Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

^^hm je že res ja... nikoli Ga ne spoznaš in tudi sebe nikoli popolnoma ne spoznaš. se strinjam, da se na to ni za zanašat.

~NIA~ napisal/-a:in pol da se spomnjo jit na kšn striptiz - to pa ne hvala.. /.../ niti nočem da se ga napijejo pol se bo pa kera druga vlačla po njemu! :evil:

ampak nia... recimo da štekam. štekam vaju s purple da veliko časa preživita s svojim. ampak to pomeni, da ga niti na pijačo s kolegi zvečer ne bi pustila? a ni to res že malo preveč... posesivno? (samo vprašam, ne obsojam :wink: )
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

to je blo pomoje mišljeno, da ga nebi spustila s folkom z interneta ktere sploh ne pozna in iti neve da obstajajo, za vikend nekam stran...na in neve da obstajajo...

sicer se pa men zdi daje v zdravi meri posesivnost koristna...navsezadnje je vsak samo človek...
ma nevem....jst noem niti pomislt da gora alkohola, neprijetna družba minuta nespametnosti človeka zvezi nardijo konec...

načeloma lahko vsi rečemo da nebi nikol prevaral niti nič, ampak vseeno nikoli ne veš..sicer sem ful proti varanju, ampak še vedno lahko obstaja tist procent in vse dosadne okolišine ki te lahko do tega pripeljejo....

nasploh pa kakšnega mesenega odhoda nevem kam z drugo punco, sploh ne odobravam..tukej pa sem, priznam, precej posesivna...hvalabogu...v kolikor bi mi blo vseeno, ga že nebi mela rada...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*purple* napisal/-a:to je blo pomoje mišljeno, da ga nebi spustila s folkom z interneta ktere sploh ne pozna in iti neve da obstajajo, za vikend nekam stran

ja, ampak striptiz se lahko zgodi tudi zvečer v lokalu kamor sicer vedno zahaja...

*purple* napisal/-a:sicer se pa men zdi daje v zdravi meri posesivnost koristna...

samo v zdravi meri - prav tako kot ljubosumje :) ne pa da ga imaš res samo zase. še vseeno pa ne pomeni, da če ni posesivnosti in ljubosumja, da ni ljubezni...

:wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*purple* napisal/-a:tukej pa sem, priznam, precej posesivna...hvalabogu...v kolikor bi mi blo vseeno, ga že nebi mela rada...

Kaj pa tisto "if you love someone, let them free..if they come back, they're yours, if they don't, they never were"? :/
Sicer se strinjam s tabo, sej to veš..sem se pa tega spomnila. Človek mora še vedno met neko svojo svobodo..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja no striptiz to itak..Moj ma striptiz lokal za soseda :D pa me ni strah sploh, ker itak nima dnarja za ke notr :lach:
jst sm ciljala na cel niin post....

ja sej pravim da posesivnost v zdravi meri...ljubosumje tud v zdravi meri...jst vem, da če pri človeku ni ne enega ne drugega da ni zaljubljen..povej mi enga ki ni niti mal ljubosumen al pa posesiven...posesivnost je tud to da ga ne prepustiš drugi recimo...vsaj tko si jst vse to razlagam...je pa res da smo si ljudje različni...nekateri so taki, nekateri drugačni..jst pač sm taka kot sem, imam svoja načela in od njih ne odstopam..če mi reče da gre za en mesec nevem kam, potem se tu stvar zame konča...tega pač nebni prenesla...

purple rain...preveč filme gledaš? :D ta je men čist filmska... ampak poznam trmaste ljudi, ki so bli zalubleni do amena, pa se niso vrnil...se pravi te lahko to stane, ker ne drži čist stoprocentno... nevem, jst nebi kr tko free pustila vsega...tole za en mesec pa sploh ne...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:purple rain...preveč filme gledaš? :D ta je men čist filmska... ampak poznam trmaste ljudi, ki so bli zalubleni do amena, pa se niso vrnil...se pravi te lahko to stane, ker ne drži čist stoprocentno... nevem, jst nebi kr tko free pustila vsega...tole za en mesec pa sploh ne...

Pustmo zdej filme. :D
Sej se tud jz ne strinjam v celoti s tem, sam v teoriji, heh .. so tud men tkole "pobegnil"...pač, očitno niso bli moji, heh, ZDEJ tko gledam na stvar, ja, prej pa pač nisem.

Point je pač, da človek mora met svojo svobodo, tle je samo vprašanje, do kakšne meje/mere..
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

purple_rain napisal/-a:
*purple* napisal/-a:tukej pa sem, priznam, precej posesivna...hvalabogu...v kolikor bi mi blo vseeno, ga že nebi mela rada...

Kaj pa tisto "if you love someone, let them free..if they come back, they're yours, if they don't, they never were"? :/
Sicer se strinjam s tabo, sej to veš..sem se pa tega spomnila. Človek mora še vedno met neko svojo svobodo..

Ja jaz pa verjamem v to, ker sm vedla da k je nekdo reku da sam hoče da sm srečna pa čeprov to pomen da njega ne bo v mojem lajfu...sm vedla da me ma ful rad. Ampak ok tole je zlo druga zgodba.

1. Tipi majo lastnost k sm jo jaz poimenovala "zdravi egoizem", na primer hoče it na en koncert in bo tud šel..pa če greš z njim ti, njegov najboljši prijatelj al pa sosed k ga komej pozna. Pač odloču se je da gre na koncert in konc..to ne pomen da ne bi rad šel s tabo ampak če ti ne boš šla, bo šel pač sam. medtem k ženske pa pol rajš ne grejo, če tip ne gre z njimi. Jaz sm se že naučila , da če enkam grem grem...ker jaz hočm..ne zato ker nekdo gre z mano. Pa sj ok, njegova druzba je fajn pa vse...sam ce pa on nikamor ne gre da bom pa jaz non-stop doma mi pa na pamet ne pade.

2. prevara te lahko v tem enem mescu, lahko te v sluzbi, lahko te na zuru v sosednji sobi. Stekam, da je neprijetno da ves da nekam gre za en mesec..pac jaz bi ga ful, ful pogresala in bi bla zalostna ker gre.

3. Cloveku pac ne mors prepovedat, da gre..oz. lahko mu v obliki ultimata če greš te bom pustila...hm in se zgodi da nabašeš na trmo in ti reče pol greva pa lohk kr zdele narazen - jaaaa...ful si dosegla zdj s tem.

4. Z mano je tud en prjatu hotu po celem svetu lazit, pa je mel takrat eno punco ampak mislm da kksn mesec in vse skupaj tud pod razno ni blo resno...tko da edin potem ta moznost se obstaja, sam kokr sm jaz prebrala sta vidva ze dalj casa skupaj in zadeva stima itd.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*purple* napisal/-a:načeloma lahko vsi rečemo da nebi nikol prevaral niti nič, ampak vseeno nikoli ne veš..sicer sem ful proti varanju, ampak še vedno lahko obstaja tist procent in vse dosadne okolišine ki te lahko do tega pripeljejo....

Kaj pa zaupanje? Pa ne zdej rečt sej jest zaupam svojmu tipu sam ostalim puncam ne, ker je itak na njemu al bo varal al ne. Sicer pa s tem, da skoz skup tičita in nimata svojga življenja ga še ne boš obvarovala pred morebitnim varanjem, ker vara se ne sam, ko si pijan al pa na žurih.

Pa posesivnost ni v nobeni meri zdrava, ker človeka si ne moreš lastit, ker to ni stvar... pa še pr stvareh ni zdrava prekomerna posesivnost kaj šele pri ljudeh. Ok zastopm neko zdravo ljubosumnost sam ostalo pa res ne.

Pa, da ne bo pomote jest ne mislm kle, da bi mogla vidva (primer) non stop žurat pa ven hodit - sploh ne, tut, če vama ne sede vama pač ne sam en dan na vsake tok žrtvovat za prijatelje/hobije/sebe itd., pa ni konec sveta.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ves kok je sele pol zabavn k gresta narazen s tipom, k sta bla skoz sama skupi, in pogruntas, da nimas nikogar drugega. :>
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Sej zato si lastijo tok svoje moske, ker vejo, da ce izgubijo njih, nimajo nikogar vec. Zalostno.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no dej josephina,...pa še zmeri nevem kaj vam ni jasno..kdo je reku da si jst njega lastim in da tičim z njim da nou šu kam?ma zarad mene lahko gre kamorkoli če hoče, ampak ne za en mesec z nevem kom, al pa za več dni z ljudmi ki je ne poznam oziroma jih ne maram zarad upravičenih razlogov...
in kot sem že omenila, rajš sem pol sama če nehava kot z dosadno družbo... in mislm da sem še 3444x povedala vse skupaj in se mi res ne da še enkrat razlagat....mi dva sva skupej ker nama je kul..če pa komu ni, mi pa čist dol visi.. :wink: midva se mava najboljš ko sva skupej in samo to šteje, pa čist nč druzga...in velik drgač je kot pa vi zdej mislte...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

purple_rain napisal/-a:Kaj pa tisto "if you love someone, let them free..if they come back, they're yours, if they don't, they never were"? :/

A ne gre tako: What you love, set it free, if it comes back to you, it was ment to be?

V smislu, da je odnos tisti pravi samo, če je človek s tabo 100% prostovoljno. Če gledamo dolgoročno seveda. Da ve, kaj vse lahko dobi, a tega noče, ker hoče tebe. V smislu, da če hoče iti na tako potovanje, naj gre, ampak če je to to, pol te itak nima niti najmanjšega namena prevarati. Pa če sta eno leto narazen ali en mesec. Pa se lahko nevemkera vlač po njemu, pa ne bo imela šanse. Ker RES verjame, da si ti najboljše, kar lahko dobi. In ne edina možnost.

Nobenega prepovedovanja in omejevanja svobode, vsak počne kar hoče in kar mu paše. 100%no zaupanje mora bit, drugače ne gre. In kaj je tukaj fora?? Da je reeeeees malo punc, ki so tega sposobne in take hočejo imeti fantje. In zato se toliko bolj potrudijo za take.

Pa ne mi o tem, da nikoli ne moreš 100%no poznati človeka. Itak, da ga ne moreš, samo če si vsa sumničava pa ljubosumna za brezveze, potem je večja verjetnost, da te prevara, kot če tipu rečeš, ti kar pojdi žurat s kolegi pa fino se mej, sej ti zaupam.

Drugače se pa strinjam z Mahagonijem, da če tak par gre narazen, nima punca prav nikogar, s kom se bo družila. Do naslednjega tipa, kjer je vzorec ponavadi isti. Pa govorim čisto na splošno :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

*purple*, kdo pa pravi, da govorim o tvojem primeru? In ne vem zakaj se tako razburjas, ce sama ves, da pri vama ni tako.

Drugace pa, tudi midva s fantom preziviva veliko casa skupaj, mogoce kdaj se prevec, in te v neki meri razumem. In moj namen ni napadat tvojga mislenja oz. stanja v tvoji zvezi. Ce vama pase, hvala bogu, da sta lahko veliko skupaj.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zvoncica napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Kaj pa tisto "if you love someone, let them free..if they come back, they're yours, if they don't, they never were"? :/

A ne gre tako: What you love, set it free, if it comes back to you, it was meant to be?

Ja ja, neki tazga..sej je skor isto, sam da si ti bolj poetično napisala. :)
(nisem se mogla spomnit dobesedno kako gre)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja no, lih moj primer je opisan in sm pač mislna da leti name...

ja me veseli da me saj en delno razume...
jst nevem no, ampak če je nekdo nekam priklenjen nevem če bio zdržal tolk dolg priklenjen...sej mu nč ne omejujem, samo določene stvari pač ne odobravam in to je to...
in nikakor ni res da mu ne zaupam...ampak v življenju sem dala skos že marsikaj in sem se iz tistga kar dost naučila...
Odgovori