WOW carsko

Pepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
joj tti so fulla fajni tutpol si se pa zihr fajn sladkala
:D
smotkica_ napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
ja danes sem se pa res ladkala in sicer z bonbončki, potlej me je pa še moj lubi posladkov s sadno kupo in še s samim sebe![]()
Elizabetka napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
ja danes sem se pa res ladkala in sicer z bonbončki, potlej me je pa še moj lubi posladkov s sadno kupo in še s samim sebe![]()
še nč ne paziš na linijo![]()
leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem