upam, da čimprej mine in se boš spet počutila tko močno kot dva dni nazaj ...- sem res zaposlena. Nič me ni doma, samo skačem okrog. Služba, jest, popoldansko delo na črno, šport, spat x5. Čez vikende pa drugo delo in me isto ni nič doma. Počasi se navajam na to, ampak na vsake toliko časa bi pa pasal dan na off. Se mi zdi, da če ni pravega vikenda, si konstantno v pogonu in se počasi izčrpaš. Če bo sreča, sem to nedeljo frej ... upaaam!!!

- jutri in v soboto spet celodnevno izobraževanje, upam na kul soudeležence. Nazadnje smo bili res super skupina in je bil cel vikend krasno izobraževalno druženje
Sami fajn ljudje!- se je kolegica zapletla s poročenim moškim z otroki in tega pač ne podpiram. Prav gnusi se mi ...
ne vem, verjetno na to vplivajo tudi izkušnje iz mojega otroštva, čeprav se komaj spomnim, kaj je bilo, ker se o tem pač ne govori. Vem pa, da se je med našima nekaj dogajalo in zato nobenemu otroku ne privoščim tega občutka, ko veš, da nekaj ni v redu, pa se vsi delajo, da je vse ok ... - ^me skrbi, da bo to vplivalo na najin odnos, ampak ne morem poslušat, kako se imata fajn. Ne, dokler on živi pri ženi in ta ničesar ne ve. Sploh pa ne maram odgovarjati na vprašanja, če sta preveč očitna ... če ju tako skrbi, naj pa rešita situacijo pa je to to. Pika.
- moje ljubezensko življenje je pa ena sama suša ... nimam časa (in samo kupujem darilca za poroko, novorojenčke, rojstne dneve otrok, krste itd. -> kar vsi imajo zdaj otroke :O) ... Si pa spet želim tistega vznemirjenja ... upam, da se kmalu kaj premakne!

Razlik je sicer kar nekaj, a mi je to trenutno bolj zanimivo kot motece - obcutek, ko nekoga spustis malo blize pa je oooh so rewarding.
.
,okrog zgornjega mam malo zateklo/zagnojeno in nisem sigurna al bo pomagalo če si začnem dajat fiziološke al bi si mogla zamenjat za palčke. Fant kar hoče,da si vse odstranim,ker noče,da bi mi kej narobe ratalo pa še ni nek ljubitelj pirsov,uhanov očitno..
Nazadnje v soboto ... včasih sem jih gledala po TV, potem sem hodila na njihove tekme in zavzeto zbirala avtograme (ter si želela brisat tla v dvorani ali nositi kable kamermanov