Vse o kopalkah
-
- Komunikatorka
- AdidasGirl
- Sramežljivka
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
Kje se da dobit tanga kopalke.. slišala sem da se dajo dobit v Calzedonii (Mercator Center Šiška) ampak ko sem prišla tja jih niso mel.. zato sem si pač vzela brazilke
sam tut tang se neb branla ??

"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
jst pa nikoli ne dobim enih pametnih kopalk zase
... pri bikinkah mi je spodnji del zmirej prevelik, tudi če vzamem najmanjšo cifro ... tiste ko so kot boksarce mi pa tudi niso glih ... zgornji del mi je pa itak tok bedno nosit, ker mam res majhne joške in mi itak mi pol sploh vsake kopalke lezejo dol ... zdej mam ene kopalne hlače, ženske (lani sm nosla na začetku skos moške, od brata, ker ženskih nism nikjer dobila) ... letos ko grem na maturanca bi pa rada mela ene 'normalne' kopalke .. pa kaj ko ne dobim nobenih takih, da bi mi ble prav, da ne bi vse dol lezlo sploh pa da bi dobro zgledala v njih 

g00fy_qa napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Meni majo pa najboljse kopalke in ostale stvari za na plazo v Benettonu.
Ja meni tudi... Kopalke sem si že kupila, japonke si še bom zagotovo, za drugo pa še ne vem...
ti maš benetton kopalke

no tudi meni so benetton ene izmed boljših, pa še cenovno so zelo ugodne (proti tistim iz palmersa in deha)
jaz mam sicer samo ene iz benettona in sem čist zaljubljena v njih. Iz letošnje kolekcije so mi pa všeč dvoje in upam, da kmalu tudi moje.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
gaby_ napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Ja meni tudi... Kopalke sem si že kupila, japonke si še bom zagotovo, za drugo pa še ne vem...
ti maš benetton kopalkekere te?
Povabi me na kopanje, pa boš vidla.

Amm take rdečo-pisane... zgornji del so rožice, spodaj črte; skoraj navadni model bikink.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
^zmenjeno! komaj čakam da vidim. sicer pa iz MB ali LJ?
sicer pa moje z benettona (čisto desne s srčki)
so tvoje tiste polek??
sicer pa moje z benettona (čisto desne s srčki)

so tvoje tiste polek??
aha, torej niso od undercolors temveč direktno od united colors. sklepam, kajti v ms ni undercolorsa. sicer pa, koliko modelov pa imajo sploh v ms?
-
- Sramežljivka
crnolaska napisal/-a:hey....mene pa zanima ali je v nami kej izbire glede kopalk? Ko sem bila nazadnje tam , niso imeli ne vem kake izbire, zdaj me pa zanima če je bila katera v kratkem tam?
V Nami majo par modelov kopalk od Benettona pa še ogromno drugih, ampak nič uporabnega, vsaj tako se je meni zdelo.