Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Rollin #3 napisal/-a:> da sem gledala in iskala napako v config fajlih ene 4 ure in nisem našla

a si g33kinja ? :cool:
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

- da je danes moj rd
- da si želim da bi tale čas prosim lepo mal bol počasi šel :eek:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- agonistki želim :birthday:
- upam, da se vidiva jutri
- bom letos prvič po dolgem času doma za prvomajske praznike
- ^^ bom prijateljici pomagala pri prenovi vrta :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

- zdajle že sto let čakam ob kompu, da se mi zloada cel kup map z gradivom, aaaaa :?
- bo treba končno nov tiskalnik nabavit, da nato vse to naprintam
- mi je že zdaj slabo, ko vidim, koliko vsega me čaka :D
- grem telovadit
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

-sem se odjavila od izpita, ker se mi preprosto nebi dalo usedit za knjige
- bo junija zato več dela
-da me rahlo moti njegovo razmišljanje o stikih z family
-da ga mam čedali bolj rada
-da mi gre na živce, da se folk nekam štuli zraven, če grem jst na lepše
-da mi ni ušeč, da bo zdej sam dež
-da grem še sam 11 spat, pa končno dopust (ko mali otrok) :D
-da sem baje ''zafu***'' karakter (če ljudjem postavim mejo, do kam lahko, še ne pomeni, da sem zafuk***
-bi rada še počasi mela nov job, da bi blo mal več kapitala
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

sarimari napisal/-a:-da mi gre na živce, da se folk nekam štuli zraven, če grem jst na lepše

^^ priznam da, gre to tudi meni na živce. Je nekaterim ljudem kr samoomevno "sej itak gremo skupaj ane"

Priznam da:

- se morem pozanimat, če bi lahko dobila kredit
- ^^ je to v teh časih itak misija nemogoče, ker sem zaposlena za določen čas. In ta čas se hitro približuje koncu :?
- mi gre na živce da je toliko vsega!!! :evil:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- da sem cela zašvicana, direkt za pod tušv:bath:

- da moram biti čez uro in pol popedenana in ne vem kaj naj oblečem za šetnjo po mestu kjer vsi bulijo če nimaš kavbojk (briga me) :P

- da boljše za njih vse, da je to danes dobra šansa za šiht :club:

- da sem se komaj klimatizirala od dopusta pa mam že novega rezerviranega čez slab mesec- ljubim te, prvi maj! :tanz:

- to sončno vreme je zakon! adijo bunde in debele žabe, helou trenči in kratke hlače! :flower:

- dobim jutri z neba 30€- genau tlko stane kremica, ki je na moji WL že od prvega pomladnega sonca. yes! :jump:

- lasje že kričijo "šampon!", tak da bo treba to uredit

- sem premalo spala- as usual
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

claire napisal/-a: - to sončno vreme je zakon! adijo bunde in debele žabe, helou trenči in kratke hlače! :flower:

:biggthumpup: No, še ena, ki se strinja glede gat :) Samo danes je tukaj dež :/

- da sem vse gradivo zloadala
- da so kar naenkrat cvetoče magnolije povsod
- da so na radiu vrteli novo 'uspešnico' Game over, lol, a ti so še živi sploh :borg:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

* da jst bi tud sonce! Pri nas doma je dež!?

* da sem se v zadnjem mesecu ful navadila, da grem vsak dan na dolgo šetnjo, pa naj bo to s tamalo in nečakinjo ali pa z našim psom. In zdaj je ta dež, ki me bo spet polenil :mad:

* da skakanje po trampolinu sploh ni tako nedolžna zadeva. Sem v soboto skakala nekje 1 uro z nečakom in me je naslednji dan vse bolelo. Je pa super zadeva, ko paziš na tamale, zvečer so vsi popadal v posteljo pol ure pred predvidenim časom za spanje :jump:

* da grem naslednji vikend na delavno-motivacijski (beri: pivski :bia:) vikend s faksom. Noro bo, družba bo prava, edino sošolka je nekaj zaj*, ker ni plačala do roka, ampak upam, da bomo to tudi uredili! Sicer fant ni ravno navdušen, ko sem mu povedala, ampak jbg, bo že preživel :D

* da Nemčija baje ne bo odpadla, pade konec maja/začetek junija. Sicer še ni zihr, ker mi par, s katerim naj bi šla, ne ustreza.

* da nimam pojma, kaj bova za prvi maj. Upam, da piknik v naravi z družbico :) :shhh:

* da WTF, zakaj nismo še imel iuradne podelitve diplome? Diplomirala septembra in do sedaj o podelitvi ne duha ne sluha. Pomoje bom prej magistrirala kot pa imela podelitev :nixweiss:

* da moram it zdele na kavo al neki, ker se je tamau spomnil, da rab it neki na faks, potem greva pa v Lj po njegov "nov" avto.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da sem imela ful lep dan... dokler nisem prišla v stanovanje
- cimri so p********* in še kar kurijo na polno čeprav sploh ni mraz
- na k**** mi gre ker bodo spet taki stroški da dol padeš
- sploh mi pa gre na živce zato, ker bodo poleti pri istih temperaturah jamrali da je prevroče
- da moram res si drugo sobo poiskat
- da tudi še ena stvar v zvezi z izmenjavo ni šla tako kot mora; kako te lahko razporedijo nekam kamor sploh nisi prijavljen?!
- si moram nujno eno službico poiskat, samo kaj ko dobre stvari takoj poberejo
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- se včasih upravičeno vprašam, kje "delajo" še kakšne normalne in na oko privlačne dečke, ki jim vrednote kot so spoštovanje, zvestoba in iskrenost še kaj pomenijo :?

- sem včeraj vletela v fitness in se v vsej tisti naglici zaletela v eno nabildano gorilo, ki me je v slabi minuti hotel izprašati vse živo, jaz sem pa cel čas razmišljala samo o tem, kako se bom zrinila skozi vrata mimo njegovih enormnih bicepsov in šla fitnesirat, zaradi česar sem dejansko tudi prišla tja

- sem sklenila, da bom raje hodila tečt v bližini doma, ker se mi res ne da prenašat tipov, ki zatežijo pred (ali še huje) med vadbo, ko že tako komaj lovim sapo, tip, ki se postavi zraven mene pa pričakuje, da se bom lahko z njim pogovarjala kot med vegetiranjem na kavču, poleg tega niti ne pomisli, da mi ni za sklepat poznanstev, v kolikor ne spravim iz sebe več kot nekaj besed

- sta me prijateljica in njen fant prepričala, da grem jutri z njima in njunim kolegom ven, ker se baje tip zanima zame in išče resno punco ... sicer se ne počutim domače v rokah "ženitne posredovalnice", a sem si rekla da je za probat, ker me nič več ne more presenetiti ... izgubiti pa tudi nimam kaj :D

- spijem zdaj eno močno kavo, v miru skadim še čik, potem pa se zakopljem v delo
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Tamala_mrha napisal/-a:- sem sklenila, da bom raje hodila tečt v bližini doma, ker se mi res ne da prenašat tipov, ki zatežijo

+ tega je tek zastonj, + tega si na svežem zraku, + tega greš lahko kadarkoli ti srce poželi, + tega lahko "najameš" internetnega trenerja, ki je zastonj, učinki pa abnormalno dobri tudi brez kakršnekoli posebne opreme - kdo še sploh hodi v fitnes?

- da grem telovadit, me trenerka miss Lisa pridno čaka :)

- da pa če ni to en brezvezen praznik. treba je jest to in to in to. prej se pa kao postit? ja pa kaj še.

- bom titanic šla gledat. pa kaj, pač še 45ič. in komaj čakam. Leonardo diCaprio- :love:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jp, res je. Jaz sem rabila le dober mesec in pol brce v rit, kar je bila družba kolegice in plačana karta, zaradi česar je bila motivacija večja kot če bi se že na začetku morala naučiti samodiscipline (ja, lena sem bila). :D Zdaj to več ne bo problem, ker sem že noter in se mi ni problem spravit migat, pravzaprav mi nekaj manjka, če kakšno uro na dan ne rekreiram.
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Atonka »

Tamala_mrha sam res, jst tud pogrešam, če kak dan ne grem migat. Včasih se je težko spravit od doma, ko se vrneš pa prerojen. Res super občutek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je neverjetno, da sem js dobila motivacijo za tek (neverjetno zato, ker sem imela res največji možni odpor v osnovni in srednji, ko se mi je zagnusil tek, totalno)
* da že tud men neki manjka, če kak dan ne grem mal naokol po naših travnikih in gozdu
* da bom sicer rabila celo večnost, da fanta dohitim in pretečem naenkrat toliko kot on, ampak sem že vesela, da se sploh spravim
* da ne vem kaj bom zdej počela, ko dež :D
* da upam da res pride za vikend sorodnik, da ga spet skup zažuramo
* da ne smem popusti na faksu, hkrati me pa skrbi kako bom naslednje leto furala in šiht in faks (oboje dopoldan :S). Pa res nočem zapustit ta šiht, ker je res zakon :cry:
* da je neverjetno, da men ni nč v H&Mu všeč (spletna stran je seveda druga zgodba)
* da morm šparat, šparat
* da me nervira, ko morem namesto fanta kupovat darila za druge, lenoba lena!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno