Vse o kopalkah
-
- Cosmopsiho
Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah.
Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov. 

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Tamala_mrha napisal/-a:Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah.Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov.
Se strinjam. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj bi bile tankini kopalke primerne za večji trebušček. V bistvu ti "uokviri" problematičen del in edini kos kože, ki se opazi, je šlaufek med spodnjim in zgornjim delom.
Trebušček se skrije edino v enodelnih kopalkah. Od dvodelnih so pa boljše take, ki imajo malo višji spodnji del.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kot sta že dve pred mano povedle, billabong majo v madnessu in v hali 12, drugač pa tud v celju v planetu tuš, trgovina rossi sport. Tam majo za mene najboljše stvari od billabong, v LJ mi majo kr neki. Za MB pa ne vem kak je. Cena je pa tk okol 50evrov, mogoč kakšn evro več.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Sramežljivka
Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.
- *zverinica*
- Kofetarica
cacao. napisal/-a:Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.
Te boardshortse so meli ful fajne v celju v planetu tuš, sam zdej so itak še sam neke ogromne številke ostale.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Tamala_mrha napisal/-a:Tisti zgornji model kopalk, ki jih je prilepila Lejla86, so videti lepe, ampak samo na manekenkah.Prva stvar, ki me moti pri tem modelu kopalk, je ta, da če si na plaži, ne rabiš zgornjega dela kopalk kot majčko, ker kopalke izgubijo na pomenu in praktičnosti (pa še vroče je, tako da ne bi za nič na svetu nosila zgornji del majčko, četudi bi imela postavo tip top). Nepraktično je. Druga stvar, ki mi ne gre v glavo, pa je to, da ne vem kako bi takšen del kopalk lahko zakril trebuh (tistim, ki nimajo ravno ploskega). Meni se zdi, da ravno zaradi majčke pride trebuh le še bolj do izraza, ker odvečna maščoba na predelu trebuha sili pod majčko ven in to nikakor ne izgleda lepo. Mislim, da se da za malce močnejše v trebuhu tudi z bikinkami lepo optično prikriti nepopolne dele telesa, samo pravi model je treba najti in si pač vzeti več časa za pomerjanje različnih modelov.
Hmmm...maš kr prav...sam tista, ki je spraševala za nasvet, je rekla, da ma grd trebuh in ne debel trebuh...pa sm jst to verjetn mal narobe razumela...ker grd trebuh je loh tud sorazmerno "suh" trebuh, če je recimo čist mehek...eh, sej ne znam razložit...drgač pa jst te majčke tud ne bi nosila kt kopalke...
rammsteingirl napisal/-a:meni to ne zgleda napačno, ampak kot sem omenila že v neki drugi temi, strup za ledvica in mehur. sem ravno v nedeljo na bazenu videla dve mladi punci v takih kopalnih hlačah. imeli sta jih gor cel dan, brez da bi se preoblekli. ne vem, da imaš vseskozi mokro do kolen dol![]()
Boardshortsi so u glaunem narjeni iz materialou, k se ful hit sušijo, zato ni douk mokro. Da bi bla kšna bejba u tem na plaži, še nism vidla, tut ne razumem, u čem je fora (ljubiteljice belih stegenc?!). Za športat pa definitiuno, kr sam bikinke na riti pač ne bi pršle najbolš skoz

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...