Midva s fantom sva skupaj že tri leta in še vedno ne smeva spati skupaj. Ko sva šla na morje sva seveda spala skupaj,kdaj ko koga ni bilo doma je prišel k men in isto spal pri meni.Ko pa to omenim staršem pa je v sekundi odgovor NE. Ne vem zakaj,ampak na nek način bi jih rada prepričala. Pozna kdo metodo,ki bi jih prepričala?
Tukaj je v igri tudi starost, tako da je ful odvisno od tega koliko sta stara. Eni so skupaj od začetka sš, ko si še praktično otrok (ali pa še od prej) in potem pri 17ih jamrajo, da jim doma ne pustijo, da bi fant/punca prespal pri njih. Ja tole je še res malo prehitro.
Only I. pa je tudi drugače dostikrat pri tebi, ga starši poznajo?
svetujem, da večkrat pride na obisk, da ga starši malo bolj spoznajo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Only I. napisal/-a:Midva s fantom sva skupaj že tri leta in še vedno ne smeva spati skupaj. Ko sva šla na morje sva seveda spala skupaj,kdaj ko koga ni bilo doma je prišel k men in isto spal pri meni.Ko pa to omenim staršem pa je v sekundi odgovor NE. Ne vem zakaj,ampak na nek način bi jih rada prepričala. Pozna kdo metodo,ki bi jih prepričala?
Isto je bilo pri meni..z bivšim sem bila skoraj 7 let, pa ni smel prespati pri meni. Isto sva spala skupaj na morju in ko ni bilo nobenega doma..ne vem, pač imajo tako miselnost. Nekaj časa sem se še trudila, potem sem pa prav obupala. Z novim nisem niti poskušala. Nikoli mi niso dali konkretnega odgovora, ampak ker je njihov flat jim pač nič ne morem ane..
Only I. napisal/-a:Midva s fantom sva skupaj že tri leta in še vedno ne smeva spati skupaj. Ko sva šla na morje sva seveda spala skupaj,kdaj ko koga ni bilo doma je prišel k men in isto spal pri meni.Ko pa to omenim staršem pa je v sekundi odgovor NE. Ne vem zakaj,ampak na nek način bi jih rada prepričala. Pozna kdo metodo,ki bi jih prepričala?
Pomoje je najboljše, da najprej razčistiš zakaj ne. Mogoče se bojijo, da bi se to pogostokrat ponavljalo, mogoče mu ne zaupajo, ...
Najbolje je, da ko naslednjič oni rečejo ne, ti vprašaš zakaj. Upam, da ne bo odgovor, zato ker sem jaz tako rekel / rekla, ker je to zelo slab odgovor za moje pojme.
pomoje je tukaj predvsem problem to, da jih skrbi za svojo hčerko, da bi prehitro seksala. kot da se drugje ne da seksati. ampak pač taka predstava ostaja, žal.
drugače pa ne vem, v čem bi bil problem, če fanta poznajo in je tip res u redu.
Jst pa na to drugače gledam. S skupnim spanjem ne pride samo do seksa (to itak že prej, vsaj ponavadi), ampak zveza preide na nek višji nivo. Fant ni več samo nekdo, s komer preživljaš popoldneve in greš v kino, ampak nekdo, ki vsaj občasno s teboj delo dom.
Ni me treba zdaj lovit na detajlu, da tudi brez spanja fant uporablja tvoje stranišče in ti prazni hladilnik, to vem. Še vedno pa s spanjem v vaši hiši vsaj delno postane član družine. Verjetno so zato nekateri starši bolj previdni in zadržani glede tega. S tem nekoga spustijo v svoj dom in se nočejo prenaglit, če so že mnenja, da se hčerka je/bi.
jullia_ napisal/-a:Jst pa na to drugače gledam. S skupnim spanjem ne pride samo do seksa (to itak že prej, vsaj ponavadi), ampak zveza preide na nek višji nivo. Fant ni več samo nekdo, s komer preživljaš popoldneve in greš v kino, ampak nekdo, ki vsaj občasno s teboj delo dom. Ni me treba zdaj lovit na detajlu, da tudi brez spanja fant uporablja tvoje stranišče in ti prazni hladilnik, to vem. Še vedno pa s spanjem v vaši hiši vsaj delno postane član družine. Verjetno so zato nekateri starši bolj previdni in zadržani glede tega. S tem nekoga spustijo v svoj dom in se nočejo prenaglit, če so že mnenja, da se hčerka je/bi.
Meni je fotr rekel da mi nikoli (do poroke) ne bo pustil, da fant prespi pri meni, ker to kao ni sprejemljivo, spodobno itd.... pa ne da bi bil kak verski fanatik al pa kej, tut čist normalno mu je da seksam s fantom (ko sm ga mela), ampak prespat pa ni šans. Nikol mi ne bo jasno tako razmišlanje.
Punce, pri nas doma je isto (sem že napisala zase pa za sestrin primer) in sva se preprosto sprijaznili. Je toliko bolj zanimivo, ko sem sama doma ali pa pri njem (ne komplicirajo nič).
Sm se zdej spomnla na biušo kolegico in mišljenje njenih starih ... Vn ni nikol smela hodt, kaj šele ga slučajno kdaj žurat do zutri, ko je mami rekla, da je zuni prehladno, je mogla (!) it takoj oblečt žabe, domou je blo nujno jt takoj po šoli, kr je bla sestrca (kao!) prešibka, da bi odprla vrata od bloka, skratka, bejba pr 18 ni smela praktično nč, ampak ko se je pr teh letih zaročila (!) s kekcem (njena prva veza), k ga je komi poznala (in jo je še kasnej maltretiru z nekimi otročjimi forami) in k ga (po njeno) sploh ni mela neki baš rada, so doma to sprejel ne sam brez problemou, ampak so ob nedelskem kosilu clo skupi usi veseli določal datum poroke ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Ampak po keri logiki je seks sprejemljiu, spanje u isti pojsli pa ne?!
Fora je u tem, da pač fant ne sme ostat pr men čez noč. Ne vem, tut men je glupo, sam tko pač je . Jst vem da bom svojim otrokom pustila da jim prespijo partnerji u domači postli .