# da kira katastrofa, bacil me je podrl totalno. we're in a commited relationship now. mene, superiorno bitje, ki nisn bla bolna že skoro tri leta. [Luke Skywalker mode on:]Noooooooooooo.
# da je posledično moja šopingerska sobote se preselila v posteljno soboto. kar bi blo fajn, ker sm mela namen ful nanizank gledat, ampak vsakič zaspim. tak ura niti 4 popoldne ni in js sm mela že 3 popoldanske spance. to je rekord celo za mene
# da še kr nimam družbe za v nedeljo
# da upam da dans pa jutri izženem hudiča iz sinusov, ker moram v ponedeljek biti tip top po počutju ker mama planiran osom pondelkov afer work popoldne mit our favuorite things.
# da mi je včasih res bedno, da nisem v Lj, samo zato, ker je večji del mojih absolutely fabulous bestičev ostal tam. in potem planiramo in planiramo kdaj pa kaj pa kdo.... ampak naš trio adijo se ga že dolg ni nesramno nakantal, kar je škoda, ker z njima se dogajajo najboljše dogodovščine ever
# da tud men bivši še ''dolguje'' par stvari. kr tak po kosih mi jih vrača, bi blo menda bolj na ajnfoh da se jaz nazaj preselim ko pa obratno, da mi prinese še tisto eno majco pa nekaj malenkosti.
# da men je tud všeč Anjeske :*
# da me res en drekson briga ka kdo od ostalih počne na tem foromu, pa če delate na 100 napotnic, ne delate, tri fakse naenkrat al 7 zaporedoma, pavzirate, se učite za maturo, izpolnjujete pole za penzijo.... fak no , live and let live