Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
Uglavnm jz sem jih morala plačati dobiš pa 3 škatlice,ker več jih saj pri nas ne napišejo več...to se je delalo včasih da si lahko dobu skoraj za eno leto.
Od kdaj je to ne vem bom pa sedaj nalepila slikco računa da boste videle da je to resssss.
Od kdaj je to ne vem bom pa sedaj nalepila slikco računa da boste videle da je to resssss.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
ja je dokaj velik šok,ko ti res ni čisto nič jasno,ko ti reče vam dam še vedno tablete,ker morate od sedaj naprej doplačevati...jah kaj naj rečem kot to da dam denar in izpadem idiot.
Mi je rekla da je bilo vse to objavljeno v medijih in da bi že lahko kje zasledila ampak jaz tega nisem nikjer zasledila.
Mi je rekla da je bilo vse to objavljeno v medijih in da bi že lahko kje zasledila ampak jaz tega nisem nikjer zasledila.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
angeo napisal/-a::x Mislim res SRAMOTA!Če je to en način za povečanje rodnosti potem pa naj država časti folacin,ki ga jemlješ 3 mesece pred zanositvijo in prve tri mesece nosečnost!!!Grrrr kaj me to razjezi,zakaj sploh še plačujemo dodatno zdravstveno zavarovanje,če so pa najpomembnejša zdravila itak za plačat!
Evo se strinjam, mislm no res so smotani...sej so že tko taka zdravila brez receptov draga..mislm no, marsikatera ženska nau več jih uporablala

Za dežjem vedno posije sonce!!