Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

Uporabniški avatar
trixxy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trixxy »

se strinjam z nastasio... zakaj ženske nebi smele, moški pa lahko in z večimi k sexajo večji carji so , me bi pri tem takoj izpadle lahke... ženska tut če sexa z več kot 15 partnerji pred 30 letom za mene nebo lahka :)
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a prijateljica »

se popolnoma strinjam z Nastjo...odlično napisano!
Pa Metron...hahaha...res dobra... mešanica med forumom NSi pa Rugljovo stranjo...hahaha....sam kdaj res zgleda, da je tko...ni kej sami čistuni/ke...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ah, vse bejbe smo lahke kadar smo potrebne :D .
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Kdaj je moški lahek? Je sploh lahko? Za njih se itak ve, da so potrebni 100/h.. pa se zdi absurdno sploh postavljat kšne meje zanje.

Ne, zame ni lahka.. oz. odvisno iz kakšnih razlogov je spala z njimi.. sm sploh ni panike.. to se mi zdi še premal, po resnici rečeno.. vsako leto z enim, potem pa še s kakšnim vmes.. to full več znese :D Dobr, mormo upoštevat, da majo nekatere bolj resne zveze, brez skokov.. no tle je potem št. mal nižja :D

Kaj pa če si jih enkrat naenkrat malo več moških privoščiš, tko iz radovednosti.. potem je št. brž višja :D
Zadnjič spremenil marypa, dne 13. Jul. 2007 13:43, skupaj popravljeno 2 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Kšn folk res nima dela :roll: . Če njej paše pa nej pač spi z njimi, zarad mene s 80imi. Sej je njen lajf, sama ve v kaj se spušča. Drgač pa ne, se mi ne zdi lahka, sej je stara 30 let, že davno polnoletna in če se ji z nekim tipom pač ni izšlo je šla k naslednmu. Sej to vse/vsi delamo.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

verjetno pa je tudi odvisno, na kake tipe naletiš... jaz naprimer vsakega s katerim se spustim tak daleč, jemljem kot potencialnega partnerja, ker pač da nekogfa res spoznaš rabiš ogromno časa, z intimnostjo pa začnem že prej in potem se ne obnese in grem dalje...se pa nimam za lahko in tudi na punce gledam čist enako kot na moške, prav je da se punca znori, da ji ne bo kdaj žau, da je kaj zamudila. tipu pa itaq nimam kaj za razlagat, kaj je blo pred njim, važno je kaj je od takrat dalje, ko sem z njim. in rajše rečem da sem jih mela do 25 npr 50, od 25 naprej pa samo enega, s katerim bi imela otroke itd.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Oki da imaš do 30 leta 15 spolnih partnrjev NO WEY!!!!! :eek: ...men osebno je to čist mimo in sem glasovala DA.
Nism tip človeka,ki bi mal prevč eksperimentirov....
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*_nincy_* napisal/-a:Oki da imaš do 30 leta 15 spolnih partnrjev NO WEY!!!!! :eek: ...men osebno je to čist mimo in sem glasovala DA.
Nism tip človeka,ki bi mal prevč eksperimentirov....

a se sploh spomni vseh imen? :lach:
men tud ni do tega, če pa kdo to počne, pa naj...me sploh ne briga..sam potem mi gre na živce ko kšne kolegice jambrajo da so jih proglasil za kurbe ker so do 19 leta spale z osmimi tipi ali več :eek: :roll: jambrej sebi, ne meni...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

to če je ženska že imela 15 spolnih partnerjev je njena stvar. in meni se ne zdi lahka. jaz vem da bi se nekako zase brigala če bi jih toliko imela in pa jaz sama ob tem razmišljala ali to delam s čustvi ali brez.
drugače pa zakaj bi se obremenjevala z drugimi. sam je pa res tko kot je rekla purple da potem rpijateljice jamrajo da jih imajo za lahke. ja no malo prej se tudi da razmišlajati ampak če jim tako paše pa naj. njihova stvar.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Lahka je zame tista, ki da vsakemu, ki se 5 min trudi okoli nje. Potem je pa razlika, če se jih je trudilo 5 ali pa 50. :roll:

Če pa ima ženska več partnerjev (npr. zato, ker je bila v par zvezah, ki se niso obnesle in je šla rajši stran kot pa da bi ostala zato, da slučajno ne bo imela preveč tipov ter imela še kakšen one night stand), se pa meni ne zdi lahka.

Življenje naredi svoje. Nekaterim uspe v prvo, spet drugim v petnajsto. Važno je samo, da se ceniš in uživaš v življenju.

*_nincy_*, tebi pa svetujem, da primeš v roke kak slovar in pogledaš kako se napiše beseda way, preden se povsod dereš "no way". Saj veš, zarečenega kruha se največ poje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Maychy napisal/-a:
*_nincy_*, tebi pa svetujem, da primeš v roke kak slovar in pogledaš kako se napiše beseda way, preden se povsod dereš "no way". Saj veš, zarečenega kruha se največ poje.

Joj kok majo eni časa, morš met pa dost del ana tem forumu da folk popravlaš kako piše....
Nimam problemov z angleščino zgol interna fora,ki pa jo defenitivno ne mislim tebi razlagati :roll:
Boš lažje zaspančkala upam da? :lol:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hitr ignor tipko stisnt :lach:

Lahka je zame tista, ki da vsakemu, ki se 5 min trudi okoli nje. Potem je pa razlika, če se jih je trudilo 5 ali pa 50.

se bi kr strinjala s tem...lahka pomeni da jo je brez problema dobit...je pa tud zame razlika če da na lahek način 5-im, al pa 50...pri 50ih bi se najdu že kakšen drug izraz :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jao punce, čist v vsaki temi se najde ena, ki ma 5min cajta preveč in ga porabi za kreganje/pametovanje...pa to zdej ne leti na točno določeno osebo...dejte se mal sprostit pa ne bit tko super duper pametne. :P
Odgovori