Izjava tedna
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Če je kera že objavla se oproščam, ampak tale izjava me je pa tok nasmejala...
Sekhmet v temi "Kožica na penisu":

Sekhmet v temi "Kožica na penisu":
Sekhmet napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:js sm z obrezaniiiimjoke...res ne vidim pointa, kej bi lahko blo drugače...sicer jaz sem do zdej samo z enim, tko da itak ne vidim razlike...me pa zanima za ostale...kšna je razlika, d se ene tko hvalite?
Taka, kt če se po avtocesti peleš z navadnim avtočkom al pa s kabričem wrrruuuuuuum

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- Pretty_pistol
- Sramežljivka
Zadnjič bil ata smešen,ko se je menil s kolegom po telefonu.In se menita onadva,pol pa se že poslavljata pa reče ata: Mogoče pa pridem ja,se bomo malo nabijali...
Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno
Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.

Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno

Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.

- rdeče vrtnice
- Kofetarica