Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Haha...žalostno da nisi dorasla niti taki enostavni debati... :lol: :lol: Prav smešno je to kako si šibka...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz sem spoznal delusional v živo, pa sploh ni tako grozna ženska po karakterju kakor morda tukaj na prvi vtis izgleda.
Zna biti malo groba na hitro...ampak to je vse pozitivno, če znaš z žensko ravnati...se vzame pač za hec in ne osebno...ali kakor napad...

Meni osebno je zabavna oseba in v redu oseba...tako da ne na prvo žogo ljudi ocenjevati in je treba dati osebi malo časa...
Jaz temu rečem zid kar gradi delusional okoli sebe...ampak ta zid ni tako visok da bi človek ne zmogel čez splezati in tisto zelo v redu žensko ki se zadaj skiva omehčati :D :wink:
Ženske pač rade malo provocirajo moškeg, da vidijo ali je desc ki se zase postavi ali je pezdonteljček ki ob prvi oviri stisne rep med noge in pobegne. :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

delusional napisal/-a:ryu10kyu, kako lepo si me opisal :lach:

morem še povedat, da sva se spoznala pred več kot dvema letoma.. po nekih debatah na msn-ju sva se enkrat vidla... in zdej se je on po tolkem cajtu spet spomnu, da bi se lahko šla spet na drink. kaj ti je padlo kej na glavo, ryu10kyu? :lach: sej res, sploh še nisi vidu mojih "novih" jošk :D

Malo pretiravaš :wink:
Sva bila stalno v navezi...sicer ne aktivno ampak vseeno...
Na msnju nisem bil po moje tudi že kake dve leti :)
V bistvu me tvoje nove joške toliko ne zanimajo...me pa zanima tvoj nasmešek na obrazu zdaj ko si še bolj zadovoljna s svojim izgledom...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional napisal/-a:ma o kaki debati govoriš?
kaj te zanima? na katerem faksu sem? kolk sem stara?

sem ti že zdavnaj odgovorila na pm, da ne grem na zmenk s tabo! :D

to je za McLarnovca, seveda.

Zdaj vidim da nisi samo omejena ampak da tud sanjaš. :lol: Bo treba mal k zdravniku, ker če človek sanja pri belem dnevu pol je zelo očitno nekaj narobe.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja nč te nej ne bo sram zdej! :P
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

ryu10kyu napisal/-a:me pa zanima tvoj nasmešek na obrazu

:lol: :lol: :lol: :lol:

Wwaaaaa kok kjuuuut. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional napisal/-a:Ja nč te nej ne bo sram zdej! :P

Nimam problemov s temi stvarmi, da bi me bilo pred komerkoli zaradi česarkoli sram. Še najmanj pa zaradi enih tvojih izjav, ki sploh resnične niso. :rofl:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Pa kaj folku ni jasno ?

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Goth.princess napisal/-a:
Ja to je res, vendar ni nujno, da imajo otroke. V današnji družbi jee namreč to grozno in ne vem kaj še vse. Seveda vsi se pa lahko sprašujemo, koliko se vsega tega dogaja za vrati sobe... Sej po eni strani, če je komu to všeč, naj dela! Vsak mora namreč potešiti svojo strast in potrebno. Mar ni res?

Ja pa ni treba vsakem potešiti svojo strast in potrebo Tukaj in Zdaj, na tem pultu, na tej bilijardni mizi :roll: Pol te en posili pa evo razloga zakaj ... šit mate eni čudne... brat in sestra nimata kej mislit.... js to obsojam in če že kej čutita, bi morala to zatret normalno. To mi je isto, kot da bi uresničili neke bolane ideje mama sin ipd bljak :ertrink:
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

marypa napisal/-a:
Ja to je res, vendar ni nujno, da imajo otroke. V današnji družbi jee namreč to grozno in ne vem kaj še vse. Seveda vsi se pa lahko sprašujemo, koliko se vsega tega dogaja za vrati sobe... Sej po eni strani, če je komu to všeč, naj dela! Vsak mora namreč potešiti svojo strast in potrebno. Mar ni res?

Ja pa ni treba vsakem potešiti svojo strast in potrebo Tukaj in Zdaj, na tem pultu, na tej bilijardni mizi :roll: Pol te en posili pa evo razloga zakaj ... šit mate eni čudne... brat in sestra nimata kej mislit.... js to obsojam in če že kej čutita, bi morala to zatret normalno. To mi je isto, kot da bi uresničili neke bolane ideje mama sin ipd bljak :ertrink:

ti kar obsojaj, ampak imamo vsi drugačna mnenja in jaz menim, da seks ni zakonsko prepovedan neglede na položaj! Ampak kakorkoli, vsak ima svoje mnenje, a ne?
Selvedin&Mihaela
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

marypa napisal/-a:

ti kar obsojaj, ampak imamo vsi drugačna mnenja in jaz menim, da seks ni zakonsko prepovedan neglede na položaj! Ampak kakorkoli, vsak ima svoje mnenje, a ne?

Tudi Hitler je imel svoje mnenje glede ''judovskega vprašanja''. Potem je svoje mnenje vcepil svojemu narodu in vsi vemo kaj je sledilo.

Torej mnenje, da je incest nekaj normalnega in argument v prid tvoji teoriji v stilu, da so se faraoni poročali s svojimi sestrami ni ravno na mestu. Zakaj? Tudi stari Rimljani so imeli spolne odnose z otroci. A pedofilijo tudi zagovarjaš? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem si nujno poišči strokovno pomoč ali pa štrik.

Incest = prepovedan z zakonom in prav je tako.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

/\/\4t3j napisal/-a:
marypa napisal/-a:

Tudi Hitler je imel svoje mnenje glede ''judovskega vprašanja''. Potem je svoje mnenje vcepil svojemu narodu in vsi vemo kaj je sledilo.

Torej mnenje, da je incest nekaj normalnega in argument v prid tvoji teoriji v stilu, da so se faraoni poročali s svojimi sestrami ni ravno na mestu. Zakaj? Tudi stari Rimljani so imeli spolne odnose z otroci. A pedofilijo tudi zagovarjaš? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem si nujno poišči strokovno pomoč ali pa štrik.

Incest = prepovedan z zakonom in prav je tako.

ne govorim o pedofiliji, te ne podpiram...ker ne maram, da se izkorišča otroke. jaz govorim o odraslih osebah vendar!
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

Na hitro sem preleta vseh 12 strani, ki so me pričakale od zadnjega vpisa

No evo stara sem 20 to počnem BOLJ POGOSTO zadnje leto po prekinitvi razmerja v tem času sem sexala z 4 različnimi fanti. Če sem dvolj stara al ne...

Ker sexam iščem pozornost? :lol:
mogoče bi mogli psihologi začet brat cosmo forum :evil:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

em em, morem povedat, da je tale Jagoda dvakrat spreminjala tale njen post.

Najprej je napisala, da je v zadnjem letu seksala s 5 fanti, zdej piše že 4, hmal bo 3.

Vidim da je vse to obsojanje tle gor jo pripeljalo do tega, da bo hmal nedolžna.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

ryu10kyu napisal/-a:V bistvu me tvoje nove joške toliko ne zanimajo...me pa zanima tvoj nasmešek na obrazu zdaj ko si še bolj zadovoljna s svojim izgledom...

Cheap ;)

Mene zanimajo njene joške. Sploh zdaj, ko so že tako opevane. Z veseljem bi si jih ogledal. :) Mislim, da bi mi bile všeč. :D
Odgovori