Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

za anglo; a je kje na netu kej od une knjige The curious incident..., po možnosti kšna obnova po poglavjih? :?
se mi zaenkrt še ne da delat, pa bi rajš mal bl na izi čez pršla
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Sem lih dans vtipkala iz firbca, pa ni nič takega za curious našl .. Lah pa sošolca, ki ponavadi vse na računalnik dela, vpršaam, če ma kej slučajno .. Pa lah pol pošljem, če ja. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

smotkA napisal/-a:Jst mam neki zapiskou, tud usa zbrana uprašanja iz starih matur za tiste teme, ki smo jih že predelali (lahko pošljem kateri, če rabi), učim se mal iz zapiskov mal pa iz knjige Zgodovina na maturi. :D

uuu to bi blo fajn :). ti pošljem mail na pvt :wink:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

miikena napisal/-a:Sem lih dans vtipkala iz firbca, pa ni nič takega za curious našl .. Lah pa sošolca, ki ponavadi vse na računalnik dela, vpršaam, če ma kej slučajno .. Pa lah pol pošljem, če ja. ;)

uf to bi blo supr. č ma slučajno kej mi pol n zs piš. :flehan:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

A bo kera poslala prošnjo za vrnitev mature, k jo je treba poslat v 14-ih dneh po novm letu? Js to nameravam, sam ne vem kako nej bi to zgledal-kaj nej napišm? :D
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

*slamca* napisal/-a:A bo kera poslala prošnjo za vrnitev mature, k jo je treba poslat v 14-ih dneh po novm letu? Js to nameravam, sam ne vem kako nej bi to zgledal-kaj nej napišm? :D

Jap, js bom tud verjetno...me ful zanima. :) Drgač ti pa piše na strani od ric-a kako pa kaj. :wink:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

FemmeFatal napisal/-a:Jaz jo bom. Napisala jo bom cisto preprosto. Oblika taka kot za vsako vlogo. Zadeva: prosnja za vracilo maturitetnih pol (al kej podobnga...morm najt na ricu "uradn naziv" zadeve). Spodaj podpisana tainta prosim za vracilo pol. <-- Ne glih dobesedno, ampak v tem stilu. Sej ta prosnja je cista formalnost. Tolk, da vedo, da hoces nazaj.

Pa še A4 kuverto jim moraš zraven poslat, da ti oni lahk nazaj pošljejo vse pole. :wink: Kot da je oni ne bi mogli kupit... :roll:
Anastazija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anastazija »

Mene pa zanima kdaj je prijava na maturo?
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

27. marec 2007 (To)
Zadnji rok za prijavo kandidatov k splošni maturi in k izpitu iz maturitetnega predmeta v spomladanskem izpitnem roku na šoli.

27. april 2007 (Če)
Rok za zamenjavo izbirnega predmeta in ravni zahtevnosti na šoli zaradi omejitve vpisa na visokošolske zavode.

Če si to misnla...

vir
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Anastazija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anastazija »

Ja,to sem mislila.Hvala!
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

evie napisal/-a:
Pa še A4 kuverto jim moraš zraven poslat, da ti oni lahk nazaj pošljejo vse pole. :wink: l:

Ja, to sem pozabla dopisat.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a marakeech »

Ne morem verjeti, da so dal letos tok neumno knjigo za slovenscino. Sicer sem jst prebrala sele Pimlico ampak so rekl sosolci, da je Neznosna lahkost bivanja se slabsa. Sovrazm sodobne romane. A ne morjo dat lepo eno klasiko. Ne pa krneki... pa se na netu ni nobene obnove, nobene oznake oseb pa nc sploh. To mi res ni kul :?
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Kaj pa vem, sej men so knige kr znosne...sam totalno neprimerne za maturo...V Pimlicu skor ni zgodbe, v Nlb jih je pa velik preveč. Pa tud nekam dosti erotike in kletvic vsebuje za šolsko branje :lol: ker kokr jst poznam prfokse, tega niso nikol marale :wink:

Pisat o njih bi pa znala bit prava muka...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

pimlico men sploh ni slaba.. druge pa nism prebrala..
look back in anger mi pa tud ni lih neka kritičnega :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Zaklenjeno