- da mi današnji dan ni prinesel prav nič pričakovanega, zato pa dosti nepričakovanega in je bil na koncu čisto ok dan
- da je zanimivo spoznat, da je tvoja sestra čist drug človek, kot pa si mislil-vsaj, ko jo postaviš v drugo okolje
- da sem siiiiiiiitaaaaaaaa brezposelnosti in 6-mesečnega iskanja službe, ker se mi zdi, da sem zrak in da me nihče ne opazi, pa imam odlične reference, da sploh ne bi o zagnanosti

...wtf, life?!
- da mi danes sploh še ni it za spat, pa bi blo dobro da bi šla, ker morn jutri zgodaj vstat
- da sem po enih treh letih povsem naključno našla svoj povšter iz spominske pene in da srčno upam, da mi bo pomagal pri vse bolj neprijetnih bolečinah v vratu
- da ne vem a se bova ta vikend sploh videla
- da mi je zanimivo brat, kaj vse se ljudem dogaja na tem forumu
- da že ene 14 dni nameravam začet brat eno knjigo pa se ne morem spravit zraven
- da pogrešam kakšno dobro zabavo in da ne morem verjet, da ima tak dober in sproščen kolega take orangutane za kolege, ki se še predstavit ne znajo
- da sem danes našla eno super lepo torbico, vendar ni moj stil in si je na srečo nisem kupila
- da sem letos dejansko prvič, ampak resno čisto prvič uživala v hribih, prej sem imela pa ogromen odpor do plezanja oz. vzpenjanja kam višje kot na pručko
- da mi je misel na lastne otroke vsak mesec manj simpatična.teta bi pa kamot bila. v bistvu upam da kdaj bom.
- da sem včasih čisto preveč nepotrpežljiva. bi rabila kakšen "patience management class"