Big Brother 2008
-
mary-kate and ashley bigg
- Kofetarica

-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana
men je ona ena taka igralka
ok sej štekam da se je odprla ipd...sam da pa tipa pustiš tkole prek kamere?! Pa ni važno kaj sta mela...po 4ih letih si vsak zasluži toliko spoštovanja!!!
Pa Eltayb isto tok fejka...najprej jo napade, pol ji pa kao daje prav..ma dej stari spelji se!!!
ok sej štekam da se je odprla ipd...sam da pa tipa pustiš tkole prek kamere?! Pa ni važno kaj sta mela...po 4ih letih si vsak zasluži toliko spoštovanja!!!
Pa Eltayb isto tok fejka...najprej jo napade, pol ji pa kao daje prav..ma dej stari spelji se!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Damyanchyka
- Cosmopolitanka

- Kraj: Poletje
No ma sej je Marcelo isti kurčič...Tam je napadu Dejana nej spoka,da ga niti ne zanima dejstvo kaj je dejansko naredu...Noo on pa očita Tajbu,ker je "težiu" Žanin kljub temu,da ne pozna celotne situacije..KR neki uglavnem useskup..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

-
Damyanchyka
- Cosmopolitanka

- Kraj: Poletje
Maaaaa ja nej gre..me zanima kako se bo soočla z zunanjim svetom..
Buhve kaj se njenim domačim plete po glavi..sploh glede na to kako govori o svojem(bivšem)fantu..kake probleme je mela z njim in ne vem kaj še use..Jst ji prvoščm da gre vn 
Buhve kaj se njenim domačim plete po glavi..sploh glede na to kako govori o svojem(bivšem)fantu..kake probleme je mela z njim in ne vem kaj še use..Jst ji prvoščm da gre vn 
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Js tud navijam da Zanin spoka. Mi je bla na zacetku ql - no smilila se mi je, ker je bla tko tih in zadrzana, zdej mi gre pa ful na jetra. Pa na zacetku sem navijala za Marcela, zdej mi gre pa tud on na zivce, k se mi ne zdi, da bi mel ksne resne namene z Zanin.
Tajb bi je pa zaenkrat ql. Pa Mateja - stara in nova.
Tajb bi je pa zaenkrat ql. Pa Mateja - stara in nova.

-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

Ashlee. napisal/-a:umm kaj je blo ponoči med žanin in marčelotom..kr na strani je priložen video, piše pa nič kaj konkretnega pa me firbec matra, kartice za dostop pa tud nimam.
Ja nč, mal sta se lupčkala, pa božala, pa šlatala, pa eden na drugem ležala, pa kovter sta si čez glavo potegnila, kej konkretnega se pa pomojem ni dogajal spodi

me zanima kako je marčelotu k mu ona skos o njem naklada 

se mi zdi da bo še dost smeha.. tko da kul...