LHC- uuuu, you're so mean
Me ni sram priznat, da sem že kakega pogledala, me ne vzburja ravno, ampak me ne moti obstoj njih. Kakor me ne moti, če jih moj fant gleda.
Sicer pa, če jih nihče ne gleda- zakaj jih je toliko? Da je več tv programov? Pa pogledaš na torrent strani, pa xxx vsebine najbolj popularne.
kalahonja- Sicer se pa kot prostitutka ne dela ravno prek študenta, vsaj še nisem videla oglasa za njih, tako da ne vem kako bi lahko oseba rekla, da je delala kot prostitutka preko študenta, če pa to ni delo preko šudenta
Pa kaj so vam prostitutke naredile, da imate toliko proti njim? Se bojite, da bodo vaši fantje šli k njim? Se počutite nesamozavestne ob njih? Ker ne vidim vzroka za nemaranje oz. tako sovraštvo.
Meni je vseeno, če obstajajo ali pa ne- obiskujem jih ne, moj fant tudi ne, če jih pa kdo drug, me pa ne moti. That's it!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.