da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ellen napisal/-a:
srčica* napisal/-a:ellen... glede kurbe mam čisto vest :wink: in če te že zanima... je to že moja stara tema, ki so jo znova obnovli... med tem časom pa se je že veliko spremenilo...

hvala vsem za nasvete, ki me razumete... tvoj komentar ellen pa je dokaz tvoje inteligence, če bi bla jaz tukaj med ta glavnimi, bi ti že letela dol s tega foruma, zaradi neprimernega obnašanja...

Ti se obnašaj tak kot treba pa mu ga že pofafaj, al pij njegove tekočine, pa se ne delaj noro poleg kak se ti bruha na pomisli ob tem. Če ti je pa bolj do tega da ustrežeš pa kozlaš zravn, pa daj. al pa vse tiste ko ste tak prhjene.

ti si pa res eno inteligentno dekle.. samo vsi ostali okol tebe so neumni ane.. to ti res lahko da mislit..
pusti ljudi naj živijo kot sami hočejo in delajo kar sami hočejo, dokler se stvari ne dotikajo tebe pusti ljudi pri miru..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

ah dej te no punce, če ljubiš, ljubiš celega njega,z njegovo spermo vred....če si z njim zaradi seksa, pač seks sebi sebično prilagodiš, se pravi tudi pluvaj ven če je treba..:))
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Poki napisal/-a:ah dej te no punce, če ljubiš, ljubiš celega njega,z njegovo spermo vred....če si z njim zaradi seksa, pač seks sebi sebično prilagodiš, se pravi tudi pluvaj ven če je treba..:))

ja omg? torej js k fantu ne požiram sperme, ker mi pač ni prijeten okus, sex sebi sebično prilagajam, pa ga ne ljubim celega? men če ena stvar ni prijetna je ne bom počela, pa nima to nobene veze z mojo ljubeznijo do partnerja.. to lahko pogledaš pol tut z druge strani, če me on ljubi me ne bo silil v nekaj kar meni ne paše.. ni tako?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Nincheq*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objava Napisal/-a Nincheq* »

Roberta R. napisal/-a:
Poki napisal/-a:ah dej te no punce, če ljubiš, ljubiš celega njega,z njegovo spermo vred....če si z njim zaradi seksa, pač seks sebi sebično prilagodiš, se pravi tudi pluvaj ven če je treba..:))

ja omg? torej js k fantu ne požiram sperme, ker mi pač ni prijeten okus, sex sebi sebično prilagajam, pa ga ne ljubim celega? men če ena stvar ni prijetna je ne bom počela, pa nima to nobene veze z mojo ljubeznijo do partnerja.. to lahko pogledaš pol tut z druge strani, če me on ljubi me ne bo silil v nekaj kar meni ne paše.. ni tako?

to si pa dobr napisala in se čist strinjam s tem! Js sm sicer enkrat to probala, k sm že od prej vedla da bi rd, sam nism bla lih navdušena in tega tut ne počnem, sil me pa tut ne in se mi zdi to ful fer!
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

ellen napisal/-a:Naj gre med kurbe! Tam bo srečna

:eek: :eek: Ok, ustavi konje...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Nincheq* napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:

to si pa dobr napisala in se čist strinjam s tem! Js sm sicer enkrat to probala, k sm že od prej vedla da bi rd, sam nism bla lih navdušena in tega tut ne počnem, sil me pa tut ne in se mi zdi to ful fer!

res ful dobr napisan!! pr nama je isto...sili me ne, bom pa sigurno še kdaj to nrdila...če mi bo sedl...če pa ne bom hotla pa pač ne bom.
In ja rada ga mam, takega kakršen pač je in ga celega sprejemam...to pa še ne pomeni da morm pa zdej skos goltat njegovo spermo dol :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Se strinjam s tem, da nima smisla počet nekaj, kar ti ni všeč.

Js mojga z veseljem kdaj presenetim in se mu pol čist zmeša. :D
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

Seveda punce, se opravičujem če sem dvoumno napisala, ker če se dva ljubita, seveda te ne bo silil kaj takega kar ti ni všeč in obratno.
Seks kjer je pa samo seks in seks buddy-i tam je pa drugačna zgodba in nima ljubezen nič zraven.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Seksam samo s svojim fantom in mi ni problema pogoltniti. Sicer sperma ni ravno najboljšega okusa, ampak saj je ne valjam po ustih, pogoltnem pa je. Včasih vzamem kak bonbon, žvečilni ali pa spijem požirek ali dva tekočine povrh. Čez par sekund pa itak pozabim na okus. :)
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz tudi nisem vedla, če bi... Pa še on me je nekaj strašil :D Je rekel, da je tak čuden okus in da mi sigurno ne bo všeč... in naj pljunem... :respekt: ampak potem sem probala in mi je blo prav všeč in sem požrla. :P Potem pa me je tako ful zaskrbljeno pogledal in me vprašal, če ne bom šla pljunit... pa sem rekla, da je že prepozno :twisted: in je bil ful vesel :biggthumpup:
Uporabniški avatar
ramsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ramsi »

meni tud od začetka ni bilo preveč všeč, a ker je to na sporedu vsake toliko časa, ko mava mali maraton sexa in lahko rečem d mi tam po tretjem sexu prav paše. pa še najbolj všeč mi je, ko vidim, da se mu res čist zrola od užitka :razz: :razz:
vsaka naj počne tisto, kar ji paše v v čemer definitivno uživa
Ja miško jutri si na vrsti :lol:
reelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reelle »

prvic ko je prislo do tega sm bla ono al bi al nebi..ka pa ce bo tak groozno da ga bom pobruhala:S tuud sam mi je govoroo da mi ni treba, me ni v nic silo valda in ko mu je prislo v moja usta mi je bilo malo neprijetno, mal cudn okus :) ..sam sem se hitro navadla, kr mojga to tak pali da adijo. :twisted: ..zej mi je cist kul, sm se navadla in mi sploh ni problem..:) sploh pa glede na to kak se moj dragi za mene potrudi je to najmanjsa stvar ki jo naredim da mu povrnem trud :razz:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

no glede na to, da ima ta tema nekaj zadnjih stvari napisane žaljivke, sem mislila, da bi se zaprla, ker meni res ni treba brat tukaj, da me kdorkoli kam pošilja...

drugače pa kot sem rekla to je moja že stara tema, če želite še zmeraj lahko pišete svoje izkušnje... moj "problem" pa je že rešen.

hvala vsem za nasvete in da ste delile svoje izkušnje... ostali z nevmesnimi komentarji pa bi se lahko zadržali.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

reelle napisal/-a: tuud sam mi je govoroo da mi ni treba, me ni v nic silo valda...

Jest pa tega še nism probala. Pa sej moj me nč ne sil, je pa že nekajkrat omenu, ampak ne vem... zaenkrat mi še ni do tega...ker tud jest se bojim, da bi kr bruhnla vn pa to.. :oops: :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Samo ne smeš predolgo zadrževat v ustih. :D
Odgovori