Rollin #3 napisal/-a:> da sem gledala in iskala napako v config fajlih ene 4 ure in nisem našla
a si g33kinja ?

sarimari napisal/-a:-da mi gre na živce, da se folk nekam štuli zraven, če grem jst na lepše

claire napisal/-a: - to sončno vreme je zakon! adijo bunde in debele žabe, helou trenči in kratke hlače!
 No, še ena, ki se strinja glede gat
 No, še ena, ki se strinja glede gat   Samo danes je tukaj dež
 Samo danes je tukaj dež  

) vikend s faksom. Noro bo, družba bo prava, edino sošolka je nekaj zaj*, ker ni plačala do roka, ampak upam, da bomo to tudi uredili! Sicer fant ni ravno navdušen, ko sem mu povedala, ampak jbg, bo že preživel
) vikend s faksom. Noro bo, družba bo prava, edino sošolka je nekaj zaj*, ker ni plačala do roka, ampak upam, da bomo to tudi uredili! Sicer fant ni ravno navdušen, ko sem mu povedala, ampak jbg, bo že preživel  

Tamala_mrha napisal/-a:- sem sklenila, da bom raje hodila tečt v bližini doma, ker se mi res ne da prenašat tipov, ki zatežijo

Zdaj to več ne bo problem, ker sem že noter in se mi ni problem spravit migat, pravzaprav mi nekaj manjka, če kakšno uro na dan ne rekreiram.
 Zdaj to več ne bo problem, ker sem že noter in se mi ni problem spravit migat, pravzaprav mi nekaj manjka, če kakšno uro na dan ne rekreiram.