Big Brother 2008
zanimive debate berem tukej
no pa nej še jz napišem svoje mnenje
marcelo mi je od kar je z jeanin ratal tok gadn da ne morm povedat. vse kar dela je to da leži tm v spalnici in liže smotano jeanin (o njej rajš sploh nam govorila...). glede na to da mi je bil prej res favorit, res se je zajebavov, faca res, skoz je bil za sceno, zdej pa nč od njega.
tajb mi je bil prej tut res car, od kar je mateja not pršla se mi je spremenu v največiga hinavca.. pa kr neki je tečn skoz, ne more se sprostit. mateja mi je pa tut... k ena mama k skoz neki teži
men se, glede na to da sta par, obnašata čist mim. tajb, dons se bova poročila. ZAKAJ PA? zato ker sm jz tko rekla!!
al pa se mateja sonč tm napol naga tajb se pa slin čez ograjo. in ona res nesramna reče saši kok je dosadn al neki taga. pa mu saša to pove, on pa še zmer čez ograjo pa jezik do tal... men to ni noben odnos. če bi se moj tip tko obnašu do mene (kot so do tajba obnaša mateja) bi mu že zdavnej rekla nej se mal v roke vzame.
ampak to je sam moje mnenje...
teja pa miha al kaj je že un tanov sta mi itak sam stranska igralca ker bosta pomoje itak drug tedn oba nominirana in bosta počas vn letela... sandi mi je antipatičen ker se obnaša k en kmet (no sej dejansko tut je), sj po en stran je res faca ampak full pretirava včasih.
ostaneta naske pa sara... zgleda sta pol onedva moja finalista. no oz. onadva mi gresta najmn na živce... noben mi pa ni primeren zmagovalc...

marcelo mi je od kar je z jeanin ratal tok gadn da ne morm povedat. vse kar dela je to da leži tm v spalnici in liže smotano jeanin (o njej rajš sploh nam govorila...). glede na to da mi je bil prej res favorit, res se je zajebavov, faca res, skoz je bil za sceno, zdej pa nč od njega.
tajb mi je bil prej tut res car, od kar je mateja not pršla se mi je spremenu v največiga hinavca.. pa kr neki je tečn skoz, ne more se sprostit. mateja mi je pa tut... k ena mama k skoz neki teži

ampak to je sam moje mnenje...
teja pa miha al kaj je že un tanov sta mi itak sam stranska igralca ker bosta pomoje itak drug tedn oba nominirana in bosta počas vn letela... sandi mi je antipatičen ker se obnaša k en kmet (no sej dejansko tut je), sj po en stran je res faca ampak full pretirava včasih.
ostaneta naske pa sara... zgleda sta pol onedva moja finalista. no oz. onadva mi gresta najmn na živce... noben mi pa ni primeren zmagovalc...
Our passion is our strength <3
Dita- napisal/-a:tajb, dons se bova poročila. ZAKAJ PA? zato ker sm jz tko rekla!!![]()
meni pa je bla dobra fora. če malo pomisliš, se nikoli z fantom ne zafrakvaš? to sploh ni blo mišleno kot nek ukaz, ampak hec. dvomim, da je vzel zares oz. kot komandiranje. mislim, če bi vsi v zvezah vzeli vsako besedo dobesedno, potem ne vem, če bi kdo zdržal eno leto skupaj.
tajb je včasih za zajebancijo, ampak mislim, da je zadnje čase nekam zamorjen, ker je nepotešen. se mi pa zdi fajn, da se ne vlačita drug po drugem neprestano (kot se mi zdi, da nekateri pričakujete od zveze le to), ker bi bilo preveč osladno. pa tudi da ne sexata, jima je samo v prid!
spet - samo moje mnenje.

valda, v zvezi se je trba zafrkavat! sam men je to vse tko čudn izpadl... ne vem kot da bi se hotla ona zajebavat, on pa vs nejevoln: zakva pa... in pol ona tečno odgovori ker sm jz tko rekla. če se mi2 s fantom zafrkavava to ponavad ne zgleda tko.
drgač se pa strinjam glede sexa... sta oba na boljšem. sam ne vem no, sploh mi ne zgledata kot par. nobenga lupčka nikol. al pa sm saj jz tolk drugačna od njiju, ker jz bi se skoz neki lupčkala pa crklala če mam fanta zravn. al pa bi ga vsaj objela na vsake tolk časa... men zgleda bolj kot prjatla kot pa par.
no ja, sto ljudi sto čudi.
drgač se pa strinjam glede sexa... sta oba na boljšem. sam ne vem no, sploh mi ne zgledata kot par. nobenga lupčka nikol. al pa sm saj jz tolk drugačna od njiju, ker jz bi se skoz neki lupčkala pa crklala če mam fanta zravn. al pa bi ga vsaj objela na vsake tolk časa... men zgleda bolj kot prjatla kot pa par.
no ja, sto ljudi sto čudi.
Our passion is our strength <3
Jst Mateje videt ne morem. Ves čas imam občutek, da ena subliminalna sporočila poskuša pošiljat gledalcem, kao "oni zunaj ziher hočejo to pa to", "oni zunaj sploh ne vedo, kakšna je situacija v resnici", gledalci me ne spoznavajo v pravi luči".
Sej verjamem, da so vsi pod pritiskom zaradi izločitve in obljubljene nagrade, ampak ona pa tega nikakor ne more vsaj malo prikrit, potem pa samo sitnari.
Sej verjamem, da so vsi pod pritiskom zaradi izločitve in obljubljene nagrade, ampak ona pa tega nikakor ne more vsaj malo prikrit, potem pa samo sitnari.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Joj me zabava branje teh komentarjev neizmerno zabava
Sam ene par vas ma kulturne komentarje usi ustali pa kr neki nabijate tja u tri krasne in pluvate če ne enga, pa ta druzga...ok sej poveč da ti je nekdo bedn, ampak skoz kr neki pikat u enga...mislm! Eni so pač bolj simpatični k drugi...sto ljudi sto čudi...Sej prou da pove usak svoje, ampak nekje so meje kulturnega komentiranja no...
PEACE
No, sej konec koncev je pa to bistvo BB-ja - da izzove čimveč zanimanja da se čim bl nabija okrog tega...pa ni važn al u pozitivno al u negativno smer.
A kera bere forum od BB-ja? Faaak - kere bedne fore majo pa tam...neka tema pol pa 23 strani nabijanja brezveze...Jao ej...
No anyway - gledam ga pa useen

Sam ene par vas ma kulturne komentarje usi ustali pa kr neki nabijate tja u tri krasne in pluvate če ne enga, pa ta druzga...ok sej poveč da ti je nekdo bedn, ampak skoz kr neki pikat u enga...mislm! Eni so pač bolj simpatični k drugi...sto ljudi sto čudi...Sej prou da pove usak svoje, ampak nekje so meje kulturnega komentiranja no...
PEACE

No, sej konec koncev je pa to bistvo BB-ja - da izzove čimveč zanimanja da se čim bl nabija okrog tega...pa ni važn al u pozitivno al u negativno smer.
A kera bere forum od BB-ja? Faaak - kere bedne fore majo pa tam...neka tema pol pa 23 strani nabijanja brezveze...Jao ej...
No anyway - gledam ga pa useen

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Se strinjam s Princess! Eni sam pljuvaste, kot da vi nimaste napak!
Dita, ti maš pa protislovne izjave...
Najprej pravš, da sta ti glupa M. in J., ker se nonstop ljupčkata, valjata, potem pa pišeš, da sta ti glupa E. in M., ker se skorej nč in da bi se ti nonstop (to delata tudi Marcelo in Jeanine, pa ti ni všeč...). Kaj zdej?
Drgač... Nina je lepa spet dns
.

Dita, ti maš pa protislovne izjave...
nobenga lupčka nikol. al pa sm saj jz tolk drugačna od njiju, ker jz bi se skoz neki lupčkala pa crklala če mam fanta zravn.
Najprej pravš, da sta ti glupa M. in J., ker se nonstop ljupčkata, valjata, potem pa pišeš, da sta ti glupa E. in M., ker se skorej nč in da bi se ti nonstop (to delata tudi Marcelo in Jeanine, pa ti ni všeč...). Kaj zdej?
Drgač... Nina je lepa spet dns

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana