Alwaleed napisal/-a:claire napisal/-a:jaz se strinjam s tabo, da naj se grejo grupiča, če jim tako paše, da naj bodo geji, če jim tako paše itd.
In vendar si uporabila izraz, da je seks s človekom, ki ti je privlačen, na prvem zmenku, "nemoralen"?claire napisal/-a:in to, da je meni kurbanje čez mejo, to ni kompleks dečko dragi.
Eno je, če tebi ni do tega. Drugo je, če se ti zdi nemoralno, da drugi to počno. To je obsojanje, in temu se ne moreš izogniti. Če ne bi bilo obsojanje, bi rekla "super, da jim paše, ampak to ni zame".
Zdaj imam vtis, da se poskušaš umakniti na to stališče, ampak ne moreš spremeniti dejstva, da si prej uporabila izraz "nemoralno", in si s tem že povedala, kakšna tvoja stališča so.
samo še tole.
1. o kakšnem prvem zmenku si ti kje tukaj od mene kaj prebral?? no pa vseeno. ne ni nemoralno, toda jaz se tega nebi šla.
2. da, kurbanje se MENI OSEBNO zdi nemoralno. pa kaj? dejanja takih ljudi se mi gabijo (pa ne mislim občasnih ons-jev- to še enkrat poudarjam). NE ljudje kot taki. ampak DA obsojam kurbarijo. linčaj me!