Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

meni jeanine na začetku ni bla simpatična, zdaj mi je pa postala, ker se mi zdi, da se je res razbremenila in odprla odkar je razčistila pri sebi. ne zdi se mi sicer prav, da obračunava s fantom prek kamer, ampak vseeno sem pa vesela, da se je dekle sprostilo in zaživelo v skladu s sabo.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

men je ona ena taka igralka :roll: ok sej štekam da se je odprla ipd...sam da pa tipa pustiš tkole prek kamere?! Pa ni važno kaj sta mela...po 4ih letih si vsak zasluži toliko spoštovanja!!!
Pa Eltayb isto tok fejka...najprej jo napade, pol ji pa kao daje prav..ma dej stari spelji se!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

No ma sej je Marcelo isti kurčič...Tam je napadu Dejana nej spoka,da ga niti ne zanima dejstvo kaj je dejansko naredu...Noo on pa očita Tajbu,ker je "težiu" Žanin kljub temu,da ne pozna celotne situacije..KR neki uglavnem useskup..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni je pa zgledala Tea bedna na prvi utis, zdej se mi pa zdi fajn... Ful je prjazna, ful zna polušt, tolaži, zdi se mi prjetna in ful simpatična punca. Zaenkrat! :D
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Joj ta Žanin sam o tem svojmu tipu ves čas naklada. Matr a ne zna nehat?! :evil: me zanima kako je marčelotu k mu ona skos o njem naklada :roll:
prou upam da gre ven u petek!!!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Maaaaa ja nej gre..me zanima kako se bo soočla z zunanjim svetom.. ;) Buhve kaj se njenim domačim plete po glavi..sploh glede na to kako govori o svojem(bivšem)fantu..kake probleme je mela z njim in ne vem kaj še use..Jst ji prvoščm da gre vn :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Js tud navijam da Zanin spoka. Mi je bla na zacetku ql - no smilila se mi je, ker je bla tko tih in zadrzana, zdej mi gre pa ful na jetra. Pa na zacetku sem navijala za Marcela, zdej mi gre pa tud on na zivce, k se mi ne zdi, da bi mel ksne resne namene z Zanin.

Tajb bi je pa zaenkrat ql. Pa Mateja - stara in nova. :D
Uporabniški avatar
Ancii°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ancii° »

ma men gre tud žanin že kr pošten na živce.. ne prenesm je že tko al tko od začetka.. :evil:
drugač se mi pa zdi nova naloga ful uredu :) se mi zdi da bo še dost smeha.. tko da kul... :D me prou zanima kera ekipa bo zmagala..
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

men grejo vsi skp na živce, pa kr še zmer gledam :unknown:
edin un nejc mi je kul k dobr striže :) drgač se mi pa zdi, da je skos tih, al ga pa ful mal prkazujejo :?
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

upam,da gre Mateja ven,ker me zanima kako se bo razvijala romanca med Žanin in Marčelom (že po imenih pašeta skup :D ).Mateja in Tajb sta mi ful brezvezna.Drgač mi ni jasno zakaj se je Sara zabrila :?:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

softTouch napisal/-a:Drgač mi ni jasno zakaj se je Sara zabrila :?:

:eek: :eek: :eek: kdaj se je pa zabrila????
Sm mal čekirala novice na BB strani pa nč ne piše o tem. a to mislš uno ob strani mal?
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja to ja.men je to kr neki
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Kaj Sara se je zabrila :eek: :eek: Jz bi Žanin še notri pustila, ke rme zanima kako bo z MArčelom, čeprav mi gre on orenk na živce.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

umm kaj je blo ponoči med žanin in marčelotom..kr na strani je priložen video, piše pa nič kaj konkretnega pa me firbec matra, kartice za dostop pa tud nimam. :)
So give me your forever.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Ashlee. napisal/-a:umm kaj je blo ponoči med žanin in marčelotom..kr na strani je priložen video, piše pa nič kaj konkretnega pa me firbec matra, kartice za dostop pa tud nimam. :)

Ja nč, mal sta se lupčkala, pa božala, pa šlatala, pa eden na drugem ležala, pa kovter sta si čez glavo potegnila, kej konkretnega se pa pomojem ni dogajal spodi :wink:
Odgovori