keksy napisal/-a:punkie_ napisal/-a:underdogy napisal/-a:Se ti nezdi da bi s tem unicila njemu zivljenje malo pretirano? Sej pa ni bla samo ona prisotna ko je otrok nastal - bo moral pac posledice sprejet ce mu je tezko kondome kupit.
Vsaj meni se ne zdi dopustno, da tip stisne rep med noge ko se kaj takega zgodi - mi je pa pri takih maminih sinckih, ki so nesposobni skrbet se zase, v tolazbo da so zakonsko obvezani vsaj placevat prezivnino (a.k.a. denarno kazen za bit prasec)
ti maš pa dvojna merila
če sta skupi nardila otroka se loh tut skupi odločta ali ga bosta obdržala ali ne
Ne ni res če bi men tip naredu otroka pa bi ga jst hotla obdržat on pa ne,sigurno nebi zrd njega nardila splava!
ja ok ampak tvoja zveza s tipom bi po vsej verjetnosti propadla in bi ti ostala sama s trebuhom, s katerim pač loh nardiš kar se ti zaželi. jaz govorim o tem, da če je pač nek par naredil otroka in se imata rada in bi želela ostat skupaj, da je tut fer, če skupaj odločata o otrokovi usodi. vkolikor se ti pač jeb* za partnerja, storiš kar se tebi zdi, ampak ne vem, kakšne zveze imate ve, da se vam jeb* za to, kaj si partner misli
vso to sranje o tem kako smo ženske boge in kaj mormo prenašat med nosečnostjo se mi zdi primitivno, meni je to izsiljevanje in manupuliranje s partnerjem in izničevanje njegove pomembnosti pri starševstvu