Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

wannabe napisal/-a:
Tr|n|ty napisal/-a:Joj pr men isto! Odkar jemljem te tabletke me vsaka malenkost sprav v jok. :cry: Grozno ...

Slika

Men je ta mesec že mal bolš, sam prej pa res, skor čist vsak dan se je neki najdl da sm jokala. :roll:
Meni se je tudi to dogajalo prva 2 meseca, zdaj je boljše :D
I laugh at gilded butterflies.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Samo eno vprašanje imam

Ali ste vse vedele da se od sedaj naprej plačuje (čeprav imaš recept) kontacepscijske tablete 3, 75 eura :eek: ...(no toliko je za moje)
Jaz sem včeraj v lekarni izpadla popolni bedak,ko sem prau debelo pogledala da moram naknadno za tablete plačevat!!!!!

Menda je bilo v medijih objavljeno da bomo plačevali od 10 ali 20 januarja za kontracepcijske tablete!

Jaz to nisem nikje slišala...sedaj me pa zanima kako ste bile s tem seznanjene ve?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

kaj? a kr za plačvat je? ja groza, pol je bolš, če kupuješ kondome :?
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .::barby::. »

kokr sm jst slišala so za doplačvat sam nekatere. moja ex sostanovalka jih ima. pa to so zato za doplačvat k nimajo tok stranskih učinkov kot ostale in so zato bolše od ostalih.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

*_nincy_* napisal/-a:Samo eno vprašanje imam

Ali ste vse vedele da se od sedaj naprej plačuje (čeprav imaš recept) kontacepscijske tablete 3, 75 eura :eek: ...(no toliko je za moje)
Jaz sem včeraj v lekarni izpadla popolni bedak,ko sem prau debelo pogledala da moram naknadno za tablete plačevat!!!!!

Menda je bilo v medijih objavljeno da bomo plačevali od 10 ali 20 januarja za kontracepcijske tablete!

Jaz to nisem nikje slišala...sedaj me pa zanima kako ste bile s tem seznanjene ve?

Katere tabletke imaš? Kokr jst vem naj bi bile plačljive le Yarina in še ene podobne.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Mene pa zanima če je tukej še kera s podobno izkušnjo.....
Jaz sem jemala Logest kakšno leto pa pol, pa sem jih potem za nekaj mesecev nehala (recimo3) pa sem jih potem spet začela (nisem šla nič h ginekologinji, ker sta mi 2 tablici še doma ostali od prej).... Začela sem pravilno, na prvi dan menstruacije in jih jemala redno, vsak dan ob 9h zvečer. Nisem imela nikakršnih izcedkov, edini stranski učinek - malo povečan apetit, aja pa menstruacija se mi je ob prvi zaužiti tabletki že zreducirala (občutno zmanjšanje).... S fantom nisva uporabljala dodatne zaščite ampak glede na to, da sem te tabletke jemala že prej bi rekla, da mi ustrezajo.
Problem pa je, ko sem včasih vedno dobila menstruacijo na 3.dan, danes pa pri meni teče že 4., menstruacije pa od nikoder. Test je negativen. Res me skrbi zakaj je ni, da ni slučajno kaj narobe... A je imela katera podoben problem, bi bilo pametno da pokličem ginekologinjo?

Hvala za mnenja.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

najbolš d pokličeš ginekologinjo. Sj vrjetno ni nč narobe,se nimaš pomoje za nč bat :) Čeprow jst tud jemlem logest pa si me zdj kr mal prestrašla :?
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja sej, jaz sem jih že prej dolgo jemala, pa ni bilo nikoli nobenih problemov. Stvar je v tem, da sem prej vedno vzela zadnjo tabletko v nedeljo, in dobila menstruacijo v sredo zjutraj.... Zdaj pa sem zadnjo vzela v torek, torej, če bi dobila menstro enako kot prej, bi jo morala včeraj enkrat... pa je ni bilo.....
Ne skrbi me toliko za nosečnost, ker če je test negativen je to to, ampak da je prišlo do kakih hormonskih motenj al pa kej...... :? :(
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Angel girl napisal/-a:

Katere tabletke imaš? Kokr jst vem naj bi bile plačljive le Yarina in še ene podobne.

Ja to sem vedla tudi jaz da so Yarina za plačevati...jaz imam logest...in včeraj mi je v lekarni rekla da so VSE kontacepcijske tabletke za doplačevati od sedaj naprej.Meni ni bilo čisto nič jasno zakaj in od kadaj je to?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Nehaj se živcirat, pa bo prej prišla. Vem, lažje je reči, kot pa storiti. Ampak ne skrbi, en dan "zamude" še nič ne pomeni. Telo se mora pač spet navaditi na hormone.

Drugače sem pa jaz približno na istem. Jemala sem jih 1 leto, pa potem pol leta ne, sedaj pa drugi mesec spet. In zaenkrat je vse po "regelcih", tako da se bo po mojem tudi pri tebi slej kot prej vse uredilo.

Kar se pa plačevanja tiče bi jih pa tako nekam prtisnla... Logest je treba plačat? :cry: A pa je teh 3,75€ za 1 škatlico ali za vse (jaz ponavadi dobim 3 naenkrat)
Zadnjič spremenil Maychy, dne 27. Jan. 2007 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*_nincy_* napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:

Ja to sem vedla tudi jaz da so Yarina za plačevati...jaz imam logest...in včeraj mi je v lekarni rekla da so VSE kontacepcijske tabletke za doplačevati od sedaj naprej.Meni ni bilo čisto nič jasno zakaj in od kadaj je to?

Tud logest so za plačvat?ojej že tko sm bl suha zdy pa še to..sam sj bomo že prežvel tistih 4krat na leto :D
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja joj no a res je to kr za plačvat ratal :eek: sj če tko preračunaš je pol kondome bolš kupvat, maš pa mn posledic zarad teh tabletk..ma nej se grejo solit, tanajbol da nam kr use zaračunajo..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

blue eye napisal/-a:Ja joj no a res je to kr za plačvat ratal :eek: sj če tko preračunaš je pol kondome bolš kupvat, maš pa mn posledic zarad teh tabletk..ma nej se grejo solit, tanajbol da nam kr use zaračunajo..

pa kaj se grejo no.. :evil:
če bi prej vedla, bi si jih probala nabavit za naprej (čeprav ne vem sploh če je možno za več kot 3 mesece, samo vseeno) :roll:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

To je zih spet ena bedna fora "za povečanje natalitete" :roll:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz sem bila v ponedeljek v lekarni pa nisem za logest nic placala.
Zaklenjeno