Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ooooo beeeeeed Slika

Oni zanalašč navijajo glasbo, da "se cuje" srbska al pa nevemkera muska izvajalcev iz BIH-a. Da se ve, da so tuki tudi Srbi pa Bošnjaki nevem.. vgl. za Srbe vem. Moja brat se oblač in in vede kot čefur, torej verjetno vem, kaj misliš njegov frend je isti, samo, da si upa nabivat glasbo samo npr. sredi Ljubljane in se reži kot zmešan zraven.

ja itak, ljudje navijajo musko da se čuje da so bosanci :lach: marypa pa ti take pokaš da bi mogla it kšno komično oddajo vodt, mogoče Hitova budilka, da se smeje vsa slovenija taki ozkoglednosti.
Kaj boš povedala za tistega, ki se pelje mimo in nabije atomik harmoni, nek se čuje da je slovenac? :lach: kaj pa tist ki nabija Rihano, Tist je pa verjetno kul a ne?
svašta.Ok, se najdejo nekateri ki nabijajo glasbo da se jih čuje, ampak dejansko če jim nebi to sedlo in če jim nebi sedlo poslušat glasne glasbe je verjetno nebi, kaj?
In ni rečeno, da v avtu sedi čistokrvni bosanac če se iz njega vije zvok Kitičeve Plave ciganke.Iz mojga se bo tud, pa sem slovenka, pa ne bom navijala da se čuje za druge, ampak da se čuje zame :wink:

folk ste slišal, vsak ki ma musko na glas je čefur..vsi smo čefurji, :lol:

da v srbiji ne nabijajo glasbe?Oh ja...pa jo!Čist povsod jo!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

*purple* napisal/-a:ooooo beeeeeed Slika

Oni zanalašč navijajo glasbo, da "se cuje" srbska al pa nevemkera muska izvajalcev iz BIH-a. Da se ve, da so tuki tudi Srbi pa Bošnjaki nevem.. vgl. za Srbe vem. Moja brat se oblač in in vede kot čefur, torej verjetno vem, kaj misliš njegov frend je isti, samo, da si upa nabivat glasbo samo npr. sredi Ljubljane in se reži kot zmešan zraven.

ja itak, ljudje navijajo musko da se čuje da so bosanci :lach: marypa pa ti take pokaš da bi mogla it kšno komično oddajo vodt, mogoče Hitova budilka, da se smeje vsa slovenija taki ozkoglednosti.
Kaj boš povedala za tistega, ki se pelje mimo in nabije atomik harmoni, nek se čuje da je slovenac? :lach: kaj pa tist ki nabija Rihano, Tist je pa verjetno kul a ne?
svašta.Ok, se najdejo nekateri ki nabijajo glasbo da se jih čuje, ampak dejansko če jim nebi to sedlo in če jim nebi sedlo poslušat glasne glasbe je verjetno nebi, kaj?
In ni rečeno, da v avtu sedi čistokrvni bosanac če se iz njega vije zvok Kitičeve Plave ciganke.Iz mojga se bo tud, pa sem slovenka, pa ne bom navijala da se čuje za druge, ampak da se čuje zame :wink:

Točno tako, ti beee ;)
Bosansko musko navijajo ljudje ponavadi zanalašč. oz. jaz ne poznam nikogar od takih, ki jo, da bi bil normalen pa se ne ''proglašal za Srba''..

Sicer pa sem tebi (tudi po zs-ju sm te prosila to) pa še eni na tem forumu rekla, da me ne ne brat ne komentirat, kr mata take bedne vedno in povsod in vaju js osebno rade volje preskočim.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

oprosti draga, ampak tvojim postom in tvojim khm.. >cenzura< se ne da izognit :wink:
če gremo o tem, kdo ima bedne..?Oh ja marypa, a kdaj prebereš kaj napišeš?sicer pa glede na moj prejšnji post je bila tale tvoja replika zelo argumentirana. :) drugega ne znaš, kot se izognit?

sam važn, da smo vsi ki nabijamo musko čefurji, hahaha :lol:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

no ja z nabijanjem te čefurke na trolah so res bedni. Kaj res mislijo, da je tisti cvilimili tolk fajn, da morjo vse okol posiljevat z njim.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

*purple* napisal/-a:
sam važn, da smo vsi ki nabijamo musko čefurji, hahaha :lol:

OK, potem sem jaz tudi. Imam rada "južno muziko". :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

marypa, jst srčno upam da mal pretiravaš z izražanjem v tvojih postih.
Tvoje stališče o čefurjih ni samo nasprotno od naših (nekatere tle gor), ampak je prav smešno, ker mislim da ne veš dost o čefurjih v tvojem pomenu besede.
Kokkrat si pa ti bla zvečer v Srbiji, da bi vedla če in kako glasno tam nabijajo musko v avtih? Ej prav težko mi je pri srcu zate. Držim pesti, da se bodo tvoje sive celice nekoč aktivirale. :gut:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

lovefrance napisal/-a:marypa, jst srčno upam da mal pretiravaš z izražanjem v tvojih postih.
Tvoje stališče o čefurjih ni samo nasprotno od naših (nekatere tle gor), ampak je prav smešno, ker mislim da ne veš dost o čefurjih v tvojem pomenu besede.
Kokkrat si pa ti bla zvečer v Srbiji, da bi vedla če in kako glasno tam nabijajo musko v avtih? Ej prav težko mi je pri srcu zate. Držim pesti, da se bodo tvoje sive celice nekoč aktivirale. :gut:

težko pri srcu, hehehe Hvala hvala res ene ste za znort smešne :respekt:
:rofl:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Ljubezen s pripadnikom drugega naroda...zakaj pa ne? :)
Je pa velikokrat tako, da moraš biti bolj "odprte" vrste oziroma je to zaželjeno.
:)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

marypa napisal/-a:
kiny napisal/-a:

Vidi se, da nimaš pojma;)
Valjda da vem;)

Oni zanalašč navijajo glasbo, da "se cuje" srbska al pa nevemkera muska izvajalcev iz BIH-a. Da se ve, da so tuki tudi Srbi pa Bošnjaki nevem.. vgl. za Srbe vem. Moja brat se oblač in in vede kot čefur, torej verjetno vem, kaj misliš ;) njegov frend je isti, samo, da si upa nabivat glasbo samo npr. sredi Ljubljane in se reži kot zmešan zraven.

Torej oni jo nabijajo iz drugih razlogov kot jo npr. jaz in ne, v avtu ne nabijam glasbe;)
Na splošno- ponavad radi nabijajo glasbo ''čefurji'';) Torej je večji procent tistih, ki nabijajo glasbo med njimi kot pa med ostalimi ljudmi, štekaš..

Čefur pa je drgač nekaj drugega;) In čefur je lahko tudi Slovenec, ni povezano z nacionalnostjo, tko da zaplankan narod, bodte naprej zaplankan;)

Nekateri npr. Srbi (tisti, ki so del čefurjade, pa nimajo pojma o ''svoji državi drgač) s tem izzivajo, vejo to.. ne rečem, da bi glasbo navijali tudi v neki divjini, ker bi jim bila všeč. Posredi je ponavadi še kaj;) V Srbiji ne nabijajo glasbe (narodnjake) na cestah, če je to sploh kj povezan;) oz. tuki jo v Ljubljani zvečer na vsakem koraku. Radi se še stepejo zraven, ker jim edn s ceste reče čefur.. nevem.

tko da ne ti men, da nimam pojma, ker mam enga doma, k skoz tuli Srbija, pa zastave kupuje, ne zna pa niti srbsko govort. :lol:

A ti maš pa kao ful pojma? Haha res me nasmeješ s svojm izjavam :D

Uau a si delala raziskave kera nacionalnost največ nabija muzko da vsi slišjo??
Pa vidm da si ko toporišič da nekatere besede dobivajo nov pomen....

In kolkrat si pa bla ti v Srbiji?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

hmm mal narobe sm citirala, ampak to je vrjetn zato ker sm čefurka pa nabijam muzko :lol:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

jemina napisal/-a:no ja z nabijanjem te čefurke na trolah so res bedni. Kaj res mislijo, da je tisti cvilimili tolk fajn, da morjo vse okol posiljevat z njim.

Pa pjt peš al pa s kolesm pa ti ne bo treba poslušat :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*purple* napisal/-a:ooooo beeeeeed Slika

Ubistvu je ravno obratno. Ni cefur zato ker ima musko naglas, ampak ima musko naglas zato ker je cefur(lahko tudi slovenske narodnosti). Najbrz ni nakljucje, da je 95% primerov, ko slisim glasno glasbo iz avta ali pa ko kak idiot z mobitelom celoten avtobus posiljuje s svojim pomanjkanjem glasbenega okusa, to ena juzna muska.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Hahahahaha Pomankanjem glasbenega okusa????
Vsak ma svoj okus, ampak eni taki zatirači kot pa si ti pa to pravico jemlejo ljudjem. Nacist si.
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Fora je v tem da je na jugu ubistvu cist nakuliran narod, vsaj kjer sem jaz bila - Beograd in Crna gora.. Je pa res da se pri nas najdejo tisti wannabe cefurji, s kilo gela v laseh, pederuso in polo majcko in seveda obvezno z uhanom. Taki mi grejo pa na zivce do konca. In tocno taki frajerasijo na vsakem vogalu in misljo da so ''bog i batina'', in taki spilajo muziko na busu in na ves glas cez centr v enmu razmajanmu starmu BMWju. Taki ''cefurji'' mi grejo na zivce, proti ostalim ki so z juga ampak majo poslihtano v glavi nimam nic. Tut jst mam ić v priimku samo sem normalna, se ne derem na ves glas Srbija!, in ne naglasam ć-ja ko govorim, itd.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

marypa napisal/-a:
lovefrance napisal/-a:marypa, jst srčno upam da mal pretiravaš z izražanjem v tvojih postih.

težko pri srcu, hehehe Hvala hvala res ene ste za znort smešne :respekt:
:rofl:

mislim,da tvoji smešnosti nobena tud do mezinca na nogi ne pride :wink:

In veleum mahagonij je spet pogruntal nekaj in to prav enako kot marypa.če poslušaš glasno turbo folk musko si čefur, če slovensko si verjetno slovenc, kaj pa če ameriško si američan in če poslušaš regi si pa z jamajke ušel?
ma kakšne mate eni ej.mahagonij za tvoja leta sem pričakovala mal bolj pameten odgovor, pa ga zgleda nisi sposoben.
južna muska je pač prevladala, jebat ga in hvalabogu če ljudem sede.
se strinjam, da na busu je mal neumno če jo folk vrti na telefonih (zvonjenja izključena), ampak v tem primeru je moteče če folk vrti karkoli!
najboljš da si kupte zamaške za ušesa :lol:
Odgovori