hahaha,dej da me now pobral od smeha kakšna liposukcija? pomoje si pa kr ornk otečen po liposukciji in baje ves od modric ko ti "vlečejo" maščobo ven..ne verjamem da je šla,halo??
sAdie napisal/-a:vse lepo in prav, ampak Spelin makeup na trenjih mi pa ni bil vsec
Čisto preveč je bla namazana, z eno grdo rdečo senčko Kao da se ujema z obleko
Men je bla pa namazana čist uredu
Drgač pa glede Tejči,ona je pa res ena avša. Doma je čist bliz šole,tko 5minut ampak ona pride vsak dan v šolo z avtom rumenim beatlom,pač se more mal pohvalt a ne In pol med odmorom se odpele do trgovine ki je 1minuto stran
Oo fuuuj kako se je Špela zadnč na trenjih ˝nosila˝.... bljek bljek, pa je navad podn..
misl d je najlepša pa najbol uspešna... pri njej je hujšanje POD NUJNO potrebno!
Jao ene se boste kr pozrle od fousarije... ja pa kaj ce ma Beatla, pa kaj ce se vozi z avtom v solo,...Sama fousarija vas je...Obedvi sta cist kul punce...ce pa nimate drugega dela kot se z njimi obadati, potem vam res nekaj v zivljenju manjka...ma boge ste ( ne vse )
Meni je pa na Trenjih tko dobro murkota napadla, da smo konec. Do Lsaka je bila pa res malo preveč osorna. Kar nekej se izmika s temi operacijami. Sj bi lahko že enkrat povedala, da ima povečane joške, to ež itak vsi vemo
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon