- sem res zaposlena. Nič me ni doma, samo skačem okrog. Služba, jest, popoldansko delo na črno, šport, spat x5. Čez vikende pa drugo delo in me isto ni nič doma. Počasi se navajam na to, ampak na vsake toliko časa bi pa pasal dan na off. Se mi zdi, da če ni pravega vikenda, si konstantno v pogonu in se počasi izčrpaš. Če bo sreča, sem to nedeljo frej ... upaaam!!!

- jutri in v soboto spet celodnevno izobraževanje, upam na kul soudeležence. Nazadnje smo bili res super skupina in je bil cel vikend krasno izobraževalno druženje

- se je kolegica zapletla s poročenim moškim z otroki in tega pač ne podpiram. Prav gnusi se mi ...

- ^me skrbi, da bo to vplivalo na najin odnos, ampak ne morem poslušat, kako se imata fajn. Ne, dokler on živi pri ženi in ta ničesar ne ve. Sploh pa ne maram odgovarjati na vprašanja, če sta preveč očitna ... če ju tako skrbi, naj pa rešita situacijo pa je to to. Pika.
- moje ljubezensko življenje je pa ena sama suša ... nimam časa (in samo kupujem darilca za poroko, novorojenčke, rojstne dneve otrok, krste itd. -> kar vsi imajo zdaj otroke :O) ... Si pa spet želim tistega vznemirjenja ... upam, da se kmalu kaj premakne!