WOW carsko
:D:D drug let grem js tut tja
:DPepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
joj tti so fulla fajni tutpol si se pa zihr fajn sladkala
:D

smotkica_ napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
ja danes sem se pa res ladkala in sicer z bonbončki, potlej me je pa še moj lubi posladkov s sadno kupo in še s samim sebe![]()

Elizabetka napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:jaz sem pa ravno danes jedla haribo bonbone. in sicer tiste srčke...sva jih skupi z mojim lubijem amala....mjamiii
ja danes sem se pa res ladkala in sicer z bonbončki, potlej me je pa še moj lubi posladkov s sadno kupo in še s samim sebe![]()
še nč ne paziš na linijo![]()
sej mi lubi prav, da se zdej 1 mesc lahko sladkam, ker se poj spet nebom smela, ker bodo spet treningi in me sedaj razvaja kot nevem kaj 
leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem
Faca tvoj fotr!