*frisko* napisal/-a:fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah
Jaz ne.
jullia_ napisal/-a:A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Meni se to ne zdi v redu. Verjetno dva, ki sta tik pred poroko, vesta, kaj kdo od njiju tolerira. Če gre drugi preko te meje, to ni kul, pa čeprav se to nikoli ne izve.
jullia_ napisal/-a:nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah
Jaz ne.
Ja valda. To pomeni, da:
a) si puščavnik, ki nima nobenih stikov z drugimi ljudmi in ga tako nihče ne more nikoli v nič prepričevat.
b) vedno vse narediš sama od sebe, še preden bi se kdo lahko spomnil in ti kaj predlagal.
Tretje opcije ni, ker ti niti slučajno ne verjamem, da ti še nikoli ni nihče nečesa predlagal, ponudil, pa si ti to zavrnila. (Zgoraj naštete variante - trava, alkohol, karaoke,... so namreč naštete zgolj eksemplifikativno, zato je zraven tropičje. Povprečno pismen človek to dojame.)
nivea9 napisal/-a:Horus te tvoje izjave so popolnoma bolne!
jullia_ napisal/-a:*frisko* napisal/-a:fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Meni se to ne zdi v redu. Verjetno dva, ki sta tik pred poroko, vesta, kaj kdo od njiju tolerira. Če gre drugi preko te meje, to ni kul, pa čeprav se to nikoli ne izve.
Horus, tu me tudi ti med drugim presenečaš, ko tako zagovarjaš, da se itak nikoli ne izve, kaj se dogaja na fantovščini. A če se ne izve, je pa vse ok?