se mi zaenkrt še ne da delat, pa bi rajš mal bl na izi čez pršla
Matura [Združena tema]
Sem lih dans vtipkala iz firbca, pa ni nič takega za curious našl .. Lah pa sošolca, ki ponavadi vse na računalnik dela, vpršaam, če ma kej slučajno .. Pa lah pol pošljem, če ja. 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
FemmeFatal
- Kofetarica

Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.
FemmeFatal napisal/-a:Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.
Pa še A4 kuverto jim moraš zraven poslat, da ti oni lahk nazaj pošljejo vse pole.
Kot da je oni ne bi mogli kupit... 
-
Anastazija
- Sramežljivka

27. marec 2007 (To)
Zadnji rok za prijavo kandidatov k splošni maturi in k izpitu iz maturitetnega predmeta v spomladanskem izpitnem roku na šoli.
27. april 2007 (Če)
Rok za zamenjavo izbirnega predmeta in ravni zahtevnosti na šoli zaradi omejitve vpisa na visokošolske zavode.
Če si to misnla...
vir
Zadnji rok za prijavo kandidatov k splošni maturi in k izpitu iz maturitetnega predmeta v spomladanskem izpitnem roku na šoli.
27. april 2007 (Če)
Rok za zamenjavo izbirnega predmeta in ravni zahtevnosti na šoli zaradi omejitve vpisa na visokošolske zavode.
Če si to misnla...
vir
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
Anastazija
- Sramežljivka

-
FemmeFatal
- Kofetarica

Ne morem verjeti, da so dal letos tok neumno knjigo za slovenscino. Sicer sem jst prebrala sele Pimlico ampak so rekl sosolci, da je Neznosna lahkost bivanja se slabsa. Sovrazm sodobne romane. A ne morjo dat lepo eno klasiko. Ne pa krneki... pa se na netu ni nobene obnove, nobene oznake oseb pa nc sploh. To mi res ni kul 
Kaj pa vem, sej men so knige kr znosne...sam totalno neprimerne za maturo...V Pimlicu skor ni zgodbe, v Nlb jih je pa velik preveč. Pa tud nekam dosti erotike in kletvic vsebuje za šolsko branje
ker kokr jst poznam prfokse, tega niso nikol marale
Pisat o njih bi pa znala bit prava muka...
ker kokr jst poznam prfokse, tega niso nikol marale
Pisat o njih bi pa znala bit prava muka...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- SapraVeronika
- Debatorica

- Kraj: in the fairytale

. ti pošljem mail na pvt