poudarit a veš? :D

aja, in še to - to tvoje posploševanje (da so vse 23letnice zrele in vse 16letnice v največji puberteti) ni čist realno...
Make music, not war
merisima
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:
christianna cruz napisal/-a:meni je samo nekaj tko res prau smešno
na primer če rečemo da je fant 28 punca pa 23 je vse lepo in prau, noben nič ne pojamra ! ...
sam pol pa če pogledaš isti par neki let prej recimo punca 16 , fant pa 21 bi se pa kdo spet oglasu ...pa sta u bistvu še vedno isti par z isto razliko v letih !!!

ja a res al kaj? :roll: pomojm sta si mišljenja pr 23 in 28 bolj podobna in imata kot človeka več skupnih točk, sta oba že zreli osebnosti, kot pa dva ki sta stara 21 in 16, ko je ženska še v pubrteti..! pomisl mal no.

sej tud če je 10 letna razlika, da je ženska stara 25 in tip 35 to ni nč tazga, a ti je isto če je punca stara 13 in tip 23?

mislem kere boune maš.

Nia prav maš.mela sm 15 let,moj takrat kao tip(nekej sva bluzla9je mel 19 in se ni obneslo...jaz sm bla premlada,pa nit on ni mel dost vglavi.Prvi resn tip je bil od mene starejši 6 let.jaz sm mela 17,on 23 in je tud po enem letu zveza počila.jaz sm bla "mlada"in sm morala še nekej doživet,on pa je dal to fazo čez.morala sm se znoret.sam pol se je pokazalo,da sm jaz čustveno dozorela,on pa zdaj pri 30ih natepava eno 16 letnco.budala!
normalno da je logočno,da je razlika v letih očitna,če je v igri nekdo,ki mora dat čez puberteto.,pozneje pa razlika v letih več ni tak očitna.
ajd saj obstajajo redki primeri,da se zveze obnesejo.sej sta tud moja dva 8 let razlike in sta začela hodit,ko je mela mati 16 let,fotr pa 24,čez eno leto sta se poročila.sam to je blo začetek 80-ih in takrat so ble tud malo razmere drugačne ter mati je bla prisiljena hitro odrast.sam pa itak ni blo vse z rožicah postlano...
kolegica je hodila z 10 let starejšim.mela je 16,on pa 26 in ni šlo.bli so hudi spori in nesoglasja,ker je bil tip "preveč resen.pa sta končala.lani sta pa obnovila zvezo.zdaj ko ma ona 24,on 34 se pa odlično ujemata in dopolnjujeta.pač je dala čez fazo,ki jo je morala in našla svoj mir in srečo.
ampak kje lahk od pubertetnikov pričakuješ resnos..
v končni fazi pa se itak šteje za pedofilijo,če je tip ful starejši od punce(če je mladoletna).
ne vem od kod folku take,da ni očitne razlike med 15letnico in 25 letnico.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Slišala sem razlago od fanta, ki je star dobrih 20 let, najraje ma pa 16-letnice (ne, ne 15, ampak 16 :D). Zakaj, ker 15 je premlado, je še preveč otrok, pri 16 se pa lih lepo začne razvijat, postane taprava, 17 tud še gre, pri 18 je pa lahko že 'zgonena'. Pa si razlagite po svoje. Skratka najprimernejša leta za lupčkat se, baje.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

Razlaga mojga kolega-čustvenga invalida (star je 21) (že prej povem da jaz menim, da NISO VSE TAKE-preden bom napadena :razz: )

Povsot zunej in na žurh jih je dost, napijejo se in ne vejo kaj delajo, dobr se jim zdi ko jih osvaja starejši tip...
Večinoma takoj dajo- če prov so device, manj možnosti je da kaj fašeš.. Ker še ne vejo veliko o seksu lahk z njimi delaš kar češ.

kruto, ampak tko pravjo. :cyclop:
merisima
Kofetarica
Kofetarica

PIKApolonica15 napisal/-a:Razlaga mojga kolega-čustvenga invalida (star je 21) (že prej povem da jaz menim, da NISO VSE TAKE-preden bom napadena :razz: )

Povsot zunej in na žurh jih je dost, napijejo se in ne vejo kaj delajo, dobr se jim zdi ko jih osvaja starejši tip...
Večinoma takoj dajo- če prov so device, manj možnosti je da kaj fašeš.. Ker še ne vejo veliko o seksu lahk z njimi delaš kar češ.

kruto, ampak tko pravjo. :cyclop:

tud to je res...sam tipi so prasci da izkoriščajo take prilike.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

taki tipi so res bolni da to izkoriščajo,samo so pa tud punce neumne,da kaj takega sploh dopustijo.pa čeprav so mlade
Odgovori