Murphy the housedog napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Mal pretiravaš,se ti ne zdi?Sam ok maš prav i guess..drugač pa nč gnilo ne razmišlam!Mam resno bejbo in ne menjavam spolnih partnerjev...kondome pa sovražin do neskončnosti in nazaj!*purple* napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn
jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše![]()
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje![]()
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja
kaj pa veš kje se ti je bejba prej potikala.je mela pred tabo 10 tipou in vsi so bli njeni STALNI..kaj pa pol vsh teh 10 al pa 5 tipov, kje so se pa oni gonil prej? kje si se ti? my ass pa stalni..še zmer ENKRT dovolj da se vse na glavo postav. al pa, kaj ap veš, a tip gdaj naskoči tut kšno drugo, ker velik punc, ampk res veliiik dajejo kr tko, brez kondoma okol, kar je žalostno ful.
drgač pa tut jz nism za kondome.raj ne kot pa da bi z njimi. ampk sm samo povedala da tako razmišljanje ni pravilno.