- da danes ne grem iz bajte, ker so ulice preplavljene s krvjo in kravjimi deli. A ne morete it v kak park al pa nekaj?
- da se je Dhaka za par dni spremenila v eno ogromno živinsko tržnico. Like, ob avtocesti so prodajalci parkirali kilometre krav vseh velikosti, barv in oblik. In potem so jih veseli kupci sprehajali dol po avtocestah do svojega doma in jih parkirali pred vhodi blokov
- Dragi novi lastniki živine iz Mo'pura! Hvala, ker ste zasmradili mojo ulico. Vaša začasno versko nestrpna soseda...
- da upam, da bo deževalo, da odplakne vso kri z ulic...
- da je bilo prav smešno, ko so naši sosedje pakrirali svoje koze in krave kar v garaže blokov in jih potem zvečer peljali na sprehod po soseski ter vsakemu razlagali, koliko so plačali zanje.
- da mi paše biti sama doma, čeprav to ljudje ne razumejo, ker je kao praznik. Zame je običajen dan, pa če smo že pri tem, tudi božič
- da je dečko v Singapurju in sva zadnjič, ko sem potegnila delo v pisarni do desete, imela bežen internet sex chat

Bog ve, kako so si čuden nasmešek na mojem obrazu razlagali ostali v pisarni
- da je bilo zadnjič s kolegom ful lušno, ko sva šla v Staro Dhako gledat zaključek Durge Puje. Moj najljubši trenutek je bil, ko sva v čolničku na reki opazovala, kako so ob rožnatem sončnem zahodu kipce hindujski bogov med petjem in igranjem na bobne zmetali v vodo, hkrati pa se je nekje zadaj razlegal klic k molitvi iz mošeje.
- da mi je vseeno malo nelagodno, ker vem, da on hoče nekaj več, čeprav sem mu jasno povedala, da žal z moje strani je to to. Mogoče nisem bila dovolj jasna, oziroma noče razumeti... Mogoče če mu povem, da je nekdo drug v igri, da ga bo minilo.
- da sva s cimrom čisto odvisna od The Walking Dead, samo da sem jaz sredi tretje sezone, on je pa najprej tretjo sezono pogledal, sedaj gleda pa prvo in gledava vsak zase, da si ne kvariva užitka. Razen danes zjutraj, ko sva skupaj pogledala par delov iz prve sezone in je bilo čist sweet, ko me je ves čas držal za roko, ker ga je bilo kao strah