Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kopalke od billabong maš v madnessu.. so precej hude ja
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah. :D Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov. :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

rachka_ napisal/-a:kopalke od billabong maš v madnessu.. so precej hude ja

a so cene tudi precej hude :?:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Tamala_mrha napisal/-a:Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah. :D Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov. :wink:

Se strinjam. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj bi bile tankini kopalke primerne za večji trebušček. V bistvu ti "uokviri" problematičen del in edini kos kože, ki se opazi, je šlaufek med spodnjim in zgornjim delom.
Trebušček se skrije edino v enodelnih kopalkah. Od dvodelnih so pa boljše take, ki imajo malo višji spodnji del.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Kot sta že dve pred mano povedle, billabong majo v madnessu in v hali 12, drugač pa tud v celju v planetu tuš, trgovina rossi sport. Tam majo za mene najboljše stvari od billabong, v LJ mi majo kr neki. Za MB pa ne vem kak je. Cena je pa tk okol 50evrov, mogoč kakšn evro več.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

V Mariboru je Madness na Gosposki ulici v centru. Sam ne vem, ce je kaj veliko izbire, ko sem bila nazadnje tam je bilo vec stvari za moske.
brezvezna_0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brezvezna_0 »

res hvala vsem. pa če kera zve če majo v celju al pa mbju take kopalke pa ceno prosim sporočte ;)
fajn da zdaj vem kje te stvari dobim, vse so mi zlo všeč.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

pomoje se najbolj trebuh skrije z enodelnimi kopalkami, k majo kkšne vzorčke, tko da to vse skp mal navidez "zmanjša" :) .
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a cacao. »

Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

sem vedla, da morm it v Avstrijo, če hočem dobit kopalke :) sm si pa kr 3 kupla, ene v Adidasu za 23€, 2 pa v Sports Experts, vsake po 20€ :cool:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

cacao. napisal/-a:Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.

Te boardshortse so meli ful fajne v celju v planetu tuš, sam zdej so itak še sam neke ogromne številke ostale. :? Sm gledla tud v LJ v hali 12, tud tam je neki, sam je v celju velik boljša izbira (bla :?). Lahk pa vseen pogledaš tam v hali 12, mogoč pa boš našla kej pametnega. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

v Calzedonii majo tud dolocene modele ful dobre..js sm si kupla ene za 40€ in so ful dober model... :) sm zelo zadovoljna z njimi ...
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Tamala_mrha napisal/-a:Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah. :D Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov. :wink:

Hmmm...maš kr prav...sam tista, ki je spraševala za nasvet, je rekla, da ma grd trebuh in ne debel trebuh...pa sm jst to verjetn mal narobe razumela...ker grd trebuh je loh tud sorazmerno "suh" trebuh, če je recimo čist mehek...eh, sej ne znam razložit...drgač pa jst te majčke tud ne bi nosila kt kopalke...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

rammsteingirl napisal/-a:meni to ne zgleda napačno, ampak kot sem omenila že v neki drugi temi, strup za ledvica in mehur. sem ravno v nedeljo na bazenu videla dve mladi punci v takih kopalnih hlačah. imeli sta jih gor cel dan, brez da bi se preoblekli. ne vem, da imaš vseskozi mokro do kolen dol :?

Boardshortsi so u glaunem narjeni iz materialou, k se ful hit sušijo, zato ni douk mokro. Da bi bla kšna bejba u tem na plaži, še nism vidla, tut ne razumem, u čem je fora (ljubiteljice belih stegenc?!). Za športat pa definitiuno, kr sam bikinke na riti pač ne bi pršle najbolš skoz :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Zaklenjeno