aloha, poročaj kako bo.
drugače pa vidim v vaših postih sebe. nekaj časa mam ful voljo, potem spet ne. enostavno ne morem verjeti kaj se je zgodilo z mano. med študijem sem bila vzorna študentka - na vseh predavanjih, vajah, razen ko sem bila bolana, vse izpite sem naredila v prvih rokih, razen prvega, ko sem šla v bistvu bolj gledat kako bo se skup zgledalo.

torej, dokaj pridna, ocene zlata sredina, snov mi je bila dokaj v redu. trenutno pa ni in ni volje. se spomnim tistega aprila, ko sem naredila še zadnji izpit. sva se s sošolecem zajebavala kdo bo prej naredil dilpomo. računala pa sva kar na tiste glavne počitnice in da bi septembra zakljčila. sedaj se temu samo še grenko smejeva.
če zdaj razmišljam, mi je žal, da sem se odločila za to smer. mogoče je tukaj tudi razlog za odpor do diplome. ne vem... saj po eni strani mi je zanimivo, po drugi pa se mi ne da. kriva sem itak sama, ker se ne vsedem za računalnik in ne vržem med presnete bilance.

rada bi dokončala tole, ampak če si sama ne bom razčistila v glavi, vem, da me noben ne gane.
drugače pa je res - velika razlika je med diplomami, ki vsebujejo bolj ali manj samo teorijo. sem gledala kar nekaj diplom na netu, ki bi naj zadovoljile standarde visokošolskih študijev, pa nimajo drugega kot mogoče 1/4 praktičnega dela. pri nas tega ni. 2/3 prakse, osatlo teorija. in tukaj se je treba potruditi. jaz sem imela teorijo spisano v slabem tednu (po 2-3 ure iskanja odstavkov in pisanja). praktični del pa je nekaj drugega...
no, upam, da nas vse sreča pamet, da se spravimo k sebi in začnemo tipkat. in da nam seveda uspe čimprej diplomirati.