no letos nisem imela teh problemov..sem šla kupit le zgornji del v NY in ga kombinirala z lanskim spodnjim delom

perpetua napisal/-a:Bom kar tu postavila vprašanje. Delam v trgovini s kopalkami in opažam da čedalje več deklet (najstnice okoli 13 let po mojem) čedalje bolj kupujejo bermuda hlače za kopanje (pač jim dam fantovske,ker ženskih nimamo). In zdaj se sprašujem, ali sem res toliko za časom da ne vem kaj je moderno?Ko sem redno zahajala na kopališča, smo mele punce večinoma bikini al pa enodelne, tiste ta sramežljive. Saj ne da imam kaj proti novim stilom, samo zanima me če se dejansko to sedaj nosi.
KristinĆk napisal/-a:ma kaj pa vem..ene so mi spodi čudn stale, ene so mi v joškihmislm nwm..pa kr neki čudni vzorci so.. bogi moj tipčk k me je mogu prenašat
![]()
nwm sam js nism našla takhi kopalk k bi se mi totalno prilegale.. bom mogla kam u drug konc it pogledat...
ne dajem pa več k 20€ za kopalke, zato k jih vsako leto menjam in je pol to prevelk strošk..sploh k jih mam oblečene sam tistih 10 dni v letu..
*AnNy napisal/-a:jst sm si zadnč kopalke kupila pa sm si u trgovini samo modrček probala, za hlačke sm mislna da mi bodo pa sigurn prov, pa sm se zajebala..tko da grem drug tedn v supernovo po svetlo zelene hlačke..brazilke, k si jih tko želim. upam da majo v calzedonii. a kera ve?
Aloha napisal/-a:
Js jih mam gor vedno, k se nahajam kje okol vode (razn za sončt), pa seveda za športat. Najbl udobne, praktične in stajliš, seveda.