Izjava tedna
- small_star
- Kofetarica 
- Kraj: made & heaven
Če je kera že objavla se oproščam, ampak tale izjava me je pa tok nasmejala...
Sekhmet v temi "Kožica na penisu":

Sekhmet v temi "Kožica na penisu":
Sekhmet napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:js sm z obrezaniiiimjoke...res ne vidim pointa, kej bi lahko blo drugače...sicer jaz sem do zdej samo z enim, tko da itak ne vidim razlike...me pa zanima za ostale...kšna je razlika, d se ene tko hvalite?
Taka, kt če se po avtocesti peleš z navadnim avtočkom al pa s kabričem wrrruuuuuuum

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*

- Pretty_pistol
- Sramežljivka 
Zadnjič bil ata smešen,ko se je menil s kolegom po telefonu.In se menita onadva,pol pa se že poslavljata pa reče ata: Mogoče pa pridem ja,se bomo malo nabijali...  

Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno 

Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.

Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno

Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.

- rdeče vrtnice
- Kofetarica 

...
 ...

pa folk hodu mim, kolesarji pa use, on pa kr lepo lagano za kontejenrčkom uno svojo gnilo banano mrcvar.
 pa folk hodu mim, kolesarji pa use, on pa kr lepo lagano za kontejenrčkom uno svojo gnilo banano mrcvar.