Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da mam končno izpraven bicikel! Po gumi ki se je konstantno praznila, po počeni gumi po tem, ko mi je pred par dnevi sredi celovške dobesedno razneslo zvonček, sem končno čisto sama nabavila novo zračnico (prodajalec bi rekel "dušico" :D ), odšraufala stran klavrne ostanke zvončka, nažicala mojega da mi je zamenjal gumo, in v kolesarskem servisu prepričala prodajalca, da mi je menjal ventil, ki je slabo držal.
Misel dneva: Slika

- Da pogrešam druženje z bivšimi cimrami, ampak si enostavno ne morem vzet časa :nixweiss: .
-Da se včasih vprašam, če je ok da toliko časa porabim za faks+mojega, ker mi potem za ostale stvari enostavno zmanjka časa... Plus ta selitev iz centra mi je čisto porušila razpored časa, ki sem ga furala do zdaj. Očitno bo treba premislit in začet drugače razpolagat s časom. Ker to ni nič, kar js zdej delam! Šele tretji teden je, in se mi je dogajanje že skrčilo na: faks, kosilo/čaj/druženje/pisanje poročil s kolegicami s faksa, dom, zabijanje časa z mojim, delo za faks.
- Da priznavam preveč osebne stvari :D
- Da bom rajši priznala da sem vesela da je zunaj sonček, in da komaj čakam furo s kolesom v tem lepem vremenu.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Khm ... priznam, da mi ni povsem jasno, kaj je ''narobe'' z dnevom, kakršnega je opisala Sarissima. Mogoče sem deloholična in izjemno nedružabna oseba, ampak moji dnevi so tu nekje: Služba, faks, delo za službo, delo za faks, druženje z mojim. Samo na faksu se uspem ''družit'', kakšno kosilo tu in tam s sestro je pa tudi že pravi dosežek. Pa ne samo zame, tudi zanjo ... in podobno je s kolegicami/kolegi ... hm, hm, hm.
*Priznam, da se kar veselim, ker gremo danes z bivšim cimrom na kosilo. :)
*Priznam, da sem vesela, ker so se včeraj tri stvari super uredile.
*Priznam, da sem zelo motivirana.
*Priznam, da mi je precej neprijetno, ker neko stvar stalno potiskam stran in se malce delam, da ne obstaja, ampak se mi zdi, da kaj drugega itak ne morem napravit. Khm.
*Priznam, da mi je všeč mašilo ''khm''.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

-sem včeraj kljub temu po faksu opravila en mini šoping smile in spet ugotovila, da pa mi Celje res ni toliko všeč, da bi v njem živela-kao da je to sploh stvar razprave smile

isuse :D celje tak k* od mesta da peče :D to sploh pomislit ne smeš, d bi živela v Celju... kr je res tuga. ko pridem nazaj domov, sem prov živčna. pfuj. je pa kul za kak šoping ja :D

* tok stvari sem si nabasala, da mi je slabo :/ faks, služba, prostovoljno društvo + za enega drugega sem se prijavila, + prijavila sem se na simbiozo - teden prostovoljne pomoči ostarelim (gre se za pomoč pri elektronskih zadevah - kako uporabljati računalnik). pa še insanity. pa še berem zraven. ampak se ne pritožujem. več opravkov k mam, manj časa za razmišljanje o bedarijah :)
* kljub temu, da sem precej aktivna, se vseeno počutim leno + da nič ne delam :/
* resno razmišlam, da bi se prijavila na en projekt, sam nimam jajc :( bojim se, da bi izpadla neumna pa da sem totalno nesposobna.
* fuuul je tatu leep <3 ampak res fuul <3 pa ful sn vesela, da me je prepriču, da uporabim drugo pisavo, kr res zakon pride :) ah <3 ideja za tretjega je že, sam še štipendijo počakamo (.... ... ki bo prišla na svetega nikoli, glede na pretekle izkušnje).
* komi čakam heloviin <3 stara družba gre po dolgem času ven :D to bo taka razpaljotka, da bog pomagi :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da danes ne grem iz bajte, ker so ulice preplavljene s krvjo in kravjimi deli. A ne morete it v kak park al pa nekaj? :?
- da se je Dhaka za par dni spremenila v eno ogromno živinsko tržnico. Like, ob avtocesti so prodajalci parkirali kilometre krav vseh velikosti, barv in oblik. In potem so jih veseli kupci sprehajali dol po avtocestah do svojega doma in jih parkirali pred vhodi blokov :roll:
- Dragi novi lastniki živine iz Mo'pura! Hvala, ker ste zasmradili mojo ulico. Vaša začasno versko nestrpna soseda...
- da upam, da bo deževalo, da odplakne vso kri z ulic...
- da je bilo prav smešno, ko so naši sosedje pakrirali svoje koze in krave kar v garaže blokov in jih potem zvečer peljali na sprehod po soseski ter vsakemu razlagali, koliko so plačali zanje.
- da mi paše biti sama doma, čeprav to ljudje ne razumejo, ker je kao praznik. Zame je običajen dan, pa če smo že pri tem, tudi božič :)
- da je dečko v Singapurju in sva zadnjič, ko sem potegnila delo v pisarni do desete, imela bežen internet sex chat :D Bog ve, kako so si čuden nasmešek na mojem obrazu razlagali ostali v pisarni
- da je bilo zadnjič s kolegom ful lušno, ko sva šla v Staro Dhako gledat zaključek Durge Puje. Moj najljubši trenutek je bil, ko sva v čolničku na reki opazovala, kako so ob rožnatem sončnem zahodu kipce hindujski bogov med petjem in igranjem na bobne zmetali v vodo, hkrati pa se je nekje zadaj razlegal klic k molitvi iz mošeje.
- da mi je vseeno malo nelagodno, ker vem, da on hoče nekaj več, čeprav sem mu jasno povedala, da žal z moje strani je to to. Mogoče nisem bila dovolj jasna, oziroma noče razumeti... Mogoče če mu povem, da je nekdo drug v igri, da ga bo minilo.
- da sva s cimrom čisto odvisna od The Walking Dead, samo da sem jaz sredi tretje sezone, on je pa najprej tretjo sezono pogledal, sedaj gleda pa prvo in gledava vsak zase, da si ne kvariva užitka. Razen danes zjutraj, ko sva skupaj pogledala par delov iz prve sezone in je bilo čist sweet, ko me je ves čas držal za roko, ker ga je bilo kao strah :D
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da se veselim današnjega kosila :D
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem mislila, da sem ze zdrava in sla v trgovino. Pa se je izkazalo, da sem se vedno brez energije, cela mutasta in da je boljse, ce se se pazim.
- znajo ljudje resnicno izbrat "taprav" tajming: jaz bolana, komaj se privlecem domov s trgovine (ugotovim, da bom mogla se pocivat), komaj cakam, da si pripravim caj in zadekam....ko me na stopniscu ustavi soseda (v vseh teh letih odkar ziviva tukaj, me ni ustavila nikoli oz. rekla vec od "Zivjo" ali "Dober dan") in mi zacne nabijat o tem in onem, da ce sem bolana se moram cuvat in blablabla pa se polno drugega sranja, ki se me sploh ne tice...Mislim, a lahko zenska izberes za to kak drug dan? Jaz komaj stojim na nogah! :mad:
- me je zadeva totalno vrgla iz tira. Zdaj sem na tej tocki, ko sem full obcutljiva oz. sem obcutljiva se 3x bolj, kot ponavadi! Ljudje, dejte mi mir in mi prihranite sekiranje!!!
- komaj cakam, ko bova sla v shopping za tamalo :D
- komaj cakam, da bova preuredila sobo
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

Exit napisal/-a:
-sem včeraj kljub temu po faksu opravila en mini šoping smile in spet ugotovila, da pa mi Celje res ni toliko všeč, da bi v njem živela-kao da je to sploh stvar razprave smile

isuse :D celje tak k* od mesta da peče :D to sploh pomislit ne smeš, d bi živela v Celju... kr je res tuga. ko pridem nazaj domov, sem prov živčna. pfuj. je pa kul za kak šoping ja :D

Me zanima zakaj je Celje k* od mesta? Kaj konkretno mu pa manjka sploh? Daleč od tega, da je neka cvetka od mesta, ampak da je takšen bullshit, kot pa ti opisuješ pa še zdaleč ni. "Ne morem si predstavljat, da bi tam živela" jebote, kot da se bo preselila v Černobil, ali kaj temu podobnega.
Zadnjič spremenil DonCarleone, dne 16. Okt. 2013 14:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Haha, meni tudi ni jasno, kaj taka gonja proti Celju :D
Saj jaz tud ne bi živela tam, ampak v Sloveniji bi itak živela samo v dveh mestih. Priznam pa, da je vsake toliko čisto kul it v Celje, če ne druga, je precej bolj umirjeno od Ljubljane in tudi peš čisto obvladljiv :)
Bi pa seveda lahko naštela ogromno stvari, ki mu manjkajo...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Meni je Celje ful všeč (res pa je, da pridem samo v šoping in ogled znamenitosti tja) :D Šoping je pa daleč najboljši, ponavadi niti v Lj ne najdem tolk stvari

- sem imela spet tadolg delavnik, pa še jutri bo, ker sodelavke ni in jo nadomeščam
- da imam zadnje dni tudi jaz toliko opravkov, da še čas za druženje z mojim komaj najdem
- bo kmalu bolje :cool: Če ne prej pa čez 14 dni, ko grem v Pariz :cool:
- moram sestavit Wishlist za tja, da se ne bom predolg po raznih štacunah motala
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*očitno imam vseeno več problemov s samozavestjo, kot sem si bila pripravljena priznat :D včeraj sem htela na fitnesu vadit pull-upse, ampak me je blo preveč sram zarad vseh tistih predstavnikov moškega spola :roll:
*že zadnjič sem si sramoto delala, ko je pred mano en dvigoval 30 kg za hrbtet, jaz pa tistih bogih 10, pa še to samo 3x7, namesto 3x20.
*mam ful fajn sošolce :D mislim, vsaj naša skupina, ostalih nisem kaj dosti spoznala, razen bivših, ki so tud ponavljali :D
*smo danes na faksu delali s fecesom :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Sarissima napisal/-a:Blo nekaj na temo, vem da je bla moja zanič frizura vpletena vpletena v debato ;).

nisem rekel, da je zanič samo, da je pač čist navadna pa, da bi kaka sprememba ti ful pasala. Tvoja interpretacija tega je pa res totalno napačna. Saj ne da mam bilokako besedo pri tem kako frizuro maš ampak sem samo povedal svoje mnenje takrat. :D lahko bi mi rekla že takrat kaj si misliš o mojem mnenju, da bi se lahko razložo. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Sarissima, to je tud meni rekel. :D Da mam dolgočaso frizuro, da lasje sam padejo in da bi blo pametno k frizerju, da bi bla kaka oblika. Hihi. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^Men ni pa nč reku. Je šu z mano v šoping :P
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ imaš sploh lase ali si bolj moje sorte? :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-da je Dioniz Cosmo slut :D
-je bil danes OBUPEN DAN
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno