Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Čakaj....če praviš da dobro zgledaš in da nisi obremenjen s svojim izgledom, v čem je potem sploh problem? Iščeš na forumu kako babo ki se te bo usmilila?

Ti jst povem kaj je tvoj problem? Tečen si ko drek, in ni čudno da te nobena baba noče prenašat. Stari, sprijazni se....dokler ne boš spremenil svojega obnašanja, boš drgnil čeladarja in pika.

Oh kako ta zadnji stavek klišejsko zveni....like tisto...."spremen se...al me pa pozab...." :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

in tole z anonimnim in neanonimnim msnjem je bedarija.jz sm za vse enaka, ne rabim se pred določeno skupino ljudi skrivat, pred drugimi pa odkrivat.in res, tko k je McLarnovc reku, tečen si ko drek, to je problem.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

McLarnovc napisal/-a:Čakaj....če praviš da dobro zgledaš in da nisi obremenjen s svojim izgledom, v čem je potem sploh problem? Iščeš na forumu kako babo ki se te bo usmilila?

tocno na to sm tud jst pomislila...ma mogoc pa ma dvojno osebnost - zatotake nasprotujoce izjave ;)
Uporabniški avatar
klari182
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klari182 »

čis je odvisno kaka oseba si, ne pa kok zgledaš :?
pomoje nas je dost nardilo napake s kakimi lover boyi, no usaj js.. pač iz napak se uči. in če boš tak ku si boš sigurnu našu punco zase :oops: :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Anelise napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Čakaj....če praviš da dobro zgledaš in da nisi obremenjen s svojim izgledom, v čem je potem sploh problem? Iščeš na forumu kako babo ki se te bo usmilila?

tocno na to sm tud jst pomislila...ma mogoc pa ma dvojno osebnost - zatotake nasprotujoce izjave ;)

Kriza identitete torej?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

McLarnovc napisal/-a:
Anelise napisal/-a:

Kriza identitete torej?

Niti najmanj ne dvomim :)
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

hahah, to sem se zdajnasmejal. Kako me vi rs dobro poznate in kako vse veste o meni. Raje ne bom komentiral.

Kar se pa moje zunanjosti tiče. Jaz sem z njo zadovoljen, razen z višino. Če pa imam kdo kakšno idejo glede moje zunanjosti pa naj se javi pa bo videl pa se bomo potem naprej pogovarjali, med drugim tudi o tem ali je fake ali ne. Pa dobro anonimni msn. 3 ljudi mam gor na ta pravem pa 50, tak da dajte mir stem.

Res sem samo mislo fprašat zakaj vas tisto moško telo tak privlači, pa sem nmesta teda dobo samo branje misli. Hahaha brezveze. :D

Samo nea vem, a kiri dejansko iščejo babo ne netu. Jas nisem na to pomislu, samo glede na to, da drugi tolko k temu sugerirate te pa nea vem kdo to počne. :wink: :roll:
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

nismo vse ženske iste in ne gledamo vse samo zunanjosti, tko da to posploševanje ni vredu. poleg tega pa mamo različne okuse, tko da kaj je komu všeč, pusti raje pr miru. Poleg tega ne štekam kaj je narobe če mam fanta ki je lep?? a ti pa nisi tak? ti iščeš tako žensko ki bo čimbol grda, al kaj? a tebi pa ni fajn da ti je partner všeč? ne vem no... kar neki... :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa ti si bolnik...majkemi... :stupid:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

lancy napisal/-a:nismo vse ženske iste in ne gledamo vse samo zunanjosti, tko da to posploševanje ni vredu. poleg tega pa mamo različne okuse, tko da kaj je komu všeč, pusti raje pr miru. Poleg tega ne štekam kaj je narobe če mam fanta ki je lep?? a ti pa nisi tak? ti iščeš tako žensko ki bo čimbol grda, al kaj? a tebi pa ni fajn da ti je partner všeč? ne vem no... kar neki... :roll:

Lepota. Kje sem pa napisal, da me moti, da je baba, fšeč lepota.Sej to je vrei ka lepota je absoluno nekak ka je pozitivno. Če pa gleamo to, da je nabildan je pa to kar velikoakrat lahko tui pogazatel agresije, kar pa ni pozitivno.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

OMG OMG OMG. Nabildanost je sinonim za agresijo. OMG OMG OMG rolam se po tleh ej....
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

ja sej v njegovem idealnem svetu bi vse nikakve tečnobe mele punce. ej, a ti sploh študiraš kaj bi s tem nardil ženskemu svetu? :lol:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

In vprašaj se zakaj sem tečen. Zakaj pa recimo tisti, ki so nabildani in veliki niso? a a a?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Zakaj? Zato ker tisti imajo vsi babe in karakter(v glavi in v hlačah) in jim ni treba drgnit čeladarja vsak dan...štekaš?
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Še po 14 straneh ne skapiraš kaj ti hočejo povedat? Kriv si si sam in noben drug :wink:
Odgovori