Ma kaj pa vem, sem tudi jaz bila kot otrok tepena parkrat, pa vem da je bilo tako upravičeno kot tudi ne. Dostikrat sem jih dobila od mame zato, ker je bila ona živčna, jaz sem se pa kaj kregala s sestro in namesto da bi mama problem rešila, sem jaz dobila klofuto, ker sem tastarejša in sem 'ziher jaz začela' (pa še tamala se je vedno drla, da je bilo povsod slišat, meni je bilo pa to hinavsko in se nisem). Te klofute so bile brez smisla, ker se jaz iz njih nisem imela kaj naučit (ker nisem iz principa hotela pustit tamali, da vedno njena obvelja), tamala je pa zrasla navajena, da je vse po njenem, in imata starša z njo kar problem, ko se kar krega z njima za neke hipotetične stvari, zadnjič so se na primer ful skregali, ko sta ji rekla, da ji ne bosta kupila avta, ko naredi izpit, stara je pa 16.
Da je res zaleglo se pa spomnem samo ene klofute, ko sem jo dobila od fotra, ko sem mu nekaj sikala. Takrat sem bila pa potem tak jezna, da sem ga bek (pa stara sem bila ene 12 ali 13), pa je bil potem tak iz sebe da se je malo pomiril.
Tak da ... se mi zdi da je prav, da otrok dobi kdaj kako vzgojno, pa raje po riti kot pa šamar, ampak iz pravih razlogov. Ne pa zato, ker sta imela starša slab dan pa je otrok zoprn.
Ajoj zaj sem videla da sem čisto off topic ...
Glede nasilja fanta, nikoli še nisem imela problemov, da bi imela nasilnega tipa, s sedanjim je še problem ko se ravsava tak za foro (pač ni da bi se tepla, ampak bolj kot se otroci za igro - čista zafrkancija pač) in ga jaz včasih popraskam ali pa preveč ugriznem, ker nikoli ne vem koliko on to čuti. Ni pa on nikoli še prišel niti blizu temu, da bi me udaril, al pa da bi jaz njega.