* da jst bi tud sonce! Pri nas doma je dež!?
* da sem se v zadnjem mesecu ful navadila, da grem vsak dan na dolgo šetnjo, pa naj bo to s tamalo in nečakinjo ali pa z našim psom. In zdaj je ta dež, ki me bo spet polenil
* da skakanje po trampolinu sploh ni tako nedolžna zadeva. Sem v soboto skakala nekje 1 uro z nečakom in me je naslednji dan vse bolelo. Je pa super zadeva, ko paziš na tamale, zvečer so vsi popadal v posteljo pol ure pred predvidenim časom za spanje
* da grem naslednji vikend na delavno-motivacijski (beri: pivski

) vikend s faksom. Noro bo, družba bo prava, edino sošolka je nekaj zaj*, ker ni plačala do roka, ampak upam, da bomo to tudi uredili! Sicer fant ni ravno navdušen, ko sem mu povedala, ampak jbg, bo že preživel
* da Nemčija baje ne bo odpadla, pade konec maja/začetek junija. Sicer še ni zihr, ker mi par, s katerim naj bi šla, ne ustreza.
* da nimam pojma, kaj bova za prvi maj. Upam, da piknik v naravi z družbico
* da WTF, zakaj nismo še imel iuradne podelitve diplome? Diplomirala septembra in do sedaj o podelitvi ne duha ne sluha. Pomoje bom prej magistrirala kot pa imela podelitev
* da moram it zdele na kavo al neki, ker se je tamau spomnil, da rab it neki na faks, potem greva pa v Lj po njegov "nov" avto.