-* No ja, nekoč sem bral da angleži niso ravno lep narod ker so se stoletja in stoletja nevede križali med sabo....kok je pa to res pa ne vem.
-* sem šel zadnjič v ZOO s punco in je blo kul, razen tiger je umrl, morski lev ima družbo, medved zna skočit 2 metra na sredino jaška v svoji mlaki...sedaj pa imam le željo da bi koga od kolegov taggal na kaki sliki od živali...hm...šimpanz ali vietnamski prašič, that is the question
-* prašički so zakon
-* ko sem zaspan blebetam neumnosti, včeraj se pogovarjava nekaj o hrani, pa zaspim, govorim, spet zaspim , potem pa nabijem "ker si zaslužiš le najboljše", potem pa spet smeh in ti ni nič jasno. Zadnjič se govori o neki temi, in med poslušanjem zadremam za 2 min ampak se mi je vmes sanjalo, nakar se zbudim in rečem: "5 let ga je pes čakal po 2. svetovni vojni"
-* sem stavil 2 težka težka filma za kuhanje večerje, če Crazy, stupid, love ni klišejevsko romantični film, oh 7even in Eden lake coming soon
-* jutri dobim pico, danes grem v kino, naslednji teden pa da začnem delati in to čimveč ur da se nabere do poletja za en Bohinj, eno morje in eno prestolnico
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.