Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

ja kopalke je pa najbl zakompliciran kupvt od usega in sovražm nakupvanje kopalk+pomerjanje, ker nakonc vedno po sprobanih 40 modelih opazim da mi nobene ne pristojijo :(
no letos nisem imela teh problemov..sem šla kupit le zgornji del v NY in ga kombinirala z lanskim spodnjim delom :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem dala pa za kopalke dobrih ( :lach: ) 12 euričkou. Ker jih menjam vsako leto (najmanj 1x) ne mislim trošit preveč denarja. :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

perpetua napisal/-a:Bom kar tu postavila vprašanje. Delam v trgovini s kopalkami in opažam da čedalje več deklet (najstnice okoli 13 let po mojem) čedalje bolj kupujejo bermuda hlače za kopanje (pač jim dam fantovske,ker ženskih nimamo). In zdaj se sprašujem, ali sem res toliko za časom da ne vem kaj je moderno? :? Ko sem redno zahajala na kopališča, smo mele punce večinoma bikini al pa enodelne, tiste ta sramežljive. Saj ne da imam kaj proti novim stilom, samo zanima me če se dejansko to sedaj nosi.

Boardshorts-ou si najbrž ne kupujejo namesto kopalk, ampak za čez kopalke. Tiste, k ne športajo, jih majo po moje namest hlač, za na plažo in nazaj.

Da bi blo modern jih nost kr tko, dvomm, bi rekla, da se jim to mal fino zdi.

Js jih mam gor vedno, k se nahajam kje okol vode (razn za sončt), pa seveda za športat. Najbl udobne, praktične in stajliš, seveda :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

jest sm u pondelk predelala cel btc in city park nism našla kopalk :? ,..potem sm se odločla da probam še v Supernovi... sem bla v calzdenoniji, kjer majo zj kao fuuul velik kombinacij in modelov in blablabla,. :x našla sem samo dvoje, ki bi morda prišle v poštev, ene za 60 evrov in druge za 45... sj ne rečem bi dala, če bi res stale tko da dol padeš... pa niso :? glede na to, da sm to poletje par kilogramčkov pridobila in nism več postavna kot včasih, sm si želela kopalke k bi stale vsaj nekak...
in pol sm šla v h&m in dobila dvoje kopalke za 33 evrov in še kombiniram jih lahko,stojijo pa fenomenalno.... :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst pa še kr iščem rozn spodni deu bikink :? ... Celo (!) naše malo mesto sm obrnla okol, od čip štacun do dragih butikcou, pa nism najdla. In letos nej bi bla moderna barva fuksije, my ass!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst sm si zadnč kopalke kupila pa sm si u trgovini samo modrček probala, za hlačke sm mislna da mi bodo pa sigurn prov, pa sm se zajebala..tko da grem drug tedn v supernovo po svetlo zelene hlačke..brazilke, k si jih tko želim. upam da majo v calzedonii. a kera ve?
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

KristinĆk napisal/-a:ma kaj pa vem..ene so mi spodi čudn stale, ene so mi v joških :D mislm nwm..pa kr neki čudni vzorci so.. bogi moj tipčk k me je mogu prenašat :oops:
nwm sam js nism našla takhi kopalk k bi se mi totalno prilegale.. bom mogla kam u drug konc it pogledat...
ne dajem pa več k 20€ za kopalke, zato k jih vsako leto menjam in je pol to prevelk strošk..sploh k jih mam oblečene sam tistih 10 dni v letu..

verjamem, bogi moj sošolc :D :P
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

jaz sem si jih pa letos kupila v BENETTONU. pogledala sem se v SKINY-ju, LISCI in FABBIANI-ju, ampak ker ni bilo nic pametnega, sem si rekla, da grem pa v BENETTONA. sem ze prej kak mesec, dva bila v trgovini s sosolko, ko sva predcasno mal firbcale in evo me... nabavila sem si super kopalke! sm prav happy. zgornji del je na moderc, malo podlozen, s kostjo in okrog vratu se zavezujejo. spodnji del pa ne cisto na stil navadnih spodnjic temvec nekje vmes med navadnimi in brazilkami. so pa take poletno pisane z rozicami (belo-zeleno-roza). vse skupaj 47 eur.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

*AnNy napisal/-a:jst sm si zadnč kopalke kupila pa sm si u trgovini samo modrček probala, za hlačke sm mislna da mi bodo pa sigurn prov, pa sm se zajebala..tko da grem drug tedn v supernovo po svetlo zelene hlačke..brazilke, k si jih tko želim. upam da majo v calzedonii. a kera ve?

v calzdenoniji?
težko vrjamem, sm tud sama bla prepričana kako majo ful stvari,... nič nimajo,.če pa že majo je pa drago ko svinja,..brezveze, ko pa niso niti tok zlo dobra kvaliteta....
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Aloha napisal/-a:

Js jih mam gor vedno, k se nahajam kje okol vode (razn za sončt), pa seveda za športat. Najbl udobne, praktične in stajliš, seveda :D .

točno zako. meni so fuul všeč ratale, udobne so lepe tudi. So edini kos oblačila ki nima dolgih hlačnic (nikoli ne nosim kratkih, bermuda 3/4 hlač, pajkic ali kril). Men so ful fajn imam jih tudi za kopanje (za izpostavljanje sončku pa navadne kopalke).
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez sm letos kopalke kupla tudi čist po naključju, u HM-ju za 20 € in so mi zaenkrat super!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men so te od Billabong ful všeč:

SlikaSlikaSlika
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

no angel napisal/-a:Men so te od Billabong ful všeč:

SlikaSlikaSlika

waw, taprve so ful kjut :D jih majo v lj?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mislim da ne ... tadruge vem da majo, prvih pa nism nikjer vidla, so pa tud men ful lepe in bi jih takoj mela če bi jih kje našla. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

js sm si pa zgornji del kupila v new yorkerju, spodnji del pa v h&m...v rjavi barvi.
glede na to da se hodim kopat sm par dni na leto so čist v redu :)
Zaklenjeno