za anglo; a je kje na netu kej od une knjige The curious incident..., po možnosti kšna obnova po poglavjih? se mi zaenkrt še ne da delat, pa bi rajš mal bl na izi čez pršla
Sem lih dans vtipkala iz firbca, pa ni nič takega za curious našl .. Lah pa sošolca, ki ponavadi vse na računalnik dela, vpršaam, če ma kej slučajno .. Pa lah pol pošljem, če ja.
smotkA napisal/-a:Jst mam neki zapiskou, tud usa zbrana uprašanja iz starih matur za tiste teme, ki smo jih že predelali (lahko pošljem kateri, če rabi), učim se mal iz zapiskov mal pa iz knjige Zgodovina na maturi.
miikena napisal/-a:Sem lih dans vtipkala iz firbca, pa ni nič takega za curious našl .. Lah pa sošolca, ki ponavadi vse na računalnik dela, vpršaam, če ma kej slučajno .. Pa lah pol pošljem, če ja.
uf to bi blo supr. č ma slučajno kej mi pol n zs piš.
A bo kera poslala prošnjo za vrnitev mature, k jo je treba poslat v 14-ih dneh po novm letu? Js to nameravam, sam ne vem kako nej bi to zgledal-kaj nej napišm?
*slamca* napisal/-a:A bo kera poslala prošnjo za vrnitev mature, k jo je treba poslat v 14-ih dneh po novm letu? Js to nameravam, sam ne vem kako nej bi to zgledal-kaj nej napišm?
Jap, js bom tud verjetno...me ful zanima. Drgač ti pa piše na strani od ric-a kako pa kaj.
Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.
FemmeFatal napisal/-a:Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.
Pa še A4 kuverto jim moraš zraven poslat, da ti oni lahk nazaj pošljejo vse pole. Kot da je oni ne bi mogli kupit...
Ne morem verjeti, da so dal letos tok neumno knjigo za slovenscino. Sicer sem jst prebrala sele Pimlico ampak so rekl sosolci, da je Neznosna lahkost bivanja se slabsa. Sovrazm sodobne romane. A ne morjo dat lepo eno klasiko. Ne pa krneki... pa se na netu ni nobene obnove, nobene oznake oseb pa nc sploh. To mi res ni kul
Kaj pa vem, sej men so knige kr znosne...sam totalno neprimerne za maturo...V Pimlicu skor ni zgodbe, v Nlb jih je pa velik preveč. Pa tud nekam dosti erotike in kletvic vsebuje za šolsko branje ker kokr jst poznam prfokse, tega niso nikol marale
Pisat o njih bi pa znala bit prava muka...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
pimlico men sploh ni slaba.. druge pa nism prebrala..
look back in anger mi pa tud ni lih neka kritičnega
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.