Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

tanika* napisal/-a:nažalost pr men ni tko, js dobim menstro šele 4/5 dan premora tako da bi jo dobila v četrtk in je do nedele lih lepo konc tako da ceu viken uničen :( sm se odločla da bom kr naprej jedla in jo bom preprost za en tedn prestavla.

jz sm že preč po moji 1. tablci nardila tko da sm kr 7 naprej jemala (ker je blo lih za ny to ap noben noče met takrat tetke vrjetn :)) pa je blo use ql.. in sm jih 7 več pojedla .. sej abje d alahko dve škatlci zaporedno, nej ne bi blo nč anrobe (piše v navodilih)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Punce,

danes sem vprašala sestro pri ginekologinji, če so Logest res za plačat in ni vedela nič o tem. Mogoče je razlika v zavarovanju a kako? Al pa so tisto punco nategnili (čeprav to niti ni možno pomojm no).
Ne morm vam pa povedat iz lastnih izkušenj, ker sm zaenkrat presedlala na Yarino.. Te so pa še vedno tam nekje 8 € ja :D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

logest so za doplacat... danes sem sla v lekarno in doplacas za eno skatlica na recept 1.25 evra...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

umrla bom :lol:
a se je tem lekarnarjem čist odpelal, a so to pač čisto lokalne zadeve? tako uredbo je itak treba objavit, preden začne veljat, tako da bi se verjetno dalo kaj na netu poiskat. google is my friend, samo sploh ne vem, kaj naj vtipkam :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Konec koncev so tud kondomi za plačat, niso zastonj, kot je bila do sedaj večina tabletk,
tako da - kontracepcija očitno ne bo več brezplačna.
jullia
Debatorica
Debatorica

ne sej meni se to ne zdi narobe. (je dosti večji kriminal, kar se s pediatrično kliniko dogaja, tbfh, ampak to je že druga zgodba)

zabava me samo dejstvo, da vsaka pride nazaj z drugačnimi podatki. pa čudno se mi zdi, da v medijih nisem nič zasledila na to temo.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

men tip v lekarni dans to ni znal razlozit, reku je da so to pac na novo uvedl, in da ne ve kako bo ostal- al bo zdravstveno to krilo al ne, al bo kr vse za placat, al bomo pa sam te 1.25 evra na skatlco dajale... tko da tud te v lekarnah ne vejo kaj tocno se dogaja...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz sm do zdaj logest mela...bomo vidli...ta teden grem po nove....sam nikol do zdj jih ni blo treba še plačat :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

angeo napisal/-a:Nekje sem zasledila,da morajo plačati samo tisti,ki so pri Vzajemni,ker so dolžni lekarnam nevem kolk denarja,da pa baje ,ti denar povrnejo na sedežu Vzajemne,nevem no :? tako sem slišala!

Js sm tud to zasledila. ni fer :evil:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja ni no nč fore z vzajemno... pč so za plačevt..

ker zdej še vsaka prjatlca, k je šla v zadnjem času po tabletke, je doplačala, pa ne verjamem da je pr vzajemni..
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Večina folka je še vedno zavarovana preko Vzajemne...
jullia
Debatorica
Debatorica

zakaj pa ne bi verjela, da je pri vzajemni? sej na zunaj se ravno ne opazi, kje si zavarovan, najpogostejša tema pogovorov ob kofetu pa to tudi ni :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

No lepo da se je še kašna našla ki je morala doplačati, ko sem šla jaz prejšni petek mi nihče ni znal obrazložiti zakaj....sem pa bila prva v kranju ki sem plačala za logest(mam srečo nimaš kej :? )
Jaz sem zavarvana pri Triglavu!Pozanimala sem se pri mamic v službi,ker sem preko nje zavarovana in je vse tako kot more biti....
Ko pa sem klicala v porodnišnico(tam imam ginekologinjo)mi je rekla da so za plačevati po novem vse tabletke ne ve pa kako je to urejeno po lekarnah ker ene kličejo da niso nič plačale in če je res plačljivo, druge pa da so morale plačati in zakaj ni za vse tako....

Če mene prašate ŠE SAMI NE VEJO KVA HOČJO!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

danes sm šla po tabletke zase in za mamo....mamine stediril m niso bile nič za plačat, moje pa naj bi bile 3.75 € ampak mi je ponudla neke druge , ki niso za doplačat ampak da so iste sam druga firma...in sm tiste ne za doplačat vzela (pozabila denarnico doma ker sm šla takoj po šoli).... in mi je dala Harmonet tabletke..... čudno....
*crnolaska*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *crnolaska* »

ena k jo poznam je šla prejšen teden pol logest, pa še ni blo nč za doplačat, a zdj je pa kr že :eek:
Zaklenjeno