kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Murphy the housedog napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D

jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše :gruebel:
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
Mal pretiravaš,se ti ne zdi?Sam ok maš prav i guess..drugač pa nč gnilo ne razmišlam!Mam resno bejbo in ne menjavam spolnih partnerjev...kondome pa sovražin do neskončnosti in nazaj!

kaj pa veš kje se ti je bejba prej potikala.je mela pred tabo 10 tipou in vsi so bli njeni STALNI..kaj pa pol vsh teh 10 al pa 5 tipov, kje so se pa oni gonil prej? kje si se ti? my ass pa stalni..še zmer ENKRT dovolj da se vse na glavo postav. al pa, kaj ap veš, a tip gdaj naskoči tut kšno drugo, ker velik punc, ampk res veliiik dajejo kr tko, brez kondoma okol, kar je žalostno ful.

drgač pa tut jz nism za kondome.raj ne kot pa da bi z njimi. ampk sm samo povedala da tako razmišljanje ni pravilno.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Se strinjam da so kondomi obvezni pri bežnih zvezah .... ampak če ma človk resno partnerko, valda ne bosta cel lajf s kondomom .... kje bomo pa naraščaj dobil?
Kako bi ti dons na svet pršla če bi tvoj ata reku tvoji mami: Bom mel kondom, kaj jst vem s kolkimi si bla prej in oni s kolkimi so bli? hehehe

Pač zaupanje je u vezi treba met...na konc koncev je lohk tvoj partner tud nedolžen pred tabo, se poročita, imata 5 otrok in te pr 50 prevara z "lepo sosedo", pol pa fašeš SPB :)

Tveganje vedno obstaja, obsojat ljudi k med domačimi rjuhami ne uporabljajo kondomov je pa mal primitivno. S svojim možem pa kr uporablji kondom do konca življenja, zihr je zihr hehehehehhhhehehe
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

^^
Mislim, da tukaj debatiramo prevsem tisti, ki si zaenkrat še ne želimo otrok, tko da ni glih na mestu govorit o seksanju s kondomom cel življenje :wink: Ne glede na to, da mamo resne partnerje, si nekateri še ne želimo otrok...

Drgač pa tud men ni jasn, kako da folku kondomi tuk pokajo. Nama se je v štirih letih zgodil samo 1x pa še to po najini krivdi. Na splošno mam pa (zaenkrat :) ) zlo dobre izkušnje s kondomi. Tok tok... Tko, da jst vas lahko sam potolažim :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

*purple* napisal/-a:če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
Mal pretiravaš,se ti ne zdi?Sam ok maš prav i guess..drugač pa nč gnilo ne razmišlam!Mam resno bejbo in ne menjavam spolnih partnerjev...kondome pa sovražin do neskončnosti in nazaj!

Nič ne pretirava.

V razmislek: letos je v Slo zaradi AIDSa umrlo 4 ljudi, ki so šele letos zvedli, da so okuženi. Glede na to, da od okuženosti z virusom do pravega obolenja preteče po navadi vsaj 10 - 15 let, si poskušaj zamislit koliko ljudi so nevede okužli (itd, itd)...
Imaš, da me vikaš!
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

Kaj te pa tko mot na kondomu?

Pol pa do poroke ne rabš seksat pa boš mel mir pred to smrdljivo gumo ki jo do neskončnosti sovražiš... :roll:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

PIKApolonica15 napisal/-a:Pol pa do poroke ne rabš seksat pa boš mel mir pred to smrdljivo gumo ki jo do neskončnosti sovražiš... :roll:

Malo sarkazma: sej u teoriji naj bi blo, da po poroki seksaš sam s partnerjem, sam v praksi pa ni vedno tko. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

V razmislek: letos je v Slo zaradi AIDSa umrlo 4 ljudi, ki so šele letos zvedli, da so okuženi. Glede na to, da od okuženosti z virusom do pravega obolenja preteče po navadi vsaj 10 - 15 let, si poskušaj zamislit koliko ljudi so nevede okužli (itd, itd)...

ti pa radio poslušaaaaaaaaaš :P hehe

ammmm nama v 3 mescih še ni poču al pa blo karkol narobe :oops: [/quote]
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

Nama je pa po enem mescu včeraj poču :oops: še dobro da samo pri strani in sva takoj ugotovila :roll:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Christianne napisal/-a:Nama je pa po enem mescu včeraj poču :oops: še dobro da samo pri strani in sva takoj ugotovila :roll:

Kaj je poču u tebi? Si čutla kei ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

No da še jaz povem:

Midva kondome uporabljava skoraj že 3 leta. Počil nama je enkrat do zdaj (mislim, da sva sama bila kriva) samo sva takoj opazila.

Uporabljava pa durex in sva z njimi zadovoljna.

No imava pa še polno vrečko tistih od vzajemne kaj so jih delili za 1. december, samo še jih nisva sprobala :D
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
Sandraaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sandraaa »

Poznam prijateljico k ji je počil kondom med seksom in je zanosila. Tako da imam raje dvojno zaščito. Tabletke in kondom. 100% je pa itak BREZ SEKSA. :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ojej. tole mi pa ni všeč :?
Uporabniški avatar
Sandraaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sandraaa »

Ja meni tudi ni bilo. In ker je bila še premlada da bi mela otroka je šla na splav. Še zdaj ma posledice ( nočne more ) pa je tega minilo že 1 leto.
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

Sandraaa napisal/-a:Ja meni tudi ni bilo. In ker je bila še premlada da bi mela otroka je šla na splav. Še zdaj ma posledice ( nočne more ) pa je tega minilo že 1 leto.

ojoj :( Kolko pa je bila stara, če lahko vprašam?

No drugače midva uporabljama samo kondome, ker sem jaz mela ene probleme s tabletkami, pa mi jih je ginekologinja odsvetovala.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

[She.] napisal/-a:
Christianne napisal/-a:Nama je pa po enem mescu včeraj poču :oops: še dobro da samo pri strani in sva takoj ugotovila :roll:

Kaj je poču u tebi? Si čutla kei ?

Ja, takoj ko ga je dal noter. Pa je blo slišat neki, kot da bi balonček poču in sva takoj pogledla... Sam je pa res, da te kondome sm jst mela še od biušga in sm jih mela eno leto doma nedotaknjene :? sej ni šlo nič čez rok alpa kej...so bli pa durex sadni.
Odgovori