Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

PlayLejdi napisal/-a:Mene je strah biti samo, ker potem san na njega mislim...in ni prijetno....ko jokas, ko neves kako splavati na povrsje iz te bolecine.
Komaj se prebijam iz minute v minuto, iz ure v uro, iz dneva v dan...ne morem nič jest, ful težko diham....tako mi je težko, da res več nevem kako naj si olajšam to bolečino.

Oh ja, poznam to. :(
Midva sva se včeri razšla (sva bla že 3 tedne neki na tem), celo noč nism spala, ob 7h zjutri sm bla že na faksu in do tega trenutka sam na njega mislim. In ja, povedu mi je, da neki muti z drugo. In to mi je naredu lih po tem, ko sm nehala bit panična za vsako stvar in sm se nehala sekerat, ker mi je 1000X reku, da se to ne bo nikol zgodil (živiva zlo deleč narazn). Najbol grozn mi je, ko pomislm na vse obljube in na vse, kar mi je reku, na vse lepo, kar sva dala skoz, na to, da sm res misnla da je to to ... In ne vem kako naj si zbijem njegove besede z glave ... Tok me boli vse, prejokala sm še pa još, pa se počutm vedno slabš, ne bolš.
Res upam da bi minil, ker je eden najbol groznih filingov, k jih lahko človek občuti. :(
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

O ja, poznam to! Ko ne moreš jesti, spati, normalno funcionirati, samo on ti gre po glavi in analiziraš vse besede, dejanja :( Grozen občutek je, ker te vedno spremlja, ne glede na to kaj delaš in s kom si! Takrat sem si želela samo, da bi lahko zaspala in ko bi se zbudila, da bi bilo v redu!
Iz lastnih izkušenj povem, da sem takrat mislila, da bom umrla! Ampak počasi je čas mineval in se nekako navadiš na ta občutek, postane del vsakega dne in potem počasi zbledi! Še vedno imam kdaj pa kdaj krizo, ampak najhujše je za mano.
Ne bom rekla, da bo pa nekaj časa bolj, ampak ti bo pa verjetno lažje. Zdaj si še v šoku, ampak verjemi mi, da se ne boš vedno tako počutila. Res pa je, da je od vsakega posameznika odvisno koliko časa preboleva. Jaz sem zelo dolgo rabila, medtem ko ene rabijo mesec ali dva in so kot nove.
Na žalost tako je in se ne da pomagat. Upam, da boš čim prej prebolela in da ti bo vsaj malo lažje :wink:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Naughty grl napisal/-a:... Res upam da bi minil, ker je eden najbol groznih filingov, k jih lahko človek občuti. :(

verjemi, da obstajajo še veliko bolj grozni filingi ... ko težko zboliš, ko ti nekdo bližnjih zboli umre ipd...

in vse tiste ki tako jokate in se sekirate zarad enih glupih dedcev pomislite kaj je huje: da si ti ali pa kdo tvojih bližnjih hudo bolan in nimaš kej narest, ali pa da te pusti eno budalo, ki te očitno ni bilo vredno... in lahko čez par mesecev najdeš nekoga, ki bo veliko boljši
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^ja, ampak v tistem trenutku, ko te nekdo ki ga imaš rad pusti, se ti to zdi najhujša stvar. ne poznam nobene punce, ki bi razmišljala v stilu "saj je vseeno če me je pustil, hvala bogu nimam raka al pa kaj podobnega" :roll: ljudje smo ne samo racionalna ampak tud čustvena bitja in ta glup dedec, ki si te ne zasluži, je nekdo, ki ga imaš najrajši na svetu.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

rinca napisal/-a:^^ja, ampak v tistem trenutku, ko te nekdo ki ga imaš rad pusti, se ti to zdi najhujša stvar. ne poznam nobene punce, ki bi razmišljala v stilu "saj je vseeno če me je pustil, hvala bogu nimam raka al pa kaj podobnega" :roll: ljudje smo ne samo racionalna ampak tud čustvena bitja in ta glup dedec, ki si te ne zasluži, je nekdo, ki ga imaš najrajši na svetu.

se popolnoma strinjam... itak je normalno da ti je hudo ker pol si ga res mela rada ne...
normalno da najprej je na prvem mestu zdravje pa to d ti gre u življenju lepo (da maš za oblečt za jest pa kje spat) ampak človek ma tut višje ambicije kot so kariera in pa pol tut najdit sorodno dušo s katero boš pač meu družino pa to ...
ko te takle "dedec" pusti, se ti podere ves sistem pa misliš da tega ne morš nikol več prebolet...
men se to zdi grozn filing ko te nekdo zapusti... al ti umre al pa te pusti... hudo je v vsakem primeru :(

:wink:
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

kafrca napisal/-a:ko te takle "dedec" pusti, se ti podere ves sistem pa misliš da tega ne morš nikol več prebolet...

Hm. Zoprno je sistem gradit okoli dedca.
:?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:
kafrca napisal/-a:ko te takle "dedec" pusti, se ti podere ves sistem pa misliš da tega ne morš nikol več prebolet...

ne sj ne mislm s tem d se gradi sistem okol fanta al pa kej... ampak poderejo se ti ene vizije pa sanje k si jih gradila k si bla z njim pa si se lepo mela...

zej pa rečte d ne razmišlate kdaj kak bo v prihodnosti z njim?! :roll:
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Mnja pa sej itak, da so hujše stvari na svetu, sam men je ta filing nenormalno grd, kokr da me neki trga odznotri in mi res ni prijetno. Pa ne gre to za enga debila, s katerim sm bla 1 teden, ampak je tuki notr 1let pa pou in je težko že zarad vseh spominov, kaj šele načrtov, obljub, planov za naprej ... Se strinjam z rinco skratka, v celoti.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kafrca napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:

ne sj ne mislm s tem d se gradi sistem okol fanta al pa kej... ampak poderejo se ti ene vizije pa sanje k si jih gradila k si bla z njim pa si se lepo mela...

zej pa rečte d ne razmišlate kdaj kak bo v prihodnosti z njim?! :roll:

Eh..
S tem se samo tolažim :D
Mene tud grozno bolijo taki "ljubezenski" razhodi...... :/

Seveda vsi(ok, večina, vedno so izjeme in drugačna mišljenja) nekak potiho ali naglas načrtujemo prihodnost s to posebno osebo zraven nas in delamo plane in imamo pričakovanja... ampak žal nikol nimamo garancije, da bo vse tko kot mora bit/ali hočemo da je.
Hočem poudart, da ne smemo bit priklenjeni samo na njih, mormo met svoje življenje najprej, svoje gole in cilje in jih probat usklajevat s to posebno osebo..če pa ne gre, pa iskat naslednjega, ki bolj ustreza našim predstavam oz. ima podobne interese. :D

(sam razmišljam naglas, se hočem čim bolj ufurat v to razmišljanje :D)
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain js se čist strinjam s tabo...
res je d ne smeš čist okol njega pa sam z njim delat planov ker pol je še hujš use skupi dat čez če se kej zalomi...
live your life...

res pa je tut d ko si z nekom v resni zvezi to pomeni da načrtuješ z njim... drugač to zame ni glih resna zveza...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kafrca napisal/-a:res pa je tut d ko si z nekom v resni zvezi to pomeni da načrtuješ z njim... drugač to zame ni glih resna zveza...

Ja, sam ne smeš pozabit, da gre lahko kdaj tud kej narobe..žal. :?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:
kafrca napisal/-a:res pa je tut d ko si z nekom v resni zvezi to pomeni da načrtuješ z njim... drugač to zame ni glih resna zveza...

Ja, sam ne smeš pozabit, da gre lahko kdaj tud kej narobe..žal. :?

že res d gre lahko narobe masikej...sej v tem je čar prihodnosti...da je glih ne poznamo... ampak SAMO predvidevamo kaj se bo zgodilo glede na sedanjost ki jo živimo... itak pa noben ne razmišlja ja ka pa če grema zj narazn ka bom pa pol v prihodnosti delu aia pa to ne smem tak k ka pa če grema narazn pa blabla... :) vsi rajši gledamo na našo prihodnost kot neki lepega kar nas še čaka ... je tak? :P
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kafrca napisal/-a:že res d gre lahko narobe masikej...sej v tem je čar prihodnosti...da je glih ne poznamo... ampak SAMO predvidevamo kaj se bo zgodilo glede na sedanjost ki jo živimo... itak pa noben ne razmišlja ja ka pa če grema zj narazn ka bom pa pol v prihodnosti delu aia pa to ne smem tak k ka pa če grema narazn pa blabla... :) vsi rajši gledamo na našo prihodnost kot neki lepega kar nas še čaka ... je tak? :P

Optimizem je lepa stvar. ;)
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:
kafrca napisal/-a:že res d gre lahko narobe masikej...sej v tem je čar prihodnosti...da je glih ne poznamo... ampak SAMO predvidevamo kaj se bo zgodilo glede na sedanjost ki jo živimo... itak pa noben ne razmišlja ja ka pa če grema zj narazn ka bom pa pol v prihodnosti delu aia pa to ne smem tak k ka pa če grema narazn pa blabla... :) vsi rajši gledamo na našo prihodnost kot neki lepega kar nas še čaka ... je tak? :P

Optimizem je lepa stvar. ;)

VSEKAKOR....brez tega ne gre ... ;) :respekt: :snoopy:
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Sam kokrkol se prepričujemo (da se bolš počutmo pol) bolečina, ki jo čutš, ko se razideš z nekom, k ga maš najrajš na svetu, je ena najhujših :( ... na žalost .... ampak mine pa tut ... vsak dan je manj hudo :)
Zaklenjeno