Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ta Sara ud ne ve več kako naj se vrže vn :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

zanimive debate berem tukej :) no pa nej še jz napišem svoje mnenje

marcelo mi je od kar je z jeanin ratal tok gadn da ne morm povedat. vse kar dela je to da leži tm v spalnici in liže smotano jeanin (o njej rajš sploh nam govorila...). glede na to da mi je bil prej res favorit, res se je zajebavov, faca res, skoz je bil za sceno, zdej pa nč od njega.
tajb mi je bil prej tut res car, od kar je mateja not pršla se mi je spremenu v največiga hinavca.. pa kr neki je tečn skoz, ne more se sprostit. mateja mi je pa tut... k ena mama k skoz neki teži :D men se, glede na to da sta par, obnašata čist mim. tajb, dons se bova poročila. ZAKAJ PA? zato ker sm jz tko rekla!! :? al pa se mateja sonč tm napol naga tajb se pa slin čez ograjo. in ona res nesramna reče saši kok je dosadn al neki taga. pa mu saša to pove, on pa še zmer čez ograjo pa jezik do tal... men to ni noben odnos. če bi se moj tip tko obnašu do mene (kot so do tajba obnaša mateja) bi mu že zdavnej rekla nej se mal v roke vzame.
ampak to je sam moje mnenje...
teja pa miha al kaj je že un tanov sta mi itak sam stranska igralca ker bosta pomoje itak drug tedn oba nominirana in bosta počas vn letela... sandi mi je antipatičen ker se obnaša k en kmet (no sej dejansko tut je), sj po en stran je res faca ampak full pretirava včasih.
ostaneta naske pa sara... zgleda sta pol onedva moja finalista. no oz. onadva mi gresta najmn na živce... noben mi pa ni primeren zmagovalc...
Our passion is our strength <3
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm skor prepričana, da če ne bi šu Seba ven, da bi zmagu...res se je zajebu.
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

škoda, da ne obstaja možnost, da obe letita danes ven. mateja je taka igralka, da ni večje, žanin pa je šele pri 21ih ugotovila kaj je smisel življenja :roll: obe ven, pa bi blo najboljš.

za saro pa samo tole:
Slika
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Dita- napisal/-a:tajb, dons se bova poročila. ZAKAJ PA? zato ker sm jz tko rekla!! :?

meni pa je bla dobra fora. če malo pomisliš, se nikoli z fantom ne zafrakvaš? to sploh ni blo mišleno kot nek ukaz, ampak hec. dvomim, da je vzel zares oz. kot komandiranje. mislim, če bi vsi v zvezah vzeli vsako besedo dobesedno, potem ne vem, če bi kdo zdržal eno leto skupaj.

tajb je včasih za zajebancijo, ampak mislim, da je zadnje čase nekam zamorjen, ker je nepotešen. se mi pa zdi fajn, da se ne vlačita drug po drugem neprestano (kot se mi zdi, da nekateri pričakujete od zveze le to), ker bi bilo preveč osladno. pa tudi da ne sexata, jima je samo v prid!

spet - samo moje mnenje. :P
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

valda, v zvezi se je trba zafrkavat! sam men je to vse tko čudn izpadl... ne vem kot da bi se hotla ona zajebavat, on pa vs nejevoln: zakva pa... in pol ona tečno odgovori ker sm jz tko rekla. če se mi2 s fantom zafrkavava to ponavad ne zgleda tko.
drgač se pa strinjam glede sexa... sta oba na boljšem. sam ne vem no, sploh mi ne zgledata kot par. nobenga lupčka nikol. al pa sm saj jz tolk drugačna od njiju, ker jz bi se skoz neki lupčkala pa crklala če mam fanta zravn. al pa bi ga vsaj objela na vsake tolk časa... men zgleda bolj kot prjatla kot pa par.
no ja, sto ljudi sto čudi.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jst Mateje videt ne morem. Ves čas imam občutek, da ena subliminalna sporočila poskuša pošiljat gledalcem, kao "oni zunaj ziher hočejo to pa to", "oni zunaj sploh ne vedo, kakšna je situacija v resnici", gledalci me ne spoznavajo v pravi luči".

Sej verjamem, da so vsi pod pritiskom zaradi izločitve in obljubljene nagrade, ampak ona pa tega nikakor ne more vsaj malo prikrit, potem pa samo sitnari.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sara brez ene obrvi :lol: Saj ne vem, ali naj si mislim, da je punca pogumna in ve, kaj hoce (zmago) ali da pretirava ... sicer pa je njeno telo in res je, da obrv kar hitro zraste, ceprav bog ve kaksne so potem tiste dlacice - ostre :lol:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ma kr ena je ta Sara. Žanin, njo, marčelota pa sandija bi najprej spucala :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Joj me zabava branje teh komentarjev neizmerno zabava :lol:
Sam ene par vas ma kulturne komentarje usi ustali pa kr neki nabijate tja u tri krasne in pluvate če ne enga, pa ta druzga...ok sej poveč da ti je nekdo bedn, ampak skoz kr neki pikat u enga...mislm! Eni so pač bolj simpatični k drugi...sto ljudi sto čudi...Sej prou da pove usak svoje, ampak nekje so meje kulturnega komentiranja no...

PEACE :!:

No, sej konec koncev je pa to bistvo BB-ja - da izzove čimveč zanimanja da se čim bl nabija okrog tega...pa ni važn al u pozitivno al u negativno smer.
A kera bere forum od BB-ja? Faaak - kere bedne fore majo pa tam...neka tema pol pa 23 strani nabijanja brezveze...Jao ej...

No anyway - gledam ga pa useen :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Se strinjam s Princess! Eni sam pljuvaste, kot da vi nimaste napak! :roll:

Dita, ti maš pa protislovne izjave...

marcelo mi je od kar je z jeanin ratal tok gadn da ne morm povedat. vse kar dela je to da leži tm v spalnici in liže smotano jeanin (o njej rajš sploh nam govorila...). glede na to da mi je bil prej res favorit, res se je zajebavov, faca res, skoz je bil za sceno, zdej pa nč od njega.

nobenga lupčka nikol. al pa sm saj jz tolk drugačna od njiju, ker jz bi se skoz neki lupčkala pa crklala če mam fanta zravn.

Najprej pravš, da sta ti glupa M. in J., ker se nonstop ljupčkata, valjata, potem pa pišeš, da sta ti glupa E. in M., ker se skorej nč in da bi se ti nonstop (to delata tudi Marcelo in Jeanine, pa ti ni všeč...). Kaj zdej?

Drgač... Nina je lepa spet dns :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Kok bedno no - podložniki so spet popušili. A so bli res tko slabi al kaj?? Sem skoz mela feeling da naloge bojš opraulajo no! A to da si je Sara za nalogo pobrila obrv in je Jeannine pojedla živo gosenico nč ne šteje al kaj? Kaj pa točke za pogum in to?? Mah...

Ma prou bedno! Sm čist razočarana :D
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

^^ Jaz tud, ni fer da niso podložniki zmagali. Eh... bzv
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ok, ocitno dejansko nekaj je na stvari glede Žanin in njenega, zdaj ze bivsega fanta... ce je vse strah iti na oddajo + neko pismo :eek: kaj smo v filmu ali kaj? :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
orto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orto »

I like Ali :razz:
Odgovori