da mu pride v usta
To je meni tipičn primer ženske. Nekaj ji ni fajn delat, pa vseeno naredi, samo da bi zadovoljila, ko neka f** mašina, pravi spolni objekt. No, sej ne rečem da se tu pa tam ustreže fantu za neke stvari ki so ti še sprejemljive,ampak ne pa da si pripravljena bruhat zraven, samo da mu ustrežeš. Jaooo,babe.
Če sem prav brala, še veš ne, če je fantu res ful do tega.
Če sem prav brala, še veš ne, če je fantu res ful do tega.
Zadnjič spremenil ellen, dne 14. Jun. 2008 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
in zakaj si še enkrat kopirala svoj post??
drugače pa ene imajo pač tako mišljenje in želijo v vsem ustrešt svojim partnerjem. vsak svoje kaj češ
Jst ZASE vem če ne bi hotla, tega pač ne bi!! Če pa drugi ne paše, pa vseeno to dela, pa naj a ne....
drugače pa ene imajo pač tako mišljenje in želijo v vsem ustrešt svojim partnerjem. vsak svoje kaj češ

Jst ZASE vem če ne bi hotla, tega pač ne bi!! Če pa drugi ne paše, pa vseeno to dela, pa naj a ne....
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
halo no kako se izražaš?! Sej zato ker naredi nekaj kar njej ne paše, zato da bi fantu pasalo, še ni kurba!!
Jst tud pr bivših nikol nism pustla da mi špricne v usta, ker enostavno tega nism hotla in sm vedno rekla ne. Zanč me je pa moj prašu če lah in sm rekla ja. Ni mi sicer neki wauu ampak vem da bova zihr še kdaj to probala ker je biu moj čist vzburjen in mi je kul k vidm da mu to ful paše oz ga to res vzburja. Torej ker mi to ne paše ful ampak to vseeno počnem, sem po tvojem kurba???
Jst tud pr bivših nikol nism pustla da mi špricne v usta, ker enostavno tega nism hotla in sm vedno rekla ne. Zanč me je pa moj prašu če lah in sm rekla ja. Ni mi sicer neki wauu ampak vem da bova zihr še kdaj to probala ker je biu moj čist vzburjen in mi je kul k vidm da mu to ful paše oz ga to res vzburja. Torej ker mi to ne paše ful ampak to vseeno počnem, sem po tvojem kurba???
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Sweet Princess
- Kofetarica
Tole ukul goltanja je čisto stvar posameznika. Enim paše, drugim ne. Ene rade to počnejo, drugim se to zdi poniževalno.
Zato pa naj golta tista, ki ji je to vredu. Tista, ki ima ob tem manjvrednostni kompleks - pusti! Če se ne počutiš dobro, pusti! Saj pa nebo konc sveta, če nauš dol požrla tiste sluzi... Tista, ki golta zato, ker ded tako hoče... Prosim, kupi si svoj jaz.
Ok, zdj je pač moda goltanja, nikjer pa ne piše, da bi to moglo bit obvezno.
Jaz goltam. Ali izplunem. Ali spusti po meni. Ampak takrat, ko meni tako paše. Zmeraj ne bom. Ker zmeraj mi pač ne paše. In mi enostavno paše, da čutim spermo v sebi, ne po sebi. In da pride sperma vame takrat ko sem nasajena na njem. Halo... Pri sexu je pomembna tudi ženska, ne samo moški. Zato tiste, ki tega ne marate, tega ne delat. Simpl. In zarad tega niste čudne al karkoli, pač mate svoje mišljenje.
Zato pa naj golta tista, ki ji je to vredu. Tista, ki ima ob tem manjvrednostni kompleks - pusti! Če se ne počutiš dobro, pusti! Saj pa nebo konc sveta, če nauš dol požrla tiste sluzi... Tista, ki golta zato, ker ded tako hoče... Prosim, kupi si svoj jaz.
Ok, zdj je pač moda goltanja, nikjer pa ne piše, da bi to moglo bit obvezno.
Jaz goltam. Ali izplunem. Ali spusti po meni. Ampak takrat, ko meni tako paše. Zmeraj ne bom. Ker zmeraj mi pač ne paše. In mi enostavno paše, da čutim spermo v sebi, ne po sebi. In da pride sperma vame takrat ko sem nasajena na njem. Halo... Pri sexu je pomembna tudi ženska, ne samo moški. Zato tiste, ki tega ne marate, tega ne delat. Simpl. In zarad tega niste čudne al karkoli, pač mate svoje mišljenje.
srčica* napisal/-a:Rada bi mu ustregla, ampak ne bi rada potem bruhala zraven njega. Kako ste ve to premagale?
Sweet Princess napisal/-a:ellen napisal/-a:Naj gre med kurbe! Tam bo srečna
![]()
Dodatni komentarji niso potrebni.... c c c punca...
Mislim, kaj te sprašuje take bedarije no, "kako ste ve to premagale?". Kurbe sprašujejo taka vprašanja, kak naj premagajo določene zadeve, ko itak morajo vse to delat da zadovoljijo stranke.
h3x0r89 napisal/-a:Zanimivo jaz bi tudi imel tako punco.
Vidiš, kak se ti norca delajo.
ellen napisal/-a:
Mislim, kaj te sprašuje take bedarije no, "kako ste ve to premagale?". Kurbe sprašujejo taka vprašanja, kak naj premagajo določene zadeve, ko itak morajo vse to delat da zadovoljijo stranke.
Kurba ne sprašuje. Kurba to le naredi!
In da nebomo prišli tako daleč, da bo katerakoli pupa tu gor, ki to počne zavojo sebe zdj izpadla kurba! Ker to ni! In tudi če bi bla, je to njena stvar.
Če se neki punci vonj intimnega dela ne dopade in če ji okus ni všeč, lahko vpraša, kako se je druga punca spoprijela s tem, pa zaradi tega ni kurba.
Đis ženska, kaj je s tabo? Res vidiš v čisto vsaki stvari nekaj slabega? V vsakem dejanju poniževanje?
Najbojš je, da si vse ženske nataknejo bele rokavice, ko ga grejo tipu drkat, da nebo mogo kdo rčt, da so se dotikale česa umazanega in da so se zaradi tega ponižale... In vsakič ko ga dajo v uste od tipa, da si splaknejo usta z razkužilom... Če ust nebo, tut umazanija nebo mogla it kam

Tonja napisal/-a:ellen napisal/-a:
Kurba ne sprašuje. Kurba to le naredi!
In da nebomo prišli tako daleč, da bo katerakoli pupa tu gor, ki to počne zavojo sebe zdj izpadla kurba! Ker to ni! In tudi če bi bla, je to njena stvar.
Če se neki punci vonj intimnega dela ne dopade in če ji okus ni všeč, lahko vpraša, kako se je druga punca spoprijela s tem, pa zaradi tega ni kurba.
Đis ženska, kaj je s tabo? Res vidiš v čisto vsaki stvari nekaj slabega? V vsakem dejanju poniževanje?
Najbojš je, da si vse ženske nataknejo bele rokavice, ko ga grejo tipu drkat, da nebo mogo kdo rčt, da so se dotikale česa umazanega in da so se zaradi tega ponižale... In vsakič ko ga dajo v uste od tipa, da si splaknejo usta z razkužilom... Če ust nebo, tut umazanija nebo mogla it kam.
Se podpišem pod tole.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
ellen... glede kurbe mam čisto vest
in če te že zanima... je to že moja stara tema, ki so jo znova obnovli... med tem časom pa se je že veliko spremenilo...
hvala vsem za nasvete, ki me razumete... tvoj komentar ellen pa je dokaz tvoje inteligence, če bi bla jaz tukaj med ta glavnimi, bi ti že letela dol s tega foruma, zaradi neprimernega obnašanja...

hvala vsem za nasvete, ki me razumete... tvoj komentar ellen pa je dokaz tvoje inteligence, če bi bla jaz tukaj med ta glavnimi, bi ti že letela dol s tega foruma, zaradi neprimernega obnašanja...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica* napisal/-a:ellen... glede kurbe mam čisto vestin če te že zanima... je to že moja stara tema, ki so jo znova obnovli... med tem časom pa se je že veliko spremenilo...
Ti se obnašaj tak kot treba pa mu ga že pofafaj, al pij njegove tekočine, pa se ne delaj noro poleg kak se ti bruha na pomisli ob tem. Če ti je pa bolj do tega da ustrežeš pa kozlaš zravn, pa daj. al pa vse tiste ko ste tak prhjene.